3 ζώδια που δεν πρόκειται ποτέ να πάθουν κρίση πανικού

Όχι μόνο παραμένουν ψύχραιμα, αλλά, αν χρειαστεί βρίσκουν και λύσεις!

3 ζώδια που δεν πρόκειται ποτέ να πάθουν κρίση πανικού

Όλο και πιο συχνά ακούμε τώρα τελευταία για τις «κρίσεις πανικού», που προκαλούνται εξ αιτίας του έντονου άγχους ή πίεσης. Η καρδιά χτυπάει σαν τρελή, δεν μπορείς να αναπνεύσεις, τα μηνίγγια χτυπάνε, το στομάχι σφίγγεται και είμαστε σίγουροι ότι τώρα θα το πάθουμε το εγκεφαλικό ή το έμφραγμα...

Υπάρχουν κάποια ζώδια όμως που δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά και μάλιστα, όχι μόνο παραμένουν ψύχραιμα, αλλά, αν χρειαστεί βρίσκουν και λύσεις!

Ποια είναι αυτά που δεν πρόκειται να πάθουν κρίση;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, ο Αιγόκερως παραμένει ψύχραιμος για να μπορεί όχι μόνο να τις αντιμετωπίσει, αλλά και να ηρεμήσει τους άλλους σε περίπτωση που βασίζονται πάνω του και να τους κάνει να αισθανθούν ασφάλεια. Δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί ότι παθαίνει σοκ, μόνο όταν συμβεί μεγάλο κακό σε δικούς του ανθρώπους κι εκεί προς στιγμή μπορεί να μουδιάσει ο εγκέφαλός του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρότι ιδιαίτερα συναισθηματικός, ο Καρκίνος προσπαθεί να παραμείνει ήρεμος - όχι τόσο για τον ίδιο, αλλά για να μην ανησυχεί τους δικούς του ανθρώπους, επειδή θέλει να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι, οπότε δε θα τους εκθέσει σε προβλήματα. Αντ’ αυτού, λύνει τα πάντα μόνος του, απλά «κλείνεται στο καβούκι του».

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να δεχτεί τα συγχαρητήρια όλων, αφού δε γνωρίζει τι εστί κρίση πανικού ή άγχους, καθώς πάντα κρατά ασυναίσθητα τις ισορροπίες και δε φτάνει στα άκρα. Δε θα τρελαθεί, ούτε και θα μείνει αδιάφορος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε νευριάζει ή δε στενοχωριέται ποτέ, όμως και σε αυτή την περίπτωση δε θα ξεφύγει από τα όρια και θα βρει μέσα του τον τρόπο να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved