Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού δε θα σε βάλουν πάνω απ' όλους και όλα

Πρώτα θέλουν να είναι καλά με τον εαυτό τους...

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού δε θα σε βάλουν πάνω απ' όλους και όλα

Αν κάνεις σχέση με τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού, να ξέρεις ότι δε θα είσαι πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων τους. Αν θέλεις κάποιον να σε κανακεύει, να ασχολείται μαζί σου συνέχεια και να σε βάζει πάνω απ' όλους και όλα, τότε μάλλον η επιλογή σου είναι λανθασμένη. Γι' αυτόν, ο καθένας πρέπει να φροντίζει για την πάρτη του, να διατηρεί την αυτονομία και τα ενδιαφέροντά του για να είναι καλά με τον εαυτό του και μετά με τη γυναίκα που είναι δίπλα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι το πρώτο ζώδιο στη λίστα μας και όχι άδικα. Ο Υδροχόος είναι στον κόσμο του. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Είναι το ζώδιο αυτό που ακόμα και σε σχέση να είναι, λειτουργεί λες και δεν είναι... μαζί σου. Δεν θα σου δώσει τον ρομαντισμό και την προσοχή που μπορεί να ήθελες από την ερωτική σου σχέση. Δεν θα σου κάνει χατίρια, ούτε θα σε γεμίσει λουλούδια. Θα θέλει να τον αφήνεις όσο μπορείς μόνο και ελεύθερο να κάνει την ζωή του. Και δεν εννοούμε να σε απατήσει. Εννοούμε ότι θα αφιερώνει περισσότερο χρόνο σε φίλους και ενδιαφέροντα, παρά σε εσένα. Εσύ θα δίνεις και εκείνος... θα παίρνει.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αν και... όταν δεσμευτεί, είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία που είχε και πριν τη σχέση. Μοιάζει πάρα πολύ με τον Υδροχόο στο κομμάτι αυτό. Είναι και εκείνος στον κόσμο του, ζει για την πάρτη του και μόνο. Δεν είναι εγωιστής, απλώς δεν είναι δοτικός. Δεν είναι τσιγκούνης, αλλά και δεν του βγαίνει να είναι και ρομαντικός ή ευαίσθητος και αγκαλίτσας... Δεν θα ζήσεις μαζί του μια ερωτική ιστορία βγαλμένη από τα παραμύθια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρεις πάντα με έναν Παρθένο πού πας να μπλέξεις. Στο δείχνει από την πρώτη στιγμή, δεν κρύβεται και δεν σου τάζει κάτι που δεν πρόκειται να κάνει. Είναι σχετικά... παγοκολώνα, πρακτικός και συγκρατημένος. Δεν θα σου κάνει χατίρια όπως θα έκανε ένας Λέοντας ή ένας Ζυγός, ούτε θα είναι τρυφερός και αγκαλίτσας και γούτσου-γούτσου όπως ένας Ιχθύς. Ο Παρθένος είναι σοβαρός, έχει πρόγραμμα στο μυαλό του και θα σε ξενερώνει πάντα με την κριτική του...

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αλλιώς ξεκινάει και αλλιώς... καταλήγει. Στην αρχή είναι ενθουσιασμένος, θα κάνει τα πάντα για σένα, θα παίρνει ρίσκα, θα σου κάνει εκπλήξεις κτλ. Καλά, ναι... Μην χαίρεσαι όμως και πολύ γιατί αυτά θα κρατήσουν όσο κρατά και ο ενθουσιασμός του. Όταν αρχίσει να βαριέται, δεν θα απαντάει καν στις κλήσεις σου ή στα μηνύματά σου. Και επειδή δεν είναι και ζώδιο που κρύβει το πώς νιώθει, θα στο δείχνει ευθέως ότι βαριέται, έχει ρουτινιάσει και προτιμά τους φίλους του από την δική σου παρέα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved