Οι σχέσεις των Ταύρων με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Ταύροι;

Οι σχέσεις των Ταύρων με τα 12 ζώδια

Η ερωτική ταυτότητα του Ταύρου

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, βρίσκεστε υπό την κυριαρχία της Αφροδίτης, της Θεάς του Έρωτα και της Ομορφιάς, η οποία σας προσφέρει ξεχωριστή σαγήνη και μοναδικά θελκτική παρουσία.

Προικισμένοι αφ' ενός με φυσική σεξουαλικότητα, που είναι πάντα σε ετοιμότητα, χωρίς να είναι απροκάλυπτη και επιτηδευμένη και αφ' ετέρου με γήινο αισθησιασμό, αποτελείτε την προσωποποίηση της κλασσικής ομορφιάς και ενσαρκώνετε το ρομαντικό ταμπεραμέντο του έρωτα.

Με ακλόνητη την αίσθηση της πραγματικότητας και γήινες παρορμήσεις δίνετε έμφαση στη σαρκική επαφή και στην ερωτική απόλαυση. Θεωρείτε την ηδονή ως το υπέρτατο αγαθό στον έρωτα που απογειώνει και κορυφώνει την θέρμη των αισθήσεων και των αισθημάτων σας.

Διαθέτετε ένα μοναδικό ταλέντο στην υλοποίηση των ερωτικών σας επιθυμιών και δείχνετε μοναδική πίστη και αξιοπιστία σε μια σχέση που θα σας προσφέρει ασφάλεια και σεξουαλική ικανοποίηση.

Αναζητάτε με προσοχή και συστηματικότητα το πρόσωπο που θα γίνει το άλλο σας μισό, ελέγχοντας, αν μπορεί να σας προσφέρει την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που ζητάτε, ώστε να μην απειληθεί η σεξουαλική σας ευχαρίστηση και η συναισθηματική σας ηρεμία. Βέβαια, πολλοί από εσάς συχνά έλκεστε από άτομα ριψοκίνδυνα, τολμηρά, εξωστρεφή, αεικίνητα, και ευφάνταστα, ώστε να αντισταθμίσετε το δυνατό σας ρεαλισμό και τη κυριαρχική δύναμη που ασκεί επάνω σας η πρακτική και πραγματιστική αντίληψη της ζωής.

Τέλος, βασικά σας γνωρίσματα αποτελεί η απέχθεια στις αλλαγές και η αγάπη για το εκλεκτό, ώστε συχνά να δένεστε, να προσκολλάστε και να θεωρείτε αποκλειστικά δικό σας το σύντροφο σας όπως ένας συλλέκτης έργων ή αντικειμένων αξίας νιώθει την αποκλειστική χαρά για την απόκτηση ενός πολυπόθητου, πολύτιμου αγαθού που αναζητούσε μια ζωή.

Οι 12 συνδυασμοί

Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης που συμβολίζει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, την πρώτη παρόρμηση και την κινητήριο δύναμη των πραγμάτων. Ο εκπρόσωπος Κριός διαθέτει ανταγωνιστικό πνεύμα, ανεξάρτητη φύση και ένθερμη προσήλωση στη νίκη.

Η μαγική λέξη – ιδιότητα του συντρόφου Κριού είναι η ώθηση, που από τη μία σας παροτρύνει να έρθετε σε επαφή με βαθιά συναισθήματα και συγκινήσεις και από την άλλη κινητοποιεί τη σχέση και ενθαρρύνει τον έρωτα. Μαζί μπορείτε να αποτελέσετε ένα ανοιξιάτικο ζευγάρι που θα οδηγηθείτε στο ζενίθ, στη μέθεξη και ο έρωτας θα πάρει μορφή.

Η σκληρότητα, η επιθετικότητα, η ορμητικότητα αντισταθμίζει τη δική σας γλυκύτητα, βραδύτητα, και παθητικότητα σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να γίνετε ένα αχώριστο ζευγάρι που θα ζει ένα μοναδικά υπέροχο έρωτα. Σίγουρα, υπάρχουν οι αντιθέσεις και οι διαφορετικές οπτικές όμως στη δική σας περίπτωση μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική συνταγή για ένα ζωντανό έρωτα.

Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, το θηλυκό, αστρολογικό και μυθολογικό αρχέτυπο της εναρμόνισης, της ισορροπίας, της αντιστάθμισης και της αλληλεξάρτησης. Η αίσθηση της ομορφιάς, ο αισθησιασμός, η τέχνη, η απόδοση αξίας σε πράγματα και καταστάσεις αποτελούν βασικά σημεία της λειτουργίας του.

Η τρυφερή και ευγενική καρδιά του εκπρόσωπου Ταύρου σας προσφέρει την ευτυχία καθώς μοιράζεστε τις ηδονές της σάρκας, τον αισθησιασμό, το ρομαντισμό που ικανοποιούν την επιθυμία σας για ένα ατελείωτο, ατέρμονο, αιώνιο έρωτα υπό το φως της ερωτικής τρυφής.

Ο σεξουαλικός τομέας αποτελεί ένα από τα δυνατά σας σημεία, όπου δεν σταματάτε να τον ενισχύετε, φροντίζοντας παράλληλα να χαίρεστε με απλά αλλά συνάμα ξεχωριστά πράγματα της κοινής καθημερινής σας ζωής. Και βέβαια, αν και υπάρχει μέσα σας ο μαινόμενος ταύρος, εντούτοις φροντίζετε να διαφυλάττετε την συναισθηματική σας σταθερότητα.

Με Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής που αντιπροσωπεύει την τάση για πληροφόρηση, αποκόμιση πληροφοριών, διανοητική επεξεργασία και ανάλυση. Η ευστροφία, η ευγλωττία και η πολυπραγμοσύνη αποτελούν βασικά γνωρίσματα του εκπρόσωπου του.

Στο ταίρι των Διδύμων, συναντάτε τη λογική, τη μεταβλητότητα και την ποικιλία, ακριβώς επειδή εστιάζεται στα σχήματα και τις ιδέες που κεντρίζουν τη νόηση και έχει πολυδιάστατή προσωπικότητα έλκεστε από αυτό το διαφορετικό τύπο συντρόφου.

Η προσαρμοστική του φύση έρχεται να συμμορφωθεί στην δική σας ακλόνητη, ασάλευτη επιμονή και αμετακίνητη συμπεριφορά. Το θέμα είναι ότι για να φτάσετε στο τέλος της διαδρομής, να διατηρήσετε τη σχέση σας και να μείνει ασίγαστη η φλόγα του έρωτα, χρειάζεται να αψηφήσετε τη δική σας οκνηρία και να ακολουθήσετε ή να διεγείρετε το ανήσυχο πνεύμα του, και φυσικά αν το θελήσετε, σίγουρα θα το πετύχετε.

Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που υποδεικνύει την ενστικτώδη, ασυνείδητη, συναισθηματική αντίδραση και συμπεριφορά. Η φαντασία, η ευαισθησία, ο συναισθηματισμός, η προστατευτικότητα, η αστάθεια και κινητικότητα αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά του εκπρόσωπου Καρκίνου.

Η κατανόηση και τρυφερότητα του Καρκίνου αγκαλιάζει και δέχεται την επιθυμία σας για κυριότητα, κατοχή και ιδιοκτησία και εναρμονίζεται με την ανάγκη σας για σταθερότητα και πίστη στη σχέση. Ακριβώς επειδή έχει ανάγκη να το έχουν ανάγκη η σχέση αυτή μπορεί να έχει μακρόχρονη, αέναη διάρκεια.

Είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε και εσείς με τη σειρά σας ότι πέρα από το ταίρι σας είναι και το «παιδί» σας, το προστατευμένο πρόσωπο, που αν αμελήσετε να το φροντίσετε θα αρχίσει τα παράπονα, τις διαμαρτυρίες. Η κυριαρχία σας λοιπόν σε αυτή τη σχέση αρκετές φορές θα αποδειχθεί ότι είναι ταυτόσημη με το ρόλο του κηδεμόνα.

Με Λέοντα

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος, το κέντρο γύρω από τον οποία στρέφονται τα πάντα στο ηλιακό σύστημα και συμβολίζει την ατομικότητα, την εξατομίκευση, την πηγή της ζωής, το δυναμισμό, και τη δημιουργικότητα.

Η εξωστρεφής, χαρούμενη και τολμηρή του φύση σας γοητεύουν και ασυνείδητα σας προσελκύουν σε αυτό τον σύντροφο για να βιώσετε την εμπιστοσύνη, τη δύναμη και την αφοσίωση που θα σας επιτρέψουν να εκδηλώσετε ενδόμυχες ανάγκες και επιθυμίες.

Ο αισθησιασμός συναντά τη γενναιοδωρία και προκύπτει ένας παθιασμένος έρωτας, στον οποίο η αμοιβαία επιθυμία για επιβολή δημιουργεί ένα συνεχές παιχνίδι διεκδίκησης από τη μία πλευρά υπεροχής (Λέων) και από την άλλη αποκλειστικότητας (Ταύρος)

Με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής που συμβολίζει τη μύηση στη γνώση, την αξιοποίηση της μάθησης, την αναμόρφωση, θεραπευτική, κατασκευαστική αλλά και την πληγή ή την ανεπάρκεια.

Η κυνική του σοφία, η οξύνοια και η προσήλωση στην απλότητα και τη λεπτότητα αποτελούν γνήσια χαρακτηριστικά ενός εκπρόσωπου Παρθένου που σας γοητεύουν και σας δίνουν τη βεβαιότητα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην ανάγκη να έχετε δίπλα σας έναν άξιο και συνάμα μετρημένο συνοδοιπόρο στη ζωή και τον έρωτα.

Αν και έχετε μάθει να κινείστε αργά και σίγουρα σε αυτή τη σχέση δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσετε για πολύ την εμπιστοσύνη του συντρόφου και έτσι σχετικά γρήγορα με τον εκπρόσωπο Παρθένο μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη αγάπη και την ερωτική ζωή. Επιπλέον, καθώς η φιλήδονη φύση σας δεν επιτρέπει περιστροφές ή επιφυλάξεις θα μπορέσει να σας φανερώσει και να εκφράζει, χωρίς συστολή την ερωτική του πτυχή.

Με Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυρίαρχος πλανήτης θεωρείται η Αφροδίτη, η οποία αντιπροσωπεύει τις συναισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις. Η συντροφικότητα, η ταύτιση και η ψυχική μέθεξη θεωρούνται βασικές επιθυμίες του εκπρόσωπου Ζυγού.

Η ομορφιά, η συντροφικότητα, ο έρωτας και η συνένωση αποτελούν κοινές επιθυμίες που ,αν και ιδωμένες από διαφορετική οπτική, σας φέρνουν κοντά και είστε διατεθειμένοι, ο ένας χρησιμοποιώντας τη διανόηση και ο άλλος τις αισθήσεις, να συνυπάρξετε και να συναντηθείτε στο δρόμο που οδηγεί στο έρωτα.

Αμφότεροι, μιλάτε τη γλώσσα της Αφροδίτης, δηλαδή του έρωτα, και της αγάπης και εκτιμάτε την ομορφιά, την τέχνη, την αρμονία και τις ερωτικές συγκινήσεις. Η αισθησιακή, ζεστή, ήρεμη και καρτερική σας φύση ξεκλειδώνει τη συναισθηματική πτυχή του συντρόφου Ζυγού και μαζί μπορείτε να ζήσετε μια ερωτική εμπειρία που θα συνδυάζει τον αισθησιασμό με την διανόηση.

Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που συμβολίζει την ικανότητα διείσδυσης και μεταμόρφωσης, την τάση για αναμόρφωση, ανανέωση, αναγέννηση. Ο εκπρόσωπος Σκορπιός χαρακτηρίζεται για την επιθυμία για δύναμη και κυριαρχία.

Το ταίρι Σκορπιός αποτελεί το άλλο σας μισό, που θα σας συμπληρώσει και θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να μετουσιώσετε την αισθαντική οπτική και αντιμετώπιση σε ψυχικό, βαθιά εσωτερικό καρπό. Μαζί του λοιπόν θα πραγματοποιηθούν ή θα φανερωθούν κρυφά όνειρα και μη φανερές προσδοκίες.

Οι συχνές μεταξύ σας αντιπαραθέσεις θυμίζουν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, ύλης και ψυχής, πρακτικότητας και συναισθηματισμού που εν τέλει επιτρέπουν αφ' ενός να κατανοήσετε την αμοιβαία ωφέλεια της σχέσης και αφ' ετέρου να αντιληφθείτε ότι απαρτίζετε τις όχθες του ίδιου ποταμού.

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας, το αστρολογικό αρχέτυπο της διευρυμένης γνώσης, της πνευματικής καθοδήγησης, της ανάπτυξης και της επέκτασης. Τα βασικά χαρακτηριστικά του εκπρόσωπου Τοξότη είναι αισιοδοξία, πίστη στη ζωή και η διαχυτικότητα.

Η εγκαρδιότητα, η αναπτυσσόμενη σοφία και η αγάπη στη ζωή που διακατέχουν το σύντροφο Τοξότη, σας εμπνέουν και σας προτάσσουν μια διαφορετική ερωτική σύζευξη που έρχεται να σας διδάξει την αξία της ελευθερίας και της ανοιχτής προοπτικής.

Βέβαια, επίμονοι, αποφασιστικοί και με έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας πάντα βρίσκετε τρόπο να επιβάλλετε τους δικούς σας όρους και κανόνες, δίνοντας την εντύπωση ότι ο σύντροφος επιλέγει και αποφασίζει ελεύθερα.

Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Εξουσιάζεται από τον Κρόνο που συμβολίζει την επιμονή, την ωρίμανση, την οριοθέτηση, τη μάθηση μέσα από τον πόνο, την ενδοσκόπηση, την ανάγκη για υπευθυνότητα και σταθερότητα. Ο εκπρόσωπος Αιγόκερως, επιθυμεί την οργάνωση, τον πρακτικό τρόπο ζωής και τον αυτοέλεγχο.

Η υπομονετική του φύση, η τιμιότητα, η πρακτικότητα και η αίσθηση του ιερού καθήκοντος σας παρέχουν τα εχέγγυα για να εμπιστευτείτε και να δοθείτε σε μια σίγουρη και γερά θεμελιωμένη ερωτική σχέση με προορισμό την ικανοποίηση της βαθιάς ανάγκης να παραμείνετε και να συντηρήσετε τη σύζευξη σας.

Βέβαια, για να ευδοκιμήσει πράγματι η μεταξύ σας συνένωση θα χρειαστεί από την πλευρά σας να μην φτάσετε στο αντίθετο άκρο της γλυκιάς σας φύσης δηλαδή στην υπερβολή, την αδηφαγία και την αγρία ζήλια που θα αναδείξει την έμφυτη καχυποψία του εκπρόσωπου Αιγόκερου.

Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας που εκφράζει την πρωτοτυπία, την αναλαμπή διαίσθησης και οξύνοιας, την υπέρβαση της συμβατικότητας. Ο ουράνιος εκπρόσωπος επιθυμεί την αποδέσμευση από τις παραδοσιακές, κλασσικές και καθορισμένες θέσεις ή καταστάσεις.

Το ταίρι Υδροχόος έχει τη δυνατότητα να σας γοητεύσει με ασυνήθιστο, πρωτότυπο ή καινοφανή τρόπο που θα παραξενέψει τη μονοθέσια σκέψη σας και θα συγκινήσει την τρυφερή σας καρδιά. Από την άλλη η αισθησιακή σας φύση αποτελεί το απόλυτο δέλεαρ για τον εκπρόσωπο Υδροχόο που συνήθως ζει σε ένα υπερβατικό κόσμο ιδεών και θεωριών.

Το κοινό σας γνώρισμα είναι η πιστή στις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας και η ενστικτώδη ανάγκη να κατακτήσετε ο ένας τον άλλο. Βέβαια δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα εμπλέκεστε σε εύφλεκτες αντιπαραθέσεις που θα οδηγούν σε πεισματική άρνηση οπισθοχώρησης.

Με Ιχθύ

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας, το μυθολογικό και αστρολογικό αρχέτυπο του ιδεαλισμού, της κατανόησης, της έκστασης (έξω από την ύπαρξη), της ονειρικής ή εξιδανικευμένης κατάστασης. Ο εκπρόσωπος των Ιχθύων συχνά έχει υποκειμενική άποψη για την πραγματικότητα, την οποία εξιδανικεύει ή δίνει φανταστική μορφή.

Από τη μία η τάξη και ο ρεαλισμός από την άλλη η ασάφεια και η αποδιοργάνωση, η σχέση μεταξύ σας έρχεται να δέσει δύο διαφορετικούς τύπους, αποδεικνύοντας πως ένας βαθύς ερωτικός δεσμός μπορεί να αμβλύνει τις διαφορές.

Στη σχέση λοιπόν με το σύντροφο που ανήκει στο ευφάνταστο ζώδιο των Ιχθύων αναζητάτε να έχετε μια θεϊκή, ψυχική, μυστική, ερωτική ένωση που θα σας προσφέρει την αίσθηση της κατάκτησης ενός διαφορετικού, μέχρι πρότινος άγνωστου πεδίου ζωής και εμπειρίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved