Αυτά είναι 4 ζώδια με την πιο αιχμηρή γλώσσα

Περιπαίζουν, ειρωνεύονται και πετούν κακίες

Αυτά είναι 4 ζώδια με την πιο αιχμηρή γλώσσα

Η ζωή είναι άδικη και πολλές φορές όλοι μας έχουμε υποστεί μια αδικία είτε στη σχέση, είτε στην οικογένεια, στις φιλίες ή τη δουλειά μας. Πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να πάει στραβά ή κάποιος θα βρεθεί που θα καρπωθεί με ελάχιστη προσπάθεια αυτό για το οποίο κοπιάσαμε. Εκεί μπορεί να βγάλουμε χολή, να ειρωνευτούμε ή να γίνουμε δεικτικοί. Είναι πολύ πιθανό το ίδιο να συμβεί με κάποιους/ες που θεωρούν ότι τους αξίζουν τα πάντα και όταν δεν τα παίρνουν, γίνονται πικρόχολοι.

Ας δούμε ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που η γλώσσα τους κόβει σαν ξυράφι και γιατί:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο λόγος που η Παρθένος γίνεται πικρόχολη είναι η τελειομανία της. Θέλουν τα πάντα, καταστάσεις, περιβάλλον και ανθρώπους γύρω τους να είναι τέλεια, το οποίο φυσικά και δεν είναι εφικτό, αφού όλο και κάποιο ελάττωμα ή πρόβλημα θα έχουν. Οπότε, όταν έρθει αντιμέτωπη με κάτι κατώτερο του αναμενόμενου, αρχίζει να βγάζει την κακία της μέσω της σκληρής κριτικής της.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων είναι σαν κακομαθημένο παιδί. Πιστεύει ότι ο κόσμος του ανήκει και θα του προσφερθεί ό, τι θελήσει, άμα τη εμφανίσει. Αυτό είναι και το πρόβλημά του. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως ο ίδιος περιμένει, τότε γίνεται έξω φρενών, συμπεριφέρεται άσχημα και βγάζει έπαρση και αλαζονεία, προσβάλλοντας και μειώνοντας τον «αντίπαλο» με το χειρότερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από εκείνους που όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, ρίχνει όλη την ενέργειά του εκεί και μόνο, για να το καταφέρει. Γίνεται αυτοσκοπός του και τίποτα δεν μπορεί να τον αποπροσανατολίσει. Αν όμως δεν αποδώσει, δε βρει την ανταπόκριση που περιμένει και γενικά δεν του βγει όπως το έχει στο μυαλό του, γίνεται πυρ και μανία, κακός και ενίοτε άδικα, καθώς πιστεύει ότι η σκληρή του δουλειά θα έπρεπε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τέταρτος της «παρέας» που γίνεται πικρόχολος είναι ο Αιγόκερως, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και σχεδόν πάντα στα επαγγελματικά του γιατί γι’ αυτά θυσιάζει το χρόνο, την ενέργειά του και την προσωπική του ζωή. Δουλεύει σκληρά και με συνέπεια, προσπαθεί και πέρα από τα όριά του και το δηλητήριο ρέει άφθονο από τα χείλη του κάθε φορά που «καπελώνεται» ή κάποιος άλλος με μέσο ή «γλείψιμο» αποκτά αυτά για τα οποία ο ίδιος εργάστηκε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved