Είσαι Φίδι στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το Φίδι και τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Είσαι Φίδι στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι το Φίδι που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Χαρακτηριστικά του Φιδιού

Μια Αρχαία κινεζική σοφία λέει ότι ένα φίδι στο σπίτι είναι ένας καλός οιωνός γιατί αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια δεν θα πεινάσει ποτέ. Βεβαία, αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί στο ότι ένα Φίδι και η οικογένειά του ποτέ δε θα είχαν προβλήματα επιβίωσης. Με όποιον τρόπο κι αν ερμηνεύσουμε τη ρήση, το σίγουρο είναι ότι είναι αντιπροσωπευτική του χαρακτήρα του Φιδιού, δηλώνοντας το μέτρο αξιών του για τον υλικό πλούτο. Το Φίδι είναι οξύνοο και πονηρό, πολύ έξυπνο και σοφό. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Φιδιού έχουν έντονη διαίσθηση, είναι εσωστρεφείς, εκλεπτυσμένοι και οι πιο επιλεκτικοί από τους υπόλοιπους των άλλων ζωδίων. Είναι ελκυστικοί, με έντονο ταμπεραμέντο και εύκολα ξεσηκώνονται ή νευριάζουν. Γενικά όμως, είναι χαριτωμένοι άνθρωποι, συναρπαστικοί και ταυτόχρονα μυστήριοι.

Το Φίδι δεν εκδηλώνεται προς τα έξω συναισθηματικά. Είναι πονηρό και εχέμυθο και λειτουργεί πολύ συγκρατημένα στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Θα σχεδιάσει το σενάριο και τη στρατηγική, ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως ακριβώς τα θέλει. Δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό και μπορεί να γίνει αρκετά κτητικό, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ερωτικό σύντροφο. Τα Φίδια είναι άνθρωποι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και συνήθως δεν ακούν τη γνώμη κάποιου άλλου. Αρνούμενοι όμως να ακούσουν εποικοδομητικές συμβουλές, μπορεί να μπουν σε άσκοπη ταλαιπωρία. Αν και είναι δύσκολο για αυτούς τους ανθρώπους να λάβουν συμβουλές, είναι υπομονετικοί με τους άλλους όταν πρόκειται να δώσουν ένα χέρι βοήθειας και η ικανότητά τους να εξετάζουν το πρόβλημα από πολλές πλευρές είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα δίλημμα, κατά κανόνα δρουν με ταχύτητα και πεποίθηση, αφού πιστεύουν έντονα σε αυτό που κάνουν και σπάνια σπαταλούν χρόνο ή ενέργεια για έργα που στερούνται δυνατοτήτων.

ΚΡΙΟΣ - ΦΙΔΙ
Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δίνει γενναιότητα και κινητήρια δύναμη. Αυτά τα Φίδια θέλουν να βγάλουν χρήματα αλλά για να το πετύχουν πρέπει να θεωρούν ότι παλεύουν για μια ανταμοιβή των προσπαθειών τους. Είναι αρκετά ανοιχτοχέρηδες και τους αρέσει να μένουν σπίτι με τα παιδιά τους.

ΤΑΥΡΟΣ - ΦΙΔΙ
Αυτά τα Φίδια θυμούνται τα πάντα γιατί έχουν πολύ οξεία μνήμη. Μην υποτιμάτε τις δυνατότητες αυτού του Φιδιού, γιατί θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να πάρει αυτό που θέλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΦΙΔΙ
Οι Δίδυμοι - Φίδια είναι ικανοί να σας μεταπείσουν για το οτιδήποτε, έτσι μια αντιπαράθεση μαζί τους είναι χαμένη από χέρι. Συνήθως έχουν μεγάλη μόρφωση αλλά δεκτικοί κι αυτό τους κάνει αρκετά ενδιαφέροντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΦΙΔΙ
Ο Καρκίνος – Φίδι θέλει να αναγνωρίζεται για τις προσπάθειές του. Γι' αυτόν, το να εργάζεται σκληρά για να παρέχει στην οικογένειά του τα πάντα είναι η πρώτη προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ - ΦΙΔΙ
Γεμάτος αυτοπεποίθηση και περήφανος, ο Λέων - Φίδι μισεί να έρχεται δεύτερος. Θέλει να παίρνει τα εύσημα από τους άλλους γιατί ενισχύεται ψυχολογικά, αλλά θα γίνει λίγο αντιπαθητικός, αν κάποιος δεν πάει με τα νερά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΦΙΔΙ
Σε αυτά τα Φίδια αρέσει να λένε στους άλλους τι να κάνουν. Διοχετεύουν την ενέργειά τους για να οργανώσουν διάφορα σχέδια και χρησιμοποιούν την νοημοσύνη τους για τη βελτίωση του τίτλου και της θέσης τους στον επαγγελματικό χώρο.

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

ΖΥΓΟΣ - ΦΙΔΙ
Ένας από τους πιο ωραίους συνδυασμούς, ο Ζυγός - Φίδι είναι ο πιο ευγενικός και χαριτωμένος απ' όλους. Πάντα ακολουθείται από κάποιον που ενδιαφέρεται πολύ γι' αυτόν και θα ερωτευτεί πολύ τον κατάλληλο σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΦΙΔΙ
Αυτά τα άτομα έχουν κρυμμένα συναισθήματα και τα αισθήματά τους σπάνια έρχονται στην επιφάνεια. Δεν εκδηλώνουν τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους και δεν διαταράσσονται εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΦΙΔΙ
Γεννήθηκε με υπέροχο γούστο σε όλα. Αυτό το Φίδι είναι το πιο αριστοκρατικό και κομψό. Απολαμβάνει διάφορα πολιτιστικά δρώμενα και θα βρει ένα σύντροφο που να μοιράζεται τα ίδια ιδανικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΦΙΔΙ
Αυτά τα Φίδια αυξάνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους μέσω της οργάνωσης και των κινήτρων. Μπορεί να θεωρούνται σνομπ, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά ήσυχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΦΙΔΙ
Ευφυής και ανοιχτόμυαλος, ο Υδροχόος - Φίδι θέλει μεν ένα σύντροφο για να βασίζεται πάνω του, ωστόσο, μισεί τις δεσμεύσεις και χρειάζεται την ελευθερία του χώρου.

ΙΧΘΥΕΣ - ΦΙΔΙ
Αυτά τα Φίδια είναι συμπονετικά και ευαίσθητα στις ανάγκες των άλλων. Επηρεάζονται πολύ συναισθηματικά και όταν ερωτεύονται, δεσμεύονται απόλυτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved