Τα συγκεκριμένα ζώδια δεν μπορείς με τίποτα να χειραγωγήσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι του χεριού σου…

Τα συγκεκριμένα ζώδια δεν μπορείς με τίποτα να χειραγωγήσεις

Βγάλ' το από το μυαλό σου και μην προσπαθήσεις καν να τα μανιπουλάρεις. Τα 3 ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν δυναμικές προσωπικότητες, δεν επηρεάζονται από κανέναν και πάντα κάνουν το δικό τους. Δεν περνά σε εκείνα καμία μέθοδος χειραγώγησης και μάλιστα είναι αρκετά έξυπνα για να καταλάβουν το «παιχνίδι» σου και να αντιδράσουν ανάλογα.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί ο Κριός είναι ένα άτομο παθιασμένο και παρορμητικό, ωστόσο, πίστεψέ μας, γνωρίζει πάρα πολύ καλά την σοφία και τη δύναμη που κουβαλάει μέσα του. Έτσι μπορεί με τεράστια ευκολία να καταλάβει τα ύπουλα παιχνίδια που κάποιος/α προσπαθεί να παίξει εις βάρος του ή όταν κάποιος/α προσπαθεί να τον χειραγωγήσει και να τον κατευθύνει. Έχει την δική του γνώμη την οποία δεν αλλάζει με τίποτα, ακολουθεί την καρδιά του και όπου τον βγάλει και δεν πέφτει σε ψυχολογικές παγίδες. Ο Κριός θέλει να έχει τον έλεγχο της ζωής του και δεν αφήνεται να γίνει έρμαιο κανενός.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σοβαρά τώρα; Θα πήγαινες να κάνεις στην «Τατιάνα»… «Τατιανιές»; Δεν σε παίρνει. Στο λέμε με τον καλό τρόπο για να μην φας τα μούτρα σου άδικα. Ο Σκορπιός είναι ο ίδιος master της χειραγώγησης και θα πας εσύ να του το παίξεις χειριστικός; Αθώο μου κουτάβι… Δεν ξέρεις τι σε περιμένει… Γιατί θα σε καταλάβει στο επόμενο λεπτό και θα σε κάνει με τα κρεμμυδάκια. Θα γυρίσει το παιχνίδι όλο εις βάρος σου και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ. Είσαι ο μαθητής που πάει να τη «βγει» στον δάσκαλο και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Σκορπιός γεννήθηκε χειριστικός και το κάνει από… κούνια. Και θα πας εσύ να τον μανιπουλάρεις; Game over…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ούτε χειραγωγείται, ούτε εκφοβίζεται. Αυτό θα πρέπει να το ξέρεις καλά, πριν πας να τα βάλεις μαζί του. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφεθεί και να ακολουθήσει αυτά που του λες εσύ ή κάποιος άλλος. Έχει τη δική του γνώμη και δεν την αλλάζει, ο κόσμος να χαλάσει. Λειτουργεί με βάση τη λογική του, δεν παρασύρεται, είναι από τα πιο σταθερά άτομα που θα γνωρίσεις και δεν υποκύπτει. Δεν είναι ούτε συναισθηματικός, ούτε θα σε λυπηθεί. Αυτό δεν τον κάνει βέβαια να είναι άδικος, απλά είναι πιο ψυχρός και απόμακρος σε σχέση με άλλα ζώδια. Όπως και να έχει ο Αιγόκερως δεν παίρνει από λόγια και δεν χειραγωγείται. Τελεία και παύλα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved