Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, να γιατί σπας τα νεύρα στους άλλους

Αν δε μας πιστεύεις, ρώτα τους

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, να γιατί σπας τα νεύρα στους άλλους

Μετά από τόσα κομπλιμέντα και όμορφα λόγια, ήρθε η ώρα για ένα μικρό κράξιμο. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια του αέρα, παρακάτω, θα διαβάσεις τα πιο σπαστικά στοιχεία του ζωδίου σου, που ενδεχομένως και να μη σου τα έχουν πει ποτέ έτσι χύμα, προς γνώση όμως και συμμόρφωση. Μπορεί να εκνευριστείς, αλλά είναι η πραγματικότητα κι αν δε μας πιστεύεις, ρώτα τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

-Είσαι αδιάκριτος, χώνεις τη μύτη σου παντού, ανακατεύεις όλο τον κόσμο και αγγίζεις τα όρια της αγένειας.

-Είσαι ξερόλας! Άσε να ξέρει και κάποιος άλλος... Γελάνε πίσω από την πλάτη σου, φωτεινέ παντογνώστη!

-Επειδή οι άλλοι δεν κάθονται να ασχοληθούν, νομίζεις ότι καταπίνουν αμάσητα τα ψέματά σου; Άι καλά... Από το ένα αφτί τους μπαίνουν κι από το άλλο τους βγαίνουν.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

-Το ότι θέλεις να τα έχεις καλά με όλους και κάνεις pr (public relations); Αυτό δεν είναι υποκρισία; Όχι καλέ...

-Είσαι νάρκισσος κι όλοι το έχουν καταλάβει. Ακόμα και το αρνητικό που θα πεις για την εμφάνισή σου είναι για να ακούσεις στο καπάκι το κομπλιμέντο.

-Σοβαρά τώρα; Κάθεσαι στο εστιατόριο με το μενού στο χέρι 8 ώρες, περιμένουν οι άλλοι να αποφασίσεις και από το «να πάρω αυτό ή μήπως να πάρω εκείνο;» τελικά παραγγέλνεις μπριζόλες με πατάτες τηγανητές; Μόνο σε φαστφουντάδικα μαζί σου...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

-Τις περισσότερες φορές είσαι «γιαλατζί» επαναστάτης! Από τον καναπέ ή στις παρέες όλοι λένε διάφορα βαρύγδουπα, όταν έρχεται η ώρα όμως, ψάχνεις να τους βρεις!

-Πιο αντιφατικός πεθαίνεις... Σήμερα υποστηρίζεις το ένα, την επόμενη το αντίθετο. Του τρελού δηλαδή... Άντε μετά να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.

-Συχνά προκαλείς για να ασχολούνται μαζί σου. Πρόσεξε γιατί κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved