Αυτά τα ζώδια θα σε κάνουν βούκινο, αν μαλώσεις μαζί τους

Δε θα έχεις μέρος να κρυφτείς

Αυτά τα ζώδια θα σε κάνουν βούκινο, αν μαλώσεις μαζί τους

Τα τέσσερα ζώδια που σου περιγράφουμε παρακάτω εύκολα αποκτούν την εμπιστοσύνη σου και μάλιστα σε κάνουν από μόνο/η σου να θέλεις να μοιραστείς μαζί τους μυστικά σου ή κρυφές πλευρές σου, που δεν θα ήθελες να "κυκλοφορήσουν παραέξω", καθώς πιστεύεις ότι σε εκθέτουν ή θα διαμόρφωναν μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που ήδη έχεις. Ωστόσο, αν μαλώσεις με κάποιο από αυτά, σε προειδοποιούμε ότι δε θα διστάσουν να σε κάνουν βούκινο και δε θα βρίσκεις μέρος να κρυφτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος και περίεργος είναι και κουτσομπόλης είναι, ίσως και ο μεγαλύτερος του ζωδιακού, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη. Μπορεί να γίνει αδιάκριτος, να ρωτήσει ακόμα και με θράσος (αν είσαι μυστικοπαθής, έτσι θα σου φανεί) για προσωπικά ζητήματα και να σε κάνει να απορήσεις ποιος/α του έδωσε τέτοιο δικαίωμα. Αυτό που δεν ξέρεις ίσως είναι ότι σε περίπτωση που του δώσεις αφορμή, όλες αυτές οι πληροφορίες θα διαρρεύσουν στη στιγμή και θα γίνεις talk of the town... Εννοείται, όχι σκέτες... Θα βάλει σάλτσα, θα φουσκώσει τα πάντα, θα βάλει και μπόλικο ψέμα ή θα τα διαστρεβλώσει και θα τα σερβίρει ωραιότατα και με τέτοιο ύφος που δε θα χωρούν καμία αμφιβολία. Αν δε θέλεις λοιπόν η ζωή σου να κρεμαστεί στα... μανταλάκια, μην τον θυμώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να σε εκπλήσσει που βρίσκεται στη λίστα, αλλά κακώς! Είναι το κατ' εξοχήν ζώδιο που δεν του παίρνεις λέξη για τα δικά του, όμως γουστάρει τρελά το κουτσομπολιό και φροντίζει να μαθαίνει τα μυστικά των υπολοίπων. Ακολουθεί και το ρητό: κράτα τους φίλους κοντά και τους εχθρούς κοντίτερα, οπότε αν δεν είσαι σίγουρος/η σε ποια πλευρά σε έχει κατατάξει, μην του εκμυστηρεύεσαι διάφορα γιατί δεν ξέρεις πώς θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου το κάθε τι, όταν κρίνει ότι είναι κατάλληλη η στιγμή. Βέβαια, ακόμα κι αν δεν του πεις, έχει τον τρόπο να ψάξει και να βρει τους σκελετούς στη ντουλάπα σου, οπότε αν σε πιάσει στο στόμα του, την έβαψες.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός μπορεί να σε πιάσει στο στόμα του και να βγάλει τα άπλυτά σου στη φόρα, αλλά όχι επειδή το έκανε επίτηδες και μάζευε πληροφορίες για σένα για να τις χρησιμοποιήσει εναντίον σου. Απλά, γιατί κάτι του έκανες και θύμωσε ή θίχτηκε και πάνω στην τρέλα του, μαζί με τις κακίες που θα ξεστομίσει, θα αρχίσει να αραδιάζει πληροφορίες, που του εκμυστηρεύτηκες σε φάση χαλαρή και παρεΐστικη, ακόμα και πολύ προσωπικές, χωρίς να αισθάνεται καμία ντροπή. Το καλό (ή κακό, ανάλογα πώς το παίρνει κανείς) είναι ότι δεν κρατάει μίση για πολύ, οπότε, ακόμα κι αν μοιραστεί ιστορίες που σε αφορούν ή διασπύρει φήμες που δεν είναι και 100% αληθινές, κάποια στιγμή θα σταματήσει να ασχολείται με εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει τον τρόπο του να μαθαίνει πληροφορίες, περισσότερο για να νιώθει ότι ξέρει με ποιον/α έχει να κάνει. Συνήθως, δεν ρωτάει ευθέως, απλά κάνει τους άλλους να νιώθουν πολύ άνετα, να χαλαρώνουν και να τα λένε από μόνοι τους. Ε, αν πιουν και κανά ποτάκι, ακόμα καλύτερα. Τις περισσότερες φορές ό,τι του πεις το κρατάει για τον εαυτό του, ΑΛΛΑ, αν έπαψες να είσαι φίλος/η του ή εραστής/ερωμένη του κι αισθάνθηκε προδωμένος, τότε θα διαπιστώσεις την άλλη του πλευρά. Για πότε θα βγάλει τα άπλυτά σου στη φόρα και θα φανείς ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, ούτε που θα το καταλάβεις... Αν κινείστε, δε, στους ίδιους κύκλους ή μέρη, μη σου κάνει εντύπωση, αν ξαφνικά σε αποφεύγουν ή μιλούν πίσω από την πλάτη σου και λένε πράγματα τελείως ανυπόστατα... Αυτός θα τα έχει διασπύρει...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved