Αυτά τα ζώδια «δε μασάνε» μπροστά σε οποιαδήποτε πρόκληση

Δε φοβούνται, ούτε το βάζουν στα πόδια

Αυτά τα ζώδια «δε μασάνε» μπροστά σε οποιαδήποτε πρόκληση

Κάθε πρόκληση για τα παρακάτω ζώδια είναι και μια ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητές τους και τις δυνατότητές τους. «Δε μασάνε» με τίποτα, βγαίνουν μπροστά και παλεύουν με θάρρος και τόλμη. Πάμε να δούμε σε ποια αναφερόμαστε:

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν τον Κριό για τον παρορμητικό χαρακτήρα του και τις άμεσες αντιδράσεις του, καθώς τις περισσότερες φορές δρα χωρίς να σκέφτεται. Ωστόσο, η παρόρμησή του αυτή είναι που τον κάνει να δίνει λύσεις γρήγορα και πολλές φορές αποτελεσματικά. Η… ταχύτητα είναι εργαλείο για εκείνον, γιατί του είναι πιο εύκολο να πάρει αυτό που θέλει. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα έξυπνο άτομο. Μπορεί να μην «βουτάει την γλώσσα στο μυαλό», ωστόσο κάποιες στιγμές και αυτό είναι υπέρ του. Για παράδειγμα σε έναν καυγά ή μια διαφωνία, ο Κριός στο τέλος… κερδίζει και βγαίνει κι από πάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει να το λέει και να καμαρώνει για το πόσο έξυπνος είναι. Όντως, διαθέτει ένα από τα πιο «κοφτερά» μυαλά του ζωδιακού και αυτό τον βοηθά στο να βρίσκει λύσεις και να πετυχαίνει τους στόχους του. Κάθε πρόκληση για εκείνον είναι και μια ευκαιρία για να αποδείξει σε όλους το πόσο έξυπνος είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σηκώσει το γάντι και να μην ανταποκριθεί στην οποιαδήποτε δοκιμασία. Το ίδιο αποτελεσματικός είναι και όταν κληθεί να λύσει προβλήματα άλλων.

ΛΕΩΝ

Το ζώδιο αυτό είναι πάντα έτοιμο για… μάχη. Έχει ακονισμένα τα νύχια του και μπορεί να αντιμετωπίσει την κάθε πρόκληση που θα βρεθεί μπροστά του. Δεν θα διστάσει, δεν θα δειλιάσει και δεν θα κάνει κανένα βήμα πίσω. Θα σου αποδείξει και στην πράξη ότι είναι ο καλύτερος και δίκαια θεωρείται ο αρχηγός. Διαθέτει περηφάνεια και εγωισμό, όμως αν καταλάβει ότι… στριμώχνεται πολύ δεν θα διστάσει να ζητήσει βοήθεια και ενισχύσεις. Στόχος του είναι η νίκη και θα την διεκδικήσει είτε μόνος, είτε με… παρέα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που μπορεί να προσαρμοστεί παντού και φυσικά να… επιβιώσει. Αυτό το χρωστά στην μεταβλητή του φύση. Δεν φοβάται εύκολα και κάθε πρόκληση την αντιμετωπίζει με θάρρος. Κυρίως χρησιμοποιεί το χιούμορ, το μυαλό και τις γνώσεις του, αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο δυναμικό ή αποτελεσματικό. Ο Τοξότης έχει έναν ασυνήθιστο τρόπο να λύνει τα όποια προβλήματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αυτοσχεδιασμός του θα σε εντυπωσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το «κοφτερό» μυαλό του και την δημιουργικότητά του, ο Υδροχόος μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Είναι ένα άτομο που όταν στριμωχτεί, δεν πανικοβάλλεται και βρίσκει λύσεις ακόμα και από το πουθενά. Η κάθε πρόκληση στην ζωή του, είναι μια ευκαιρία για εκείνον για να αποδείξει στους γύρω του το πόσο έξυπνος, δημιουργικός, ικανός και… προχωρημένος είναι. Οι λύσεις που δίνει, συνήθως είναι σωστές. Ο Υδροχόος γενικά στην ζωή του, έχει μια απάντηση για… όλα!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν την επιτυχία των άλλων

Τα 2 πιο στυλάτα και τα 2 πιο κιτς ζώδια

Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν τα πιο πολλά λεφτά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved