Γι' αυτά τα ζώδια ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Ποτέ δεν επαναπαύονται σε ό,τι έχουν

Γι' αυτά τα ζώδια ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Κάποια ζώδια θέλουν συνέχεια το κάτι παραπάνω, αναζητούν ευκαιρίες, δεδομένα και προοπτικές. Δεν εφησυχάζουν και δεν είναι ικανοποιημένα με αυτό που ήδη έχουν γιατί πολύ απλά πιστεύουν ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό προσπαθούν να πετύχουν, ώστε να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και είναι ευχαριστημένα με τον εαυτό τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσες φορές να πούμε για τον Αιγόκερω ότι το παν είναι η κατάκτηση της κορυφής. Ψάχνεται διαρκώς και θέλει να πετυχαίνει όλο και περισσότερα. Θέλει να μαζεύει εμπειρίες, να ανεβαίνει ιεραρχικά, να έχει δύναμη και εξουσία γι' αυτό και είναι μόνιμα ανήσυχος. Γι' αυτόν, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Μόνο για λίγο, νιώθει ικανοποιημένος, όταν πετυχαίνει έναν στόχο, αφού μετά θα πάει για τον αμέσως επόμενο κ.ο.κ

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος δεν ηρεμεί ποτέ. Το μυαλό σκέφτεται διαρκώς. Είναι έξυπνος και πάντα «κατεβάζει» νέες ιδέες. Ψάχνεται γενικότερα στην ζωή του για να μπορέσει να αναβαθμίσει το επίπεδό της και να έχει περισσότερες απολαύσεις και ανέσεις. Είναι κοινωνικός και άκρως επικοινωνιακός και αυτά τα στοιχεία είναι τα μεγάλα του όπλα για να ανοίγει πόρτες. Επίσης του αρέσει η καλοπέραση και δεν συμβιβάζεται με τα λίγα. Κάπου εδώ να αναφερθούμε και στην μεγάλη του περιέργεια που τον ωθεί να εξερευνά και να ανακαλύπτει οτιδήποτε νέο και πρωτοποριακό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το πιο ανικανοποίητο ζώδιο. Δεν την ευχαριστεί τίποτα. Παντού βλέπει ψεγάδια και ελαττώματα και βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση της τελειότητας. Φυσικά και δεν θα την βρει ποτέ γιατί κανείς και τίποτα δεν είναι τέλειο. Η Παρθένος όμως «τρέφεται» από αυτή την αναζήτηση. Ικανοποιεί τις βαθύτερες ανάγκες της με αυτό το κυνήγι του ιδανικού. Το κακό για εκείνη είναι ότι ποτέ δεν είναι δεν θα ευτυχισμένη γιατί νιώθει ότι δεν έχει αυτό που θέλει, όπως εκείνη το θέλει.

ΚΡΙΟΣ

Το «κυνήγι» είναι στην φύση του Κριού. Ρίχνεται συνέχεια στην αναζήτηση νέων κατακτήσεων. Το θέμα με τον Κριό βέβαια είναι ότι όσα και να αποκτήσει, όσο εύκολα ή δύσκολα και να τα πάρει, θα τα βαρεθεί κάποια στιγμή και θα αναζητήσει καινούργιες περιπέτεις και συγκινήσεις. Ενθουσιάζεται, σχεδόν παθιάζεται με οτιδήποτε νέο, μετά ξενερώνει και ψάχνει να βρει κάτι άλλο, που θα του προκαλέσει έξαψη. Όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος. Κάθε τι είναι καλύτερο από το προηγούμενο για εκείνον, οπότε δεν θα σταματήσει ποτέ να το αναζητά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved