Είσαι Βούβαλος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Ο Βούβαλος και τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Είσαι Βούβαλος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι ο Βούβαλος που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Βούβαλου

Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από την επίδραση του συγκεκριμένου ζωδίου είναι σταθεροί και επίμονοι, ανεκτικοί αλλά με ισχυρό χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν την ανάλυση και την αφοβία του Βούβαλου, όταν αποφασίζει να ολοκληρώσει μια εργασία ή ένα στόχο. Όπως το ομώνυμό του ζωντανό οργώνει μέρα με τη μέρα το έδαφος, έτσι κάνουν και τα άτομα του ζωδίου μέσω της εργασίας και των καθημερινών ευθυνών τους, είτε στη δουλειά ή στο σπίτι, χωρίς να παραπονιούνται ή να γκρινιάζουν. Γνωρίζουν ότι θα πετύχουν με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια και δεν εμπιστεύονται γρήγορα ή εύκολα οφέλη.

Ρεαλιστές και προσγειωμένοι, οι Βούβαλοι κινητοποιούνται και δουλεύουν σκληρά και δεν έχουν κανένα σεβασμό στους τεμπέληδες ή απρόσεκτους ανθρώπους. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι αξιόπιστοι και εύκολα εμπιστεύονται άλλους δε βασίζονται στους φίλους και την οικογένεια αλλά προτιμούν να βρουν μόνοι τους μια απάντηση ή μια λύση από ό, τι να ζητήσουν βοήθεια ή καθοδήγηση. Ωστόσο, οι άλλοι χωρίς αμφιβολία βασίζονται σε αυτούς γιατί είναι πάντα ειλικρινείς και σχολαστικοί. Εφόσον δεν αισθάνονται την ανάγκη για κοινωνικές ή δημόσιες σχέσεις, εκτιμούν τους ισχυρούς δεσμούς και έχουν στενούς φίλους που διαρκούν μια ζωή.

Αν και είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι, όταν οι Βούβαλοι έχουν πάρει μια απόφαση για κάτι σπάνια την αλλάζουν. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να θεωρηθεί ως πείσμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο τρόπος που αυτό το ζώδιο θέλει να παραμένει ισχυρό, γενναίο και απλό. Μαθαίνει να αναλαμβάνει τα καθήκοντα και τις ευθύνες και πώς να είναι αξιόπιστος στους άλλους ενώ νιώθει πιο άνετα όταν βρίσκεται με γνωστούς γύρω τους. Κάτω από το ταπεινό, ήρεμο εξωτερικό του βρίσκεται μια καρδιά από χρυσό και ένα κίνητρο για να ευημερήσει.

Ποιες είναι οι ομοιότητες και ποιες οι διαφορές τους όμως, σε συνδυασμό με το ζώδιο που ανήκουν στην δυτική αστρολογία; Πάμε να τις δούμε:

ΚΡΙΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Είναι προσανατολισμένος στο στόχο και κατακτά την επιτυχία με την επιμονή του. Είναι αρχηγικός και δεν αφήνει τίποτα να τον επιβραδύνει. Στον έρωτα, είναι μονοκόμματος και θέλει να είναι κυρίαρχος στη σχέση. Μόνο ένας ισχυρός, αξιόπιστος σύντροφος μπορεί να σταθεί δίπλα του.

ΤΑΥΡΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Προσγειωμένος αλλά είναι και ευέλικτος, ο Ταύρος - Βούβαλος είναι ίσως ο πιο σταθερός και συγχρόνως ο πιο χαλαρός από όλους. Πεισματάρης και επίμονος, παίρνει πάντα αυτό που θέλει έστω κι αργά.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Έχει τη δύναμη της θέλησης αλλά και σκοπιμότητα. Είναι εξωστρεφής και του αρέσει να βρίσκεται με άλλους ανθρώπους. Είναι αστείος και κοινωνικός και χρησιμοποιεί αυτά τα χαρακτηριστικά για να εξελίσσεται επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Η ευαισθησία αλλά και τα ισχυρά κίνητρα βοηθούν τον Καρκίνο – Βούβαλο να αναπτύξει εξαιρετικά δημιουργικές ικανότητες. Το σπίτι και η οικογένειά του είναι απαραίτητα για την ευτυχία και την ευημερία του.

ΛΕΩΝ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αυτός ο συνδυασμός φτιάχνει ηγέτες που αισθάνονται την ανάγκη να έχουν τον έλεγχο. Παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά και βάζουν όλο τους το είναι σε κάθε τι που αναλαμβάνουν. Είναι τρισευτυχισμένοι με ένα σύντροφο που τους λατρεύει και τους κάνει όλα χατίρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αυτό το άτομο είναι πρακτικό, αλλά συχνά χάνει τον πραγματικό στόχο και αυτό που είναι σημαντικό γιατί αναστατώνεται από μικρολεπτομέρειες. Απαράμιλλος στην ειλικρίνεια και την ηθική, είναι υπεύθυνος και αξιοσέβαστος.

ΖΥΓΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Είναι καλός εργοδότης και εργαζόμενος, επειδή τα πάει καλά με όλους και πάντα θα ακούει τι έχετε να πείτε. Του αρέσει να διατηρεί την ηρεμία και την αρμονία στο χώρο που κινείται. Πάντα προσπαθεί να κατακτήσει την τελειότητα σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση χαρακτηρίζουν το Σκορπιό – Βούβαλο. Θα αγωνιστεί και θα κάνει τα πάντα για να επιτύχει το στόχο του. Είναι παθιασμένος εραστής, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβετε τι αισθάνεται γιατί κρύβεται καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αυτός ο Βούβαλος έχει τα οράματα του Τοξότη. Γεννιέται με την τύχη στο πλευρό του και είναι επιρρεπής στο να ρισκάρει ακόμα κι αν δεν χρειάζεται. Έχει γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και χρησιμοποιεί τα ταλέντα του για να συσσωρεύει πλούτη και να ανεβαίνει κοινωνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Είναι φτιαγμένος από γρανίτη με ισχυρή αποφασιστικότητα. Δεν το βάζει κάτω εύκολα και διαρκώς προσπαθεί για το καλύτερο, επιτυγχάνοντας τελικά ένα πολύ άνετο τρόπο ζωής. Είναι συντηρητικός, υπεύθυνος και εργάζεται πολύ για να παράσχει στους αγαπημένους του ασφάλεια και σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αυτός ο Βούβαλος συνδυάζει έντονη πνευματικότητα και απίστευτη ηρεμία που όμοιά της δεν έχετε ξαναγνωρίσει. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι τελείως αντίθετες οι δυο θέσεις και ασυμβίβαστες αρκετές φορές αλλά εκτιμά την ελεύθερη σκέψη και τη νοημοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Η ευαισθησία επηρεάζει την ανθεκτικότητα του Βούβαλου να αναπτύξει μια προσωπικότητα με απεριόριστη δημιουργικότητα και διορατικότητα. Έχει καλλιτεχνική φλέβα αλλά προτιμά να εργάζεται στο παρασκήνιο, πάρα να είναι από τα προβαλλόμενα μέλη μιας ομάδας.

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved