Οι σχέσεις των Κριών με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Κριοί;

Οι σχέσεις των Κριών με τα 12 ζώδια

Η ερωτική ταυτότητα του Κριού

Οι εκπρόσωποι του Κριού είστε θερμοί, ερωτικοί, ηγετικοί και επιθυμείτε να είστε πάντα πρώτοι στη ζωή και τον έρωτα. Η ορμητικότητα, ο ενθουσιασμός και οι πρωτόγονες παρορμήσεις κατευθύνουν το ερωτικό σας ένστικτο που διψά για αχαλίνωτες και παράφορες ερωτικές περιπέτειες με προορισμό όχι την ικανοποίηση ή την κατάκτηση αλλά την πρόκληση. Όπως στη ζωή έτσι και στον έρωτα έχετε ανάγκη από έναν αγώνα που θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη, θα σας ενθουσιάσει και θα διεγείρει την επιθυμία για ερωτικό κυνήγι.

Στις προσεγγίσεις σας, χαρακτηρίζεστε για την ετοιμότητα και την σφοδρότητα, ιδιαίτερα σε ερωτικές μάχες ή επαφές που απαιτούν αγωνιστικότητα και επιθετική δεινότητα με τις οποίες είτε εφοδιασμένοι, χάρη στον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, που στο Ελληνικό Πάνθεο θεωρούταν ο θεός του πολέμου.

Πολεμοχαρείς λοιπόν από τη φύση σας δεν σας αρέσει το εύκολο, το απλό, το συνηθισμένο αλλά ό, τι θα σας ξυπνήσει ορμητικό πάθος για ερωτική δράση και παράφορη ένταση. Όσο η αντίσταση μεγαλώνει σε μια σχέση τόσο δυναμώνει η ακατάπαυστη επιθυμία για κυριαρχία, αν μάλιστα υπάρχει στο ερωτικό παιχνίδι και κάποια δυσκολία, ένας κίνδυνος, ένας φόβος, τότε η περιπετειώδης φύση σας ορέγεται με μεγαλύτερη ορμή την ερωτική ανταπόκριση.

Συνήθως τα άτομα που σας προσελκύουν είναι άτομα που κυριαρχούνται, ώστε να αντισταθμίζεται η έντονη ανεξαρτησία, η έμφυτη επιθετικότητα και η αισθησιακή σας βαναυσότητα. Μαζί σας σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πλήξουν αλλά ούτε και να ηρεμήσουν καθότι αγαπάτε το ρίσκο που σας ανοίγει νέες προοπτικές και τον κίνδυνο που αναζωπυρώνει την ερωτική πυρκαγιά της καρδιάς και του σώματος.

Η κινητήριος δύναμη σας στον έρωτα είναι η άσβηστη επιθυμία για μια ερωτική σύγκρουση διανθισμένη από παράφορο πάθος και ατελείωτο ενθουσιασμό.

Οι 12 συνδυασμοί

Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Εξουσιαστής του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της σύγκρουσης, της μάχης για επικράτηση και της ορμητικής δράσης. Ο εκπρόσωπος Κριός κυριαρχείται από πάθος, θάρρος, ζωηρότητα, ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα για περιπέτεια.

Στο Κριαρίσιο ταίρι συναντάτε την αυτονομία και την ελευθερία, στοιχεία που σας επιτρέπουν να συμπεριφέρεστε χωρίς περιορισμούς μίας και δεν ανέχεστε να περιφρουρηθεί η ανεξαρτησία σας.

Αμφότεροι είστε δυναμικοί και έτοιμοι για δράση, ώστε η σχέση να εξελίσσεται γρήγορα και να φτάνει στο απόγειο της από πολύ νωρίς. Η πρόκληση στη σχέση αυτή είναι αν θα καταφέρετε να παραμείνει συναρπαστική χωρίς να διαλυθεί... εκρηκτικά!

Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Η Αφροδίτη που το εξουσιάζει του δίνει ομορφιά, χάρη και αισθησιασμό. Φιλήδονο και ερωτικό από τη φύση δίνει ιδιαίτερη βάση στις αισθήσεις και δρα αργά, συντηρητικά, προσεκτικά. Η πεισματική του φύση αποτελεί ένα από τα πρωτεύοντα χαρακτηριστικά του που δικαιολογούν την τάση για κτητικότητα.

Στον επίμονο και αποφασιστικό Ταύρο σας γοητεύει η σταθερότητα ένα στοιχείο που εκλείπει από το χαρακτήρα σας και με τη συμβολή του οποίου μπορεί μια σχέση να έχει διάρκεια και να σας προσφέρει την συναισθηματική ολοκλήρωση και στήριξη. Κριός (Άρης - κυνηγός) και Ταύρος (Αφροδίτη - θήραμα) μπορείτε να αποτελέσετε ένα θερμό ζευγάρι καθώς οι πλανήτες που σας κυβερνούν είναι συμπληρωματικοί, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι στη σχέση θα συμμετέχετε με τους ίδιους όρους.

Με Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, ο πλανήτης της νοητικής αντίληψης και της επικοινωνιακής δεινότητας που το προσδίδει ρητορικές ικανότητες και κοινωνικές δεξιότητες. Η λογική και η ευφυής φύση του, του επιτρέπουν να επιτυγχάνει άμεσες και γρήγορες ερωτικές προσεγγίσεις.

Με ταίρι το Δίδυμο η σχέση κυλά αρμονικά και σας προσφέρει συνεχώς νέα ερεθίσματα καθώς η ευστροφία και η πολυπραγμοσύνη του εκπρόσωπου Δίδυμου, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μία ζωηρή και δραστήρια ερωτική ζωή.

Ακόμα και οι διαφωνίες σας ζωντανεύουν και ζωηρεύουν τη σπίθα του πάθους και του έρωτα καθώς και με τη δική τους συμβολή δεν υπάρχει πιθανότητα να ενεδρεύσουν η ανία και η πλήξη που απεχθάνεστε και οι δύο.

Η σχέση σας λοιπόν είναι αρμονική και γεμάτη εκπλήξεις.

Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που αντιπροσωπεύει τη δεκτικότητα, την οικειότητα, τις εναλλαγές και την ενστικτώδη αντίδραση. Ο εκπρόσωπος του Καρκίνου είναι ρομαντικός, στοργικός, ευγενικός, επιθυμεί ζεστασιά και αναζητά την τρυφερότητα στη σχέση του με τον ερωτικό σύντροφο.

Ο σύντροφος Καρκίνος διατίθεται να αποτελέσει το καταφύγιο σας, να σας προσφέρει προστασία, στοργή και τρυφερότητα. Η αγάπη του για εσάς τον οδηγεί να αυτοπροσδιορίζεται με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Η ανάγκη λοιπόν του Καρκίνου για υποταγή ικανοποιείται από τη δυναμική και κυριαρχική σας προσωπικότητα, ώστε να αναπτυχθεί μια σχέση που θα καλύπτει αμφότερες επιθυμίες. Αν μάλιστα καταφέρετε να επεκτείνεται αυτή τη στάση πέρα από την ερωτική κλίνη, αναγνωρίζοντας ότι ο ένας έχει στοιχεία που επιθυμεί ο άλλος, τότε όλα θα κυλήσουν μια χαρά.

Με Λέοντα

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο εκπρόσωπος Λέων διαθέτει γενναιόδωρη καρδιά, ειλικρίνεια και ευγένεια. Η δύναμη και η σταθερότητα είναι βασικά γνωρίσματα του που του επιτρέπουν να είναι ο πρωταγωνιστής και ο κινών τα νήματα ακόμα και σε μία σχέση ερωτική.

Βέβαια, αυτό δεν θα αποτελεί μια εύκολη υπόθεση από τη στιγμή που θα συνδεθεί αισθηματικά με εσάς που θέλετε να έχετε τον πρώτο ρόλο. Ο ανταγωνισμός και η μάχη για επικράτηση είναι διανθισμένα με τα στοιχεία της φωτιάς και της εξωστρέφειας, ώστε τελικά ο μεταξύ σας ερωτικός πόλεμος να καταλήγει σε ολοκληρωτική ικανοποίηση, χωρίς να αμβλύνεται η επιθυμία για αναζήτηση και κυνήγι.

Συνάμα, η γενναιόδωρη ψυχή του συντρόφου Λέοντα σάς έχει γοητεύσει από την πρώτη στιγμή καθώς αντιλαμβάνεστε ότι στο πρόσωπό του μπορείτε να βρείτε ένα φλογερό και συνάμα πιστό σύντροφο που θα σας θαυμάζει για τις πρωτοβουλίες και τη δράση σας στη σχέση και τη ζωή.

Με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Σύμφωνα με τις σύγχρονες αντιλήψεις, κυβερνήτης της είναι ο Χείρων, ο πλανητοειδής που συμβολίζει όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για τους άλλους και δεν μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας ενώ σε θέση έξαρσης βρίσκεται ο Ερμής που αντιπροσωπεύει τη διάνοια και τη λογική αντίληψη.

Η σχέση Κριού – Παρθένου απαντάται σχετικά συχνά, κάτι που δικαιολογείται καθώς η ορμητική δράση του πρώτου αποκτά ουσία χάρη στην πρακτικότητα του δεύτερου ο οποίος δεν ενδιαφέρεται να είναι στα προσκήνιο και επιπλέον χρειάζεται τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό του Κριού για να δει και την χαρούμενη πλευρά της ζωής.

Τόνωση λοιπόν της αυτοπεποίθησης προσφέρετε στον εκπρόσωπο Παρθένο και εκείνος σας ανταμείβει με την παραγωγική μετουσίωση των ιδεών και των εμπνεύσεων σας.

Με Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Σύμβολο του είναι η ζυγαριά που συμβολίζει στη φύση την φθινοπωρινή ισημερία αλλά και την προδιάθεση του εκπρόσωπου Ζυγού για αρμονία και ισορροπία. Η κυριαρχία της Αφροδίτης σε συνδυασμό με το αέρινο στοιχείο τονίζει την αγάπη για κοινωνική ζωή και συντροφικότητα.

Στο ταίρι Ζυγό αναζητάτε την αρμονία και τη κοινωνικότητα που θα αντισταθμίσουν την ανυπόμονη και επιθετική φύση σας. Ο Ζυγός με έμβλημα ζωής τη συντροφικότητα, δέχεται να ακολουθεί τους δικούς σας όρους, προκειμένου η σχέση να διέπεται από ευτυχία και ισορροπία.

Η διπλωματικότητα και η ανεκτικότητα του Ζυγού σας επιτρέπουν να εξακολουθείτε να αναζητάτε την ηδονή του κινδύνου σε κάθε ενέργειά σας, καθώς το ταίρι σας, αν και δεν αρέσκεται από τα βιαστικά καμώματα σας, δείχνει πάντα τη δέουσα συμβιβαστική διάθεση.

Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι σταθερά, αποφασιστικά, με μαγνητικό βλέμμα και θεωρείται ότι μπορούν να διεισδύουν σε βάθος και να ενισχύουν τους γύρω τους χάρη στην εσωτερική τους δύναμη.

Πρωτεύουσα επιθυμία του ερωτικού συντρόφου Σκορπιού είναι να σας ευχαριστήσει και να σας προσφέρει συναισθηματική ικανοποίηση και ερωτική ολοκλήρωση. Η ελκυστική του προσωπικότητα και η μαγνητική του ακτινοβολία, σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, καθώς σας δημιουργείτε αδηφάγα επιθυμία, να δείτε τι κρύβεται κάτω από το πέπλο μυστηρίου που τον περιλούζει.

Όμως, καθότι το κρυφό και μυστικό είναι άρρητα συνδεδεμένο με τον Σκορπιό, δεν θα δεχτεί να σας το αποκαλύψει και έτσι θα ξεκινήσει ένας ισχυρός ερωτικός πόλεμος. Στη μάχη αυτή χρειάζεται να υπολογίσετε ότι εσείς λειτουργείτε ευθέως και γρήγορα ενώ ο ερωτικός αντίπαλος υπομονετικά και σιωπηρά.

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Όντας κάτω από την κυριαρχία του Δία, οι Τοξότες είναι συνήθως χαρούμενοι, αισιόδοξοι, ειλικρινείς και γενναιόδωροι. Έχουν μια τάση προς την υπερβολή, ώστε πολλές φορές να θεωρούνται ανειλικρινείς, ανεύθυνοι ή απερίσκεπτοι.

Το ταίρι Τοξότης σας ρίχνει το βέλος του ερώτα από την πρώτη ματιά καθώς αναπτύσσεται μια αμοιβαία έλξη που εξελίσσεται σε μια παράφορη και πληθωρική σχέση που χαρίζει χαρά, ηδονή και συνεχή περιπέτεια και στους δύο.

Τα αίματα θα ανάβουν συχνά καθότι η σύγκρουση είναι στο Κριαρίσιο DNA και εξιτάρει τις αισθήσεις. Παρόλα αυτά όμως, η σχέση με το ταίρι Τοξότη θα συνεχίζει να αποτελεί μια φλογερή και ενθουσιώδη ερωτική εμπειρία.

Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Αρχαίος των Ημερών ή αλλιώς ο Κρόνος που κυβερνά το ζώδιο του Αιγόκερω τους δίνει επιμονή και εργατικότητα, προκειμένου να αξιοποιούν τις κατάλληλες συνθήκες στο έπακρο. Επίσης, ως το τελευταίο στη σειρά των γήινων ζωδίων αντιπροσωπεύει την υλική επίτευξη όπως αυτή ξεδιπλώνεται στην κοινωνική ανέλιξη και επαγγελματική καταξίωση.

Στο σύντροφο Αιγόκερω λοιπόν, συναντάτε την καρτερικότητα και το προγραμματισμό που μπορούν να δώσουν πρακτική πνοή στην ορμητικότητα και τον ενθουσιασμός σας.

Μαζί μπορείτε να αποτελέσετε ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο που ο ανταγωνισμός θα δυναμώνει τη φλόγα του έρωτά σας, καθώς η επιθυμία για εξουσία είναι κοινή και για του δύο.

Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο και σταθερό. Ο Ουρανός ο κυρίαρχος πλανήτης του έχει επαναστατική δράση και προοδευτική φύση, ώστε σε θέματα έρωτα οι εκπρόσωποι του να θεωρούνται υπέρμαχοι της εξελικτικής ερωτικής ζωής και συνύπαρξης. Οι νεωτεριστικές του ιδέες τονίζονται επιπλέον, χάρη στο αέρινο στοιχείο που του προσφέρει το χάρισμα της νόησης και της κοινωνικότητας.

Η πρωτοτυπία και η εφευρετικότητα του συντρόφου Υδροχόου δίνουν δημιουργική ώθηση στην σκέψη και τη δράση σας, ώστε συνεχώς νέα ερεθίσματα να διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον για τη σχέση και η επιθυμία για ερωτική ένωση να παραμένει ασίγαστη.

Η απουσία προκαταλήψεων και ηθικών αναστολών επιτρέπουν και στους δύο να επιδοθείτε στο «σπορ» του έρωτα διανθισμένο από ελευθερία, έλλειψη ταμπού και αναζήτηση του πρωτότυπου ή του ανεξερεύνητου.

Με Ιχθύ

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας, ο θεός που λέγεται ότι εισχωρούσε σε μέρη που άνηκαν σε όλους τους άλλους θεούς, γεγονός που εξηγεί γιατί είναι ευφάνταστοι, διαθέτουν διορατική κατανόηση και τους αρέσει να ολοκληρώνουν ό, τι αρχίζουν οι άλλοι.

Ο σύντροφος Ιχθύς έρχεται για να τελειώσει ό, τι εσείς αρχίζετε και να σας προσφέρει ολοκλήρωση και αποδοχή με αγάπη και κατανόηση. Η παθητικότητά του επιτρέπει να διατηρείτε τα ηνία της σχέσης ενώ ο συναισθηματισμός του αντισταθμίζει την έλλειψη της εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας.

Ως ο καπετάνιος, έχετε το τιμόνι της σχέσης αλλά και του καραβιού της ζωής του συντρόφου Ιχθύ που πριν σας γνωρίσει δεν ήταν σίγουρος για το που ήθελε να πάει.

Διάβασε επίσης:

Οι σχέσεις των Ταύρων με τα 12 ζώδια

Οι σχέσεις των Διδύμων με τα 12 ζώδια

Οι σχέσεις των Καρκίνων με τα 12 ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved