Αυτά είναι τα πιο αποτυχημένα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου!

Παρά τις αρχικές εντυπώσεις, πολύ σύντομα θα χωρίσουν

Αυτά είναι τα πιο αποτυχημένα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου!

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που σου αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι μπορεί να το νομίζεις, όμως δε θα βρεις την ευτυχία σε κάποιον/α που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με σένα. Σου μοιάζει σε πολλά και θεωρείς ότι θα υπάρξει αλληλοκατανόηση, αλλά στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν ισχύει, καθώς οι ομοιότητες θα είναι αυτές που θα σας χωρίσουν.

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Όταν ο Κριός συναντηθεί για πρώτη φορά με έναν άλλον Κριό η έλξη είναι απίστετοι. Και οι δύο είναι παθιασμένοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά τους, όταν πρόκειται για σχέση κι όχι περιπέτεια της μιας βραδιάς. Οι καβγάδες και οι παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες ανάμεσα σε αυτό το ζευγάρι, καθώς τόσο ο εγωισμός, όσο και το... αρχηγιλίκι θα είναι τα στοιχεία που θα τους χωρίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Στην αρχή της γνωριμίας τους, θα υπάρξει επικοινωνία, χιούμορ, εξωστρέφεια και εμπνεύσεις και πειραματισμοί στο κρεβάτι, που θα ικανοποιήσουν και τους δυο. Δεδομένου ότι είναι και οι δύο πολύ επικοινωνιακοί, μπορούν να μιλήσουν για ώρες για οτιδήποτε και δεν θα βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, είναι πολύ ασταθείς προσωπικότητες και πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν ότι χρειάζονται κάποιον/α να τους κρατάει στο έδαφος και όχι να είναι... ανεμοδούρα σαν κι αυτούς.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΛΕΩΝ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Μια σχέση μεταξύ δύο Λεόντων είναι συνήθως εξαιρετικά ασταθής λόγω της φλογερής και ανταγωνιστικής φύσης τους. Έχουν εξαιρετική σεξουαλική χημεία, αλλά επειδή και οι δύο έχουν την τάση να κυριαρχούν, θα υπάρχει συνεχής αγώνας για εξουσία και επιβολή στη σχέση τους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να μοιράζονται τη δύναμη και να κρατούν τον εγωισμό τους υπό έλεγχο, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το ζευγάρι πολύ σύντομα θα χωρίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Δεν συνηθίζεται, αλλά αν τύχει δύο Σκορπιοί να κάνουν σχέση, θα είναι για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παθιασμένοι και μυστικοπαθείς και οι δυο, θα έχουν πάρα πολλά προβλήματα και διαφωνίες από την αρχή, καθώς κανείς δε θα ανοίγεται σε κανέναν. Δεδομένου ότι έχουν την ικανότητα να "βλέπουν" ο ένας μέσα από τον άλλον, αντιλαμβάνονται τι γίνεται και μπορεί να πουν πράγματα, για τα οποία αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσουν, αλλά το τέλος είναι αναπόφευκτο. Επίσης, δεν ξεχνούν εύκολα, οπότε δεν θα καταφέρουν ποτέ να ξεχάσουν και να ξεπεράσουν ό,τι έχει συμβεί μεταξύ τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved