Οι δύο καλύτεροι και οι δύο χειρότεροι ψεύτες του ζωδιακού

Κάποιοι είναι εξπέρ και κάποιους τους καταλαβαίνεις με τη μία

Οι δύο καλύτεροι και οι δύο χειρότεροι ψεύτες του ζωδιακού

Ποια ζώδια λένε τα καλύτερα ψέματα και μπορούν να σε δουλέψουν ψιλό γαζί και ποια τα χειρότερα και τους καταλαβαίνεις με τη μία.

Ας δούμε παρακάτω τους καλύτερους και τους χειρότερους ψεύτες του ζωδιακού.

ΤΟΠ ΨΕΥΤΕΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το ζώδιο είναι πραγματικός επαγγελματίας στο ψέμα. Οι Δίδυμοι είναι από τη φύση τους παραμυθάδες και μάλιστα πολύ καλοί. Μιλάνε γρήγορα, λένε πάρα πολλά, οπότε είναι αδύνατο να τους παρακολουθήσει κάποιος. Μπορούν να σε μπερδέψουν, να τα πάνε από δω, τα φέρνουν από κει και είναι αδύνατο να τους τσακώσεις. Θα σε διασκεδάσουν με τις ιστορίες που σου λένε και στο τέλος λίγο θα σε νοιάζει, αν είναι πραγματικές ή φανταστικές.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες έχουν μάστερ στα ψέματα, αφού συνήθως, πριν τα πουν, έχουν φτάσει στο σημείο να τα πιστέψουν κι ίδιοι. Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία τους, αν τους τσακώσεις είναι ότι το έκαναν «για το καλό σου, για να μην πληγωθείς» ή άλλη για το ότι δεν μπορούσαν να πουν την αλήθεια. Η αλήθεια είναι όμως ότι απλά τους αρέσει να κινούνται μυστικά, να μην στριμώχνονται και αποφεύγουν την πραγματικότητα κι ίσως είναι αυτή η αιτία που κι οι ίδιοι παραμυθιάζονται από κάποιον άλλον πιο επιτήδειο.

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο αυθεντικός Κριός δεν λέει ψέματα σχεδόν ποτέ. Παραείναι αυθόρμητος και άμεσος και δεν έχει την υπομονή να τα κατασκευάσει, ούτε συνηθίζει να χρησιμοποιεί δικαιολογίες γιατί πολύ απλά δε φοβάται να πει την αλήθεια. Παρ' όλα αυτά καμιά φορά αναγκάζεται να το κάνει για να γλυτώσει τα δράματα και τα κλάματα που θα ακολουθήσουν, αν ξεστομίσει αυτό που σκέφτεται. Επειδή όμως δεν ξέρει να λέει ψέματα εύκολα προδίδεται και μόλις τον στριμώξεις θα σου τα ομολογήσει όλα, χαρτί και καλαμάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έτερος της Φωτιάς, επίσης, δεν μπορεί να πει ψέματα. Είναι τόσο αυθόρμητος που είναι αδύνατο να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην ομολογήσει τα πάντα γι' αυτό κι είναι γνωστό ως το πιο ειλικρινές ζώδιο. Στη σπάνια περίπτωση όμως που το κάνει, όπως σε όλα τα πράγματα, θα το παρακάνει. Θα ξεκινήσεο από ένα μικρούλι και αθώο και θα το φτάσει στο τεράστιο. Ε, εκεί είναι που πιάνεται στα πράσα, αφού τον τρώει η υπερβολή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved