4 ζώδια που δε θα ακούσεις ποτέ «ευχαριστώ» από το στόμα τους

Τα λες και αχάριστα ή απλά αγνώμονα

4 ζώδια που δε θα ακούσεις ποτέ «ευχαριστώ» από το στόμα τους

Σου έχει τύχει ποτέ να κρατάς την πόρτα ανοιχτή για κάποιον, να του χαμογελάσεις και αυτός απλά να σε αγνοήσει επιδεικτικά και να φύγει; Ε, τότε σίγουρα θα ανήκε σε ένα από αυτά τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω. Εσύ έμεινες με την απορία για το πόσο αγενής και αχάριστος είναι που δεν είπε έστω ένα ευχαριστώ για την ευγενική σου χειρονομία, ενώ εκείνος θεώρησε την πράξη σου δεδομένη και απλά σε… προσπέρασε! Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να εκτιμήσουν την καλοσύνη και την ευγένεια...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο μυαλό ενός Σκορπιού, οι άλλοι είναι χρήσιμοι κι αν τους χρειαστεί, θα του προσφέρουν και θα του παρέχουν ό,τι θελήσει. Ο Σκορπιός τους βλέπει ως «μέσα», που απλά βρέθηκαν στη ζωή του για να την κάνουν πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους πει και «ευχαριστώ» ή ότι θα αναγνωρίσει την προσφορά τους και θα τους εξυμνεί. Πολλά πράγματα στην ζωή του τα θεωρεί δεδομένα και επειδή είναι και ανικανοποίητος, όσα καλά και να του κάνεις, δεν θα είναι ποτέ αρκετά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ο Δίδυμος να σου πει ένα «ευχαριστώ», αν του κάνεις δώρο ή αν τον κεράσεις έναν καφέ, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει αν του αφιερώσεις χρόνο από τη ζωή σου ή αν του παραχωρήσεις τον χώρο σου κτλ. Δεν τον νοιάζει γενικά για το πώς νιώθουν οι άλλοι, δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματά τους και δεν μπορεί να διαχωρίσει τις σημαντικές παραχωρήσεις ή εξυπηρετήσεις από τις ασήμαντες. Δεν θα εκτιμήσει τον χρόνο που θα σπαταλήσεις για να τον βοηθήσεις σε κάτι. Θα πάρει αυτό που θέλει και δεν θα σε ρωτήσει καν αν είσαι καλά ή τι κάνεις, γιατί πολύ απλά σε έχει γραμμένο/η.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν θα εκτιμήσει ούτε εσένα, ούτε και κανέναν άλλο, γιατί πολύ απλά, ως άνθρωπος, θεωρεί ότι υπερέχει κι ό,τι κάνεις είναι αυτονόητο. Είναι στη φύση της... Πιστεύει ότι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ό,τι κάνουν και φυσικά κατά την… «ταπεινή» της άποψη, ποτέ δεν το κάνουν αρκετά καλά, όσο θα το έκανε αυτή. Άρα γιατί να σου πει «ευχαριστώ» για κάτι το οποίο και δεν είναι απόλυτα σωστό ή δεν σου κόστισε και τίποτα (με βάση τα όσα πιστεύει η Παρθένος πάντα).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ένας Υδροχόος να σου δείχνει ότι νοιάζεται και ενδιαφέρεται για σένα, στην πραγματικότητα όμως, νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και για σένα απλά… πρέπει να νοιαστείς εσύ. Μπορείς να «μετακινήσεις βουνά» για χάρη του, για να του δείξεις τι σημαίνει για σένα κι εκείνος απλά θα… χαμογελάσει. Εσύ αυτό λοιπόν θα πρέπει να το μεταφράσεις σε… «ευχαριστώ». Μην ξεγελιέσαι, δεν νιώθει ευγνώμων και στην πραγματικότητα θα προτιμούσε να μην είχες κάνει τίποτα για να μην περιμένεις κι ανταπόδοση. Αν του ζητήσεις τα ρέστα ή το κάνεις θέμα, το πολύ-πολύ να σου πετάξει: «Γιατί; Εγώ στο ζήτησα; Χαλάρωσε! Στην τελική, ας μην το έκανες». Και με τη συνολική του στάση θα σου δείξει ότι βαριέται αφόρητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved