Είσαι Λαγός/Γάτα στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Ο Λαγός/Γάτα και τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Είσαι Λαγός/Γάτα στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι ο Λαγός που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Χαρακτηριστικά του Λαγού

Οι Λαγοί (ή Γάτες κατά τους Βιετναμέζους) είναι εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς και δεν τους αρέσει να τραβούν την προσοχή. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο θα προτιμούσαν να εργάζονται στα παρασκήνια, αντί να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μην το παρεξηγήσετε όμως... ο Λαγός δεν είναι ένα ερημίτης. Στην πραγματικότητα, είναι ένα αρκετά φιλικό άτομο, που απολαμβάνει την παρέα καλών φίλων ή ομάδων είτε σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Απλά, θα ήθελε να είναι μέλος της ομάδας κι όχι ο ηγέτης της.

Οι Λαγοί είναι αρκετά ήρεμοι άνθρωποι, που δεν εμφανίζουν επιθετική συμπεριφορά και θα αποφύγουν με κάθε κόστος τις αντιπαραθέσεις. Όταν θυμώσουν με κάποιον, θα τον προσεγγίσουν ήρεμα και διακριτικά και σχεδόν ποτέ δε θα αυξήσουν την ένταση της φωνής τους και δε θα δείξουν πόσο πολύ ενοχλημένοι είναι. Λόγω της ήρεμης φύσης τους, οι Λαγοί δείχνουν την εντύπωση ότι δεν μετέχουν ή ότι χάνουν διάφορα πράγματα. Ωστόσο, έχουν προσαρμοστικότητα, διαίσθηση και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι συμβαίνει γύρω τους. Είναι έξυπνοι και γρήγοροι και μπορούν να μπαίνουν ή να βγαίνουν από τις περισσότερες καταστάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην κινεζική αστρολογία, οι Λαγοί θεωρούνται ότι είναι από τα πιο κομψά ζώδια και ενδιαφέρονται για διαφορετικούς πολιτισμούς. Είναι προσεγμένοι στην εμφάνισή τους και εκλεπτυσμένοι και ίσως κοσμούν και κάποιο εξώφυλλο περιοδικού με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Επίσης, έχουν καλλιτεχνικές τάσεις, όπως η ζωγραφική και η μουσική και εκφράζουν τον εαυτό τους μέσα από αυτές.

ΚΡΙΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται το δικό τους χώρο και θα χρησιμοποιήσουν τη φιλόδοξη φύση τους, αλλάζοντας σταδιοδρομία και προσωπικές διαδρομές σε όλη τους τη ζωή. Πρέπει να είναι σε κίνηση και να παρακινούν τον εαυτό τους μέσα αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι Λαγοί μετρούν την επιτυχία τους με τις αγορές που έχουν κάνει. Τους αρέσει η σταθερότητα, τα όμορφα πράγματα και η άνεση και θα εργαστούν σκληρά για να παρέχουν αυτές τις πολυτέλειες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΛΑΓΟΣ
Τους αρέσει πολύ να μιλούν και σε αντίθεση με τους περισσότερους Λαγούς θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Κάνουν πολλούς φίλους και λατρεύουν κάθε είδος επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι Λαγοί έχουν μια πολύ στενή σχέση με τη μητέρα τους. Είναι βαθιά ευαίσθητα άτομα που νιώθουν πιο άνετα όταν βρίσκονται στο σπίτι τους.

ΛΕΩΝ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, εν μέρει λόγω της γλυκιάς τους φύσης. Πρόκειται για εξωστρεφείς αλλά ήρεμους χαρακτήρες και έχουν την πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση από όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Είναι τόσο οργανωμένος, σχεδόν σε ενοχλητικό βαθμό. Μπορεί να φαίνεται δύσκολος αλλά ποτέ δεν χάνει και πάντα τελειώνει όποιο έργο ξεκινήσει. Είναι λίγο υποχόνδριος με την καθαριότητα αλλά και ο πιο ικανός και αξιόπιστος που θα συναντήσετε.

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

ΖΥΓΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Οι Ζυγοί – Λαγοί είναι αρκετά εκλεπτυσμένοι από τη φύση τους και δεν θα φτάσουν ποτέ στα άκρα. Θα παίξουν το ρόλο που κοινωνικά τους έχει δοθεί, χωρίς να ξεφύγουν σε τρόπους ή συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Δείχνουν σεμνοί αλλά ποτέ ξέρεις τι θα κάνουν στη συνέχεια. Είναι δημιουργικοί, ανοικτόμυαλοι και έχουν καλλιτεχνική φύση. Αν και είναι αρκετά επιφυλακτικοί κατά καιρούς, έχουν ένα βάθος χαρακτήρα που όμως παραμένει άγνωστος στους περισσότερους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΛΑΓΟΣ
Ίσως είναι ο πιο ανοιχτόμυαλος από όλους τους Λαγούς, ο οποίος απολαμβάνει να μη κάνει τίποτα και απλά να χαλαρώνει σπίτι του. Δεν επηρεάζεται τόσο από την ευαισθησία που διακρίνει κανονικά το Λαγό, μάλλον είναι λιγότερο συναισθηματικός και τον νοιάζει πιο πολύ η βολή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΛΑΓΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται με τις προαγωγές και την δουλειά. Εργάζονται για να δουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται και είναι υπερήφανοι για τη θέση και τους τίτλους που αποκτούν. Είναι πιστοί, σκληρά εργαζόμενοι, αν και λίγο επιδεικτικοί στη συμπεριφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΛΑΓΟΣ
Αγαπούν να μαθαίνουν νέα πράγματα και αναζητούν συνεχώς απαντήσεις στα πολλά ερωτήματά τους. Είναι προικισμένοι με φαντασία και αποφασιστικότητα. Αυτά τα άτομα θα προτιμούσαν να είναι πλούσια σε γνώσεις από ό, τι σε περιουσία.

ΙΧΘΥΕΣ - ΛΑΓΟΣ
Είναι ένα αρκετά πολύπλοκο άτομο. Πολύ δημιουργικό, θα λειτουργήσει καλύτερα σε ήρεμες και γαλήνιες καταστάσεις όπου μπορεί να διευρύνει τη δημιουργικότητά του και διατηρεί σχεδόν πάντα το μέτρο.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved