Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 08' 24" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 01' 29" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 46' 33" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 31' 54" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 21° 32' 23" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 33' 13" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 33' 15" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 40' 30" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 59' 41" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 55' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 54' 19" ΚΡΙΟΣ R

Οι άντρες του ζωδιακού που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους

Θα προσπαθήσουν πάση θυσία να περάσει το δικό τους!

Οι άντρες του ζωδιακού που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους

Κάποιοι άνθρωποι είναι πιο δεκτικοί από άλλους και έχουν μάθει να υποχωρούν πιο εύκολα μπροστά σε καταστάσεις που δεν τους ταιριάζουν ή δεν συμφωνούν καθόλου με αυτές. Απλώς αφήνουν χώρο σε άλλες σκέψεις, απόψεις και ιδέες να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ορισμένοι που δυσκολεύονται να ευθυγραμμιστούν με τις απόψεις που κυκλοφορούν, χωρίς πρώτα να προβληματιστούν ή να ερευνήσουν περαιτέρω περί τίνος πρόκειται. Τα άτομα αυτά είναι συνήθως πιο επίμονα στο να διαδώσουν ή ακόμα και να… επιβάλλουν την δική τους οπτική. Τις περισσότερες φορές, βέβαια, η σιγουριά και η επιμονή την οποία επιδεικνύουν στηρίζεται σε έρευνα, σκέψη και σκληρή δουλειά εκ μέρους τους και όχι σε κάποιο… βίτσιο ή εμμονή στο να περάσει το δικό τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια, που θα επιμείνουν περισσότερο να σου περάσουν τις απόψεις τους και για ποιους λόγους το καθένα από αυτά είναι πιθανόν να έχει επικριτική συμπεριφορά απέναντί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πιο γνωστός χαρακτηρισμός για έναν Παρθένο είναι η λέξη «τελειομανής». Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει είναι να δει τα άτομα που τον ενδιαφέρουν να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό το ζώδιο είναι ο ιδανικός συμβουλάτορας και το πιο ικανό στην επίλυση προβλημάτων, αλλά δεν του είναι τόσο εύκολο να βλέπει ότι αγνοείς τις συμβουλές του ή ότι μπλέκεις σε προβλήματα. Όμως, πρέπει να μάθει ότι, μερικές φορές, οι δικοί του άνθρωποι είναι απαραίτητο να διδαχθούν με τον… δύσκολο τρόπο, ακόμα κι αν έχει την προθυμία να βοηθήσει, να διευκολύνει και να δώσει τα φώτα του, προκειμένου να καταλήξουν στον «σωστό δρόμο» με το σωστό τρόπο, τουλάχιστον κατά την άποψή του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ίσως το πιο σκληρά εργαζόμενο ζώδιο και, μερικές φορές, αποτελεί πραγματική πρόκληση το να μπορέσει να καταλάβει γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν το δικό του ρυθμό. Η επιθυμία του να υπερκαλύψει τα πάντα και να υπερκεράσει τους πάντες του επιτρέπει να ανέβει γρήγορα ψηλά, αλλά μερικές φορές αδυνατεί να συμπαθήσει κάποιον, χωρίς προηγουμένως να τον κρίνει. Όλοι οι φίλοι και οι συνάδελφοι θαυμάζουν τον Αιγόκερω για την πέτρινη θέλησή του, όμως μερικές φορές αυτό που χρειάζονται είναι μια αγκαλιά και έναν ώμο να κλάψουν.

Αιγόκερε, η αγαπημένη σου φράση είναι «εμπρός, ώρα για δουλειά!». Η παρορμητική και δυναμική ενέργεια του ζωδίου σου σε ωθεί στο να δίνεις τον εαυτό σου σε οτιδήποτε κάνεις και να συμμετέχεις σε αυτό με όλο σου το «είναι». Θα πρέπει όμως να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι για σένα το να αφήσεις χώρο στη ζωή σου για ενσυναίσθηση και κατανόηση των άλλων και όχι να προσπαθείς να τους επιβάλεις την άτεγκτη και τετράγωνη λογική σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει για να εκφράζεται. Οι άλλοι άνθρωποι συνήθως συρρέουν για να ακούσουν τις σκέψεις και τις ιδέες του, επειδή έχει πάντα κάτι νέο να προσφέρει. Αν και αυτό μπορεί να κάνει συναρπαστικές τις σχέσεις και τις συνομιλίες του, συχνά διαπιστώνει ότι οι ισχυρές πεποιθήσεις του μπορεί να τον οδηγήσουν στο να «σηκώσει το φρύδι» με αποδοκιμασία, όταν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτές.

Υδροχόε, ως ο ανθρωπιστής του ζωδιακού, είσαι περήφανος για την ενημέρωσή σου πάνω σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν σε κοινωνικές αδικίες. Το να συναντήσεις ανθρώπους που φαίνονται ανίκανοι να λάβουν υπόψη τις ανάγκες του κόσμου είναι πάντα πολύ απογοητευτικό για σένα. Όμως, είναι σημαντικό να μην υπονομεύεις ούτε να δυσφημείς ο ίδιος την δεκτικότητά σου και τον ξεχωριστό χαρακτήρα σου, εκφράζοντας διάφορες απόψεις με εμμονή ή με άκαμπτα επιχειρήματα.

Διάβασε επίσης:

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved