Τα 2 ζώδια που ζητούν συγγνώμη και τα 2 που αρνούνται πεισματικά να αναγνωρίσουν το λάθος τους

Κάποιοι αναγνωρίζουν το λάθος τους, κάποιοι άλλοι όχι!

Τα 2 ζώδια που ζητούν συγγνώμη και τα 2 που αρνούνται πεισματικά να αναγνωρίσουν το λάθος τους

Όλοι κάνουμε λάθη ή μπορεί να πληγώσουμε τους άλλους και να χρειαστεί να απολογηθούμε ή να ζητήσουμε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας το foul μας. Ορισμένοι όμως είναι αρκετά πεισματάρηδες και αρνούνται πεισματικά το φταίξιμό τους. Σε ποια κατηγορία ανήκει το δικό σου ζώδιο; Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις!

Ζητούν συγγνώμη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ζητώ συγγνώμη, ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Ήταν πολύ αγενές εκ μέρους μου. Μπορώ να σου στείλω λουλούδια; Θα σου δωρίσω κάτι που αγαπώ πολύ...». Οι Καρκίνοι θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε τρόπο για να αντισταθμίσουν τα λάθη τους. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Έχουν μετανιώσει πραγματικά και πεθαίνουν από ενοχές! Οι περισσότεροι από αυτούς δεν «το παίζουν» και είναι ειλικρινείς, όταν ζητούν συγγνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν σου πει συγγνώμη σημαίνει ότι η κατάσταση έχει γίνει πραγματικά στενόχωρη. Ο Υδροχόος πραγματικά τα χάνει και θα βρεθεί σε σύγχυση, αν διαπιστώσει ότι έκανε ένα ασυγχώρητο λάθος. Θα μακρύνει τα μαλλιά του, θα μεθύσει ή θα κάνει οτιδήποτε που θα δηλώνει την κατάσταση που βρίσκεται το μυαλό του. Είναι πολύ δραματικοί και αναζητούν τη συγχώρεση, αν ξέρουν ότι έχουν φταίξει.

Αρνούνται πεισματικά ότι φταίνε

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν παραδέχεται ποτέ ότι έκανε λάθος, έως ότου τα αποδεικτικά στοιχεία και οι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώσουν το αντίθετο. Παρ' όλα αυτά, είναι ένα άτομο που λυπάται πραγματικά και θα πάρει δραστικά μέτρα για να αναπληρώσει τη γκάφα του. Σε γενικές γραμμές, οι Ταύροι έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη διαρκώς, ιδιαίτερα στις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν κατάφερες να κάνεις έναν Δίδυμο να παραδεχτεί το λάθος του, σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μόλις πέτυχες το ακατόρθωτο! Επιμένουν σταθερά στην υπεράσπισή τους και ακόμη και τα πιο ενοχοποιητικά στοιχεία δεν θα τους αφήσουν να ενδώσουν σε τίποτα ή σε κανέναν. Μπορεί πάντως, να μην το παραδεχτούν, όμως δεν πρόκειται να επαναλάβουν ποτέ το ίδιο λάθος!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved