Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι θα δώσεις τέλος σε έναν πόλεμο μαζί τους!

Πώς θα σταματήσεις μια εξοντωτική διαμάχη με τα ζώδια της φωτιάς;

Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι θα δώσεις τέλος σε έναν πόλεμο μαζί τους!

Όλοι έχουμε περάσει από εξοργιστικούς καυγάδες ή έχουμε ανοίξει «πόλεμο» με ανθρώπους με τους οποίους όμως πρέπει να συνεννοηθούμε. Είτε πρόκειται για τον/την σύντροφο, τους γονείς, το αφεντικό, τον συνάδελφο ή τον καλύτερο μας φίλο, θα πρέπει τελικά να τα βρούμε μαζί τους.

Αν λοιπόν έχεις πραγματικά τη διάθεση να ξεφύγεις από όλη την στενοχώρια, τη δυσφορία και τα αδιέξοδα που δημιουργεί ένας καυγάς ή μια παρεξήγηση με ένα οικείο πρόσωπο, θα πρέπει να ξέρεις ότι κάθε άνθρωπος «έχει το κουμπί του». Και αν πατήσεις το σωστό κουμπί, είσαι πολύ κοντά στο να τερματίσεις μια δυσάρεστη κατάσταση, η οποία αν διαρκέσει καιρό μπορεί να αποβεί εξαιρετικά εξοντωτική.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να επαναφέρεις την ειρήνη, μετά από μια διαμάχη που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και σε ένα από τα ζώδια της φωτιάς.

ΚΡΙΟΣ

Ηρέμησε και δώσε του χώρο και χρόνο

Ο Κριός είναι γνωστός… θερμοκέφαλος και επιρρεπής σε παρορμητικές εξάρσεις θυμού και συναισθημάτων. Δυστυχώς, είναι επίσης γνωστό ότι έχει αρκετά συχνά τη διάθεση να εμπλέκεται σε συγκρούσεις. Μην τον κρίνεις πολύ σκληρά για την παρορμητικότητά του, γιατί, σε κάθε περίπτωση, ο θυμός και τα νεύρα είναι καταστάσεις που τις ξεπερνάει πολύ γρήγορα. Για την ακρίβεια… εξατμίζονται και επανακάμπτει η καλή διάθεση και η ζωντανή του ενέργεια! Αν του δώσεις χώρο να αναπνεύσει μέχρι να ηρεμήσει, το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει ήδη ξεχάσει τι ήταν αυτό που τον έκανε να ξεκινήσει τον καυγά εξαρχής.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Προσπάθησε να καταλάβεις την οπτική του

Ο φλογερός Λέων είναι σταθερό ζώδιο, επομένως μπορεί να επιμένει πεισματικά στην άποψή του και να προσκολλάται στη στάση που αποφάσισε να κρατήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, δυστυχώς, μπορεί να εξαρτάται από σένα το να γεφυρώσεις το χάσμα και να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του. Αν και μπορεί να μην φταις, ένας Λέων θέλει απλώς να ξέρει ότι καταλαβαίνεις από πού προέρχεται ο θυμός του και να σέβεσαι τα συναισθήματά του. Αν του προσφέρεις αυτήν την κατανόηση, θα έχεις κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το τέλος της διαμάχης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην παίρνεις προσωπικά ό,τι λέει

Κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού, ένας Τοξότης συνήθως λέει πολλά πράγματα που οι περισσότεροι θα θεωρούσαν σκληρά ή αγενή. Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσπαθεί να πληγώσει τα συναισθήματά σου. Απλώς, συχνά είναι πολύ ειλικρινής και αυτό τελικά είναι προς τιμήν του. Εάν μπορείς να ξεπεράσεις τον τρόπο που τσακώνεται, θα είναι εκπληκτικά εύκολο να επιλύσεις μια σύγκρουση μαζί του. Δεν είναι υπερευαίσθητος ή υπερβολικά περήφανος, και επιπλέον το πιθανότερο είναι να το έχει ξεπεράσει ήδη!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια «ξύνουν τα νύχια τους» για καβγά!

Τα 5 ζώδια που δεν αντέχουν καθόλου καβγάδες και εντάσεις

Αν δε θέλεις να τσακωθείς με το κάθε ζώδιο, ακολούθησε την πολύτιμη συμβουλή μας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved