Τα 5 ζώδια που βγάζουν έντονη επιθετικότητα

Το ένα από αυτά δε θα το μαντέψεις...

Τα 5 ζώδια που βγάζουν έντονη επιθετικότητα

Σίγουρα θα έχεις συναντήσει κι εσύ ανθρώπους που το πιο light που θα μπορούσες να πεις είναι ότι έχουν έντονη προσωπικότητα... Ίσως έχει τρομάξει το μάτι σου με τις νευρικές ή απόσμενες εκρήξεις και ξεσπάσματά τους και την επιθετικότητά τους και μάλιστα ορισμένες φορές ενδεχομένως να ξεπερνούν και τα όρια, ασκώντας λεκτική, ψυχολογική, ακόμα και σωματική βία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα άτομο που μέσα του έχει θυμό. Έχει έντονες αντιδράσεις και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Είναι ένας άνθρωπος που εύκολα θα κάνει επίθεση, χωρίς να το σκεφτεί. Τυφλώνεται και θέλει να ξεσπάσει άμεσα γιατί αλλιώς θα «σκάσει». Μπορεί να τον δεις να σπάει ό,τι βρει μπροστά του προκειμένου να εκτονωθεί. Ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης και το στοιχείο από μόνο του τον κάνει πολεμοχαρή, επιθετικό, βίαιο και… τσαμπουκαλεμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν είναι τόσο επιθετικός από την φύση του, αλλά η βία κάποιες στιγμές του βγαίνει. Όταν δεν μπορεί να επιβληθεί με τα λόγια ή όταν βλέπει ότι με την συζήτηση δεν μπορεί να βρεθεί μια άκρη, τότε χρησιμοποιεί τα πιο σκληρά μέσα που έχει. Τον πιάνει μια τάση να θέλει απλά με μια κίνηση να «σε βγάλει από τη μέση» και να πάει παρακάτω. Ο Ταύρος όταν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής του, τότε βγάζει τα επιθετικά και βίαια ένστικτα που έχει μέσα του και γίνεται «ταύρος εν υαλοπωλείο».

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας έχει πάντα «τα νύχια του ακονισμένα» και είναι έτοιμος να εμπλακεί σε καβγά. Δεν θα διστάσει να γίνει βίαιος και τα όρια της υπομονής του είναι μικρά. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα άτομο νευρικό. Δεν ανέχεται πολλά-πολλά και είναι ανυπόμονος. Μέσα του έχει αρκετές βίαιες τάσεις. Εύκολα μπορεί να ρίξει γροθιά σε έναν τοίχο ή να σπάσει ό,τι βρει μπροστά του. Δεν σκέφτεται πριν πράξει, καθώς ο θυμός τον τυφλώνει και ό,τι και να γίνει, δεν θα μετανιώσει για τις πράξεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς για τις βίαιες τάσεις που έχει ένας Σκορπιός. Μιλάνε οι κινήσεις του ζωδίου, τα λόγια του και οι πράξεις του. Ο Σκορπιός «μυρίζει το αίμα» και ηδονίζεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα σε πειράξει, αν δεν τον πειράξεις πρώτος. Αν κάνεις το λάθος και τον προκαλέσεις, θα αντιμετωπίσεις μια οργή και έναν θυμό, που όμοιό του δεν θα έχεις ξαναδεί. Η εκδίκηση που θα πάρει θα είναι ανελέητη και το σίγουρο είναι ότι θα την απολαύσει ως το τέλος της. Ο Σκορπιός δεν είναι ποτέ λίγο βίαιος. Είναι πολύ! Αν επιτεθεί, θα επιτεθεί με όλα του τα μέσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και πάμε τώρα στο απόλυτο outsider. Στο ζώδιο που σίγουρα δεν σου πέρναγε με τίποτα από το μυαλό. Για όλους τους άλλους, το είχες υποπτευθεί λίγο ή πολύ. Ο Τοξότης μπορεί να είναι το χαμογελαστό και αισιόδοξο παιδί, ωστόσο μέσα του κρύβει και μια άλλη πλευρά. Αν τον αδικήσεις, μπορεί και να μην καταφέρει να σε εκδικηθεί στην πράξη, ωστόσο στο μυαλό του θα σε έχει «σκοτώσει» χίλιες φορές και με χίλιους τρόπους. Θα οραματίζεται όλα όσα θα μπορούσε να σου κάνει για να σε βασανίσει και να σε κάνει να υποφέρεις. Και πίστεψέ μας, αν του δοθεί η ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω, θα το κάνει και θα έχει ήδη σκεφτεί και το πώς. Αυτά που λέγαμε πιο πριν…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved