Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

Κράτησέ τον μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλ' τον τελείως από τη ζωή σου

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χαλάνε την καλή σου διάθεση, σε γεμίζουν αρνητισμό και σε παρασύρουν στο δικό τους μίζερο και μουντό κόσμο. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια της Γης, μην τους αφήσεις να σε τυλίξουν με τη μαυρίλα τους. Κράτησέ τους μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλε τους τελείως από τη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα δεις προκοπή.

Παρακάτω θα βρεις ποιον τύπο ανθρώπου, πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου:

ΤΑΥΡΟΣ

Όποιος σε εξαπατά ή σου λέει ψέματα διαταράσσει την αίσθηση σταθερότητας που σου είναι απαραίτητη για να αφοσιωθείς στο όποιο «έργο» σου! Καλύτερα να έχεις κοντά σου ένα-δύο άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς, παρά πολλά που σε κολακεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως Παρθένος, παρατηρείς και αναλύεις τα πάντα οπότε λογικό είναι να αντιλαμβάνεσαι αμέσως τους αρνητικούς ανθρώπους. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και απόκλεισε από τη ζωή σου όποιον προσπαθεί να σε γεμίσει αμφιβολίες ή αμφισβητεί τον τρόπο σκέψης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι αυτοδύναμος και εργάζεσαι σκληρά. Βάζεις ψηλά τον πήχη κυρίως όσον αφορά στον εαυτό σου και αυτά που μπορείς να καταφέρεις, μην αφήνεις λοιπόν τον οποιονδήποτε έμμεσα να σε υποτιμά ή να σε γεμίζει ανασφάλειες για το αν θα επιτύχεις τους στόχους.

Διάβασε επίσης: Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός στη ζωή σου!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved