Τρία ζώδια στα οποία δεν πρέπει να βγάλεις τα εσώψυχά σου!

Μπορεί να είναι φίλοι σου, αλλά δε θα σε καταλάβουν

Τρία ζώδια στα οποία δεν πρέπει να βγάλεις τα εσώψυχά σου!

Κάποια ζώδια μπορεί να είναι ανοιχτόμυαλα, να είναι οι καλύτεροι φίλοι που μπορείς να έχεις, ωστόσο σε συγκεκριμένα θέματα έχουν διάφορα κολλήματα και δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν ή να σε στηρίξουν όσο θα ήθελες. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άτομο πιστό στις παραδόσεις και αρκετά συντηρητικό. Μάλιστα σε διάφορα θέματα έχει «κολλήματα» και η γνώμη του δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα. Από τη στιγμή που πιστεύει ότι έχει δίκιο, δεν υπάρχει περίπτωση να του αλλάξεις μυαλά. Αν πας εσύ λοιπόν και του πεις κάτι που… ξεφεύγει από τα στεγανά του, τότε δεν θα σε καταλάβει και θα είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. Άδικος κόπος δηλαδή…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν φημίζεται για τους ευγενικούς του τρόπους. Είναι λίγο… ωμός. Εσύ μπορεί να πας και να του πεις τον πόνο σου ή ένα πρόβλημά σου και να θες στήριξη και κατανόηση και εκείνος να σε ειρωνευτεί. Μπορεί να σου την πει με λίγο άκομψο τρόπο -για το καλό σου πάντα, δεν έχει κακές προθέσεις- και να μην δείξει την απαραίτητη κατανόηση. Δεν είναι η αγκαλιά που θα πας για να κλάψεις σε δύσκολες και λεπτές στιγμές.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός παρότι είναι ανοιχτόμυαλος, είναι ένα άτομο που δεν μπορεί να αντέξει σκληρές αλήθειες. Πολλές φορές στη ζωή του προτιμά ένα ωραίο και βολικό ψέμα, παρά μια σκληρή αλήθεια. Επίσης στο μυαλό του έχει διάφορα κολλήματα πάνω σε κάποια θέματα. Για παράδειγμα στις σχέσεις. Δεν μπορείς να πας να πεις σε Ζυγό ότι κεράτωσες το ταίρι σου. Δεν θα σε καταλάβει και δεν θα είναι τόσο υποστηρικτικός όσο θα ήθελες να είναι. Δίκιο δεν θα σου δώσει. Ίσως να σε κάνει να νιώσεις και λίγο άσχημα επειδή έχει την τάση να βλέπει και τις δυο όψεις του νομίσματος και θα σε κάνει να νιώσεις τύψεις για τον/την απατημένο/η.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved