Οι 4 άντρες του ζωδιακού που θέλουν συνέχεια να ασχολείσαι μαζί τους

Αν δεν το αντέχεις, καλύτερα να τους αφήσεις στην ησυχία τους

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που θέλουν συνέχεια να ασχολείσαι μαζί τους

Για τους 4 παρακάτω άντρες της λίστας μας, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την προσοχή που θα τους δείξεις, γι’ αυτό αν έχεις σχέση μαζί τους, να ξέρεις ότι πρέπει να εκδηλώνεις συνεχώς την αγάπη σου, τόσο με λόγια, όσο και με πράξεις και κυρίως να τους αφιερώνεις απεριόριστο χρόνο. Μη σου πούμε ότι θέλουν να είστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Αν δεν το αντέχεις, καλύτερα να τους αφήσεις στην ησυχία τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο η ανάγκη για φροντίδα δεν είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται. Είναι μια κατάσταση ύπαρξης. Αυτά τα γλυκά αγαπημένα σπιτογατάκια μισούν να είναι μόνα τους και όταν την πατήσουν με κάποιον, αν μπορούσαν θα ήταν μαζί του 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο λαχταρούν την αγάπη από τον άνθρωπό τους και η συνεχής επαφή είναι απαραίτητη για αυτούς μέσα σε μια σχέση. Είναι όλα θέμα εμπιστοσύνης, ειδικά αφού –όταν εμπιστευτούν κάποιον– τον αγαπούν με όλη τους την καρδιά. Δεν τους νοιάζει αν φανούν ευάλωτοι, αλλά σε αντάλλαγμα, χρειάζονται λίγη (εντάξει, πολλή) επιβεβαίωση από το ταίρι τους.

ΛΕΩΝ

Η ντίβα του ζωδιακού μπορεί να δείχνει απόλυτα αυτάρκης, αλλά σίγουρα απαιτεί από σένα πολύ περισσότερη προσοχή απ’ όση νομίζεις. Τα κομπλιμέντα και οι έπαινοι κάνουν το Λιοντάρι να ανθίζει και όταν δεν λαμβάνει αυτήν την επιβεβαίωση, η αμφιβολία αρχίζει να σέρνεται μέσα στη σχέση. Η προσοχή από τον σύντροφό του είναι απαραίτητη για τον Λέοντα, σχεδόν όσο και η αναπνοή. Πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό για εκείνον. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν τους πειράζει απαραίτητα το να μένουν μόνοι, αλλά είναι μακράν πιο ευτυχισμένοι όταν περιτριγυρίζονται από πιστούς οπαδούς και φυσικά από το λατρευτό τους ταίρι. Άλλωστε, ακόμα κι ένας γεννημένος ηγέτης χρειάζεται μια καλή υποστήριξη για να κυβερνήσει. Σωστά;

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί δεν αντέχουν να μένουν μόνοι και δεν φοβούνται ούτε ντρέπονται να το δείξουν. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο βγάζουν τα καλύτερα στοιχεία τους όταν βρίσκονται σε σχέση, καθώς το να έχουν έναν σύντροφο τους δίνει την ισορροπία και την ασφάλεια που λαχταρούν. Είναι το είδος του ανθρώπου που του αρέσει να δίνει ευχαρίστηση στον σύντροφό του και αν χρειάζεται θα κάνει πίσω, αν ξέρει ότι θα τον κάνει ευτυχισμένο. Αλλά το κάνει με την προσδοκία ότι ταίρι του θα κάνει τις ίδιες θυσίες για εκείνον. Παρόλο που είναι υπερβολικά ευγενικοί και χαρισματικοί, οι Ζυγοί είναι επίσης αμετανόητα εξαρτώμενοι. Αυτά τα άτομα χρειάζονται έναν/μια σύντροφο που θα τους δώσει όλη την αγάπη, την προσοχή και την επιβεβαίωση που χρειάζονται, ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι συνήθως εσωστρεφείς, οπότε μπορεί να μην τους θεωρείς τύπους που έχουν ανάγκη την προσοχή σου. Αλλά, παρόλο που χρειάζονται το δικό τους χρόνο προκειμένου να στοχαστούν και να χαλαρώσουν, έχουν επίσης ανάγκη να λάβουν από τον/την σύντροφό τους πολύ περισσότερη προσοχή απ’ όση δίνουν οι ίδιοι. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι υπερβολικά έντονοι χαρακτήρες, και όταν βρίσκονται σε σχέση τείνουν να αφιερώνονται ολοκληρωτικά σε αυτήν. Επίσης έχουν την τάση να σκέφτονται υπερβολικά για τα πάντα, οπότε αν ο σύντροφός τους δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη τους για διαρκή προσοχή και σημασία, αισθάνονται σε μεγάλο βαθμό απογοητευμένοι. Για τον Σκορπιό η πίστη και η αγάπη είναι πάνω απ’ όλα και το μόνο που θέλει είναι κάποιον που θα τον αγαπήσει παράφορα, με την ίδια ένταση και πάθος που ο ίδιος δείχνει στον σύντροφό του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved