Τα 3 ζώδια που συνέχεια τα βάζουν με τον εαυτό τους και τα μυαλά που κουβαλάνε

Ψάχνουν τον κοντινότερο τοίχο για να χτυπήσουν το κεφάλι τους

Τα 3 ζώδια που συνέχεια τα βάζουν με τον εαυτό τους και τα μυαλά που κουβαλάνε

Σε ό,τι και να συμβαίνει στην ζωή τους, τα 3 ζώδια που σου αναφέρουμε παρακάτω θεωρούν ότι ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Και αυτό, γιατί επέτρεψαν να γίνει ό,τι έγινε ή δε σκέφτηκαν μια παράμετρο ή γιατί έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τα ίδια. Όσο κι αν είναι έξυπνα, κάνουν λάθος, πέφτουν σε παγίδες και δεν τους το συγχωρούν γιατί πίστευαν ότι μπορούσαν να το προβλέψουν και να το αποφύγουν. Ποια είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι εξπέρ στο να αυτομαστιγώνεται... Έχει τις ικανότητες να «βλέπει μπροστά», είναι ρεαλιστής δεν επηρεάζεται εύκολα. Επειδή λοιπόν είναι υπεύθυνο άτομο και παίρνει πάνω του ενδεχομένως και περισσότεα από αυτά που του αναλογούν, δε μοιράζεται ούτε την επιτυχία ούτε την αποτυχία. Όταν κάτι δεν του πάει καλά ή πληγώνεται, τότε τα βάζει με τον εαυτό του και μόνο επειδή επέτρεψε να του συμβεί κάτι τέτοιο ή επειδή φάνηκε αδύναμος και «λύγισε».

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι έξυπνοι άνθρωποι και μεθοδικοί. Έχουν ένα πλάνο στην ζωή τους, ένα πρόγραμμα και το ακολουθούν κατά γράμμα. Το λάθος που κάνουν συνέχεια είναι ότι νομίζουν πως μπορούν να ελέγξουν την εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν όμως δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα περίμεναν, εκείνοι τα βάζουν με τον εαυτό τους και κατηγορούν τους ίδιους, επειδή επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο, παρότι μπορούσαν να το προβλέψουν και να το αποφύγουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός διακρίνεται για το ένστικτό του. Αντικειμενικά, είναι το ζώδιο που μπορεί να «διαβάσει» τους άλλους, να τους ψυχολογήσει και να μαντέψει σωστά. Τις περισσότερες φορές πέφτει μέσα στις εκτιμήσεις του. Έτσι όμως και -κάποια στιγμή- κάνει λάθος εκτίμηση, τα βάζει με τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι έξαλλος με την πάρτη του που επέτρεψε να του συμβεί κάτι τέτοιο και δεν το είχε προβλέψει ή διαισθανθεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved