Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι θα ήθελες να κάνεις το Πάσχα

Εύκολο είναι!

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι θα ήθελες να κάνεις το Πάσχα

Το Πάσχα είναι μία γιορτή άμεσα συνδεδεμένη με την Εαρινή Ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό! Συγκεκριμένα, το Πάσχα «πέφτει» πάντα την επόμενη Κυριακή μετά την πρώτη Πανσέληνο που ακολουθεί την Εαρινή Ισημερία.

Πχ, η Εαρινή Ισημερία ήταν 20 Μαρτίου και η αμέσως επόμενη Πανσέληνος γίνεται στις 16/4, οπότε το Πάσχα θα γιορταστεί την επόμενη Κυριακή.

Τα ζώδια δεν είναι… άσχετα! Παρακάτω, θα διαβάσεις τον τρόπο με τον οποίο το καθένα μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο του αυτή τη Μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και να περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται.

ΚΡΙΟΣ

Το Πάσχα, σαν γιορτή, συμβολίζει την έναρξη μίας νέας εποχής, συνεπώς και αρχής. Είναι η κατάλληλη εποχή για κάθε Κριάρι να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Μπορεί μερικές φορές κάποιο σχέδιο, πλάνο, έργο ή χόμπι να σε γεμίζει άγχος, αλλά η ελπίδα και η έμπνευση που σου χαρίζει είναι αξία… ανεκτίμητη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης και η επαφή του με τη φύση τον κάνει να νιώθει πιο χαλαρός και άνετος. Ακριβώς για αυτό, η επανασύνδεση με τη… «μαμά» του με μια βόλτα στην εξοχή, πεζοπορία, το σούβλισμα ή barbeque έξω με αγαπημένα πρόσωπα είναι ο ιδανικός τρόπος να γιορτάσει το Πάσχα!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος το Πάσχα γίνεται πάλι παιδί! Με το ζώδιό του να κυβερνάται από τον Ερμή, η καρδιά του θα πλημμυρίσει χαρά και συνεπώς, θα γεμίσει χαρά και τους γύρω του. Του δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να κάνει τις εκδρομούλες του, να σουλατσάρει και να έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο, κάτι που του αρέσει πολύ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το φεγγάρι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τον Καρκίνο, καθώς είναι και ο πλανήτης κυβερνήτης του, πόσω μάλλον όταν έχουμε Πανσέληνο. Το Πάσχα για το συγκεκριμένο ζώδιο, εκτός του ότι είναι φορτισμένο συναισθηματικά, είναι και μια γιορτή που χαίρεται να περνάει με την οικογένειά του (όπως κι όλες τις υπόλοιπες άλλωστε), τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα.

ΛΕΩΝ

Στην αντίπερα όχθη από αυτή των Καρκίνων, βρίσκεται ο Λέων που κυβερνάται από τον Ήλιο. Αυτός είναι και ο λόγος που τα Λιονταράκια νιώθουν πολύ πιο όμορφα τις μέρες του Πάσχα, ιδιαίτερα αν έχει λιακάδα. Χορεύουν, τραγουδούν, διασκεδάζουν, το γιορτάζουν, με λίγα λόγια, με την ψυχή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος σχετίζεται με την Παναγία, οπότε, το Πάσχα είναι η περίοδος που «αφυπνίζεται» η θηλυκή της πλευρά, όσον αφορά στα θέματα γέννησης και φροντίδας. Το Πάσχα είναι μία αφορμή για κάθε Παρθένο να περιποιηθεί την οικογένειά της, να φροντίσει το σπίτι και να στρέψει την προσοχή της στις γυναίκες της ζωής της, που δεν είναι άλλες από τη γιαγιά, τη μάνα ή την κόρη.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της Εαρινής Ισημερίας, όπως είπαμε και παραπάνω, γίνεται συνήθως στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε η Ζυγαριά αισθάνεται ότι πρέπει να αφήσει το παρελθόν και με κάποιο τρόπο να «προχωρήσει» στο μέλλον. Οπότε, το Πάσχα συνήθως κάνει μία λίστα με πράγματα που θέλει να… ξεφορτωθεί και θα χαρεί, αν καταφέρει να απαλλαγεί επιτέλους από αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν άλλος Ιησούς, έτσι και ο Σκορπιός το Πάσχα «ανασταίνεται»! Γενικότερα, είναι μία περίοδος που βιώνει αλλαγές. Τώρα, αν αυτές αφορούν σε μία νέα ασχολία, μία καινούργια σχέση ή απλά την ανανέωση ή αναδιαμόρφωση του χώρου του, ποιος ξέρει;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί το Πάσχα να γιορτάζεται κυρίως από Καθολικούς και Ορθόδοξους Χριστιανούς, υπάρχουν όμως πολλοί ακόμα μακρινοί πολιτισμοί οι οποίοι έχουν ένα δικό τους «παρόμοιο» Πάσχα. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη κι έχεις τη δυνατότητα, κάνε ένα ταξίδι σε ένα από αυτά τα μέρη. Αλλιώς ταξίδεψε εντός Ελλάδας σε μια πόλη ή χωριό που έχει ξεχωριστά έθιμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι νιώθουν ότι είναι η εποχή να θέσουν νέους μικρούς ή και μεγαλεπήβολους μακροχρόνιους στόχους. Γι’ αυτό το Πάσχα, είναι γεμάτοι ενέργεια και σε εγρήγορση! Πάντως, όσον αφορά στον εορτασμό του, είναι όπως πάντα… κλασικοί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Πάσχα για έναν Υδροχόο είναι η ιδανική στιγμή να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που τον κάνουν ευτυχισμένο! Η οικογενειακή μάζωξη, ένα πικνίκ, ένα έθιμο, ακόμη και η συμμετοχή του σε μία εθελοντική ομάδα θα γεμίσει με αισιοδοξία την καρδιά του.

ΙΧΘΥΕΣ

Είτε είσαι ένα άτομο βαθιά θρησκευόμενο είτε όχι, το Πάσχα είναι μία εποχή που ενδείκνυται για περαιτέρω πνευματικές αναζητήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει πολύ έντονη διαίσθηση και εύκολα παρασύρεται σε μια εσωτερική αναζήτηση. Μία συζήτηση με φίλους ή συγγενείς που έχει τη δυνατότητα να συναντήσει, αυτή τη γιορτή, μπορεί να τον σπρώξει να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved