Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο θα απατήσεις το ταίρι σου!

Ζώδια του νερού: Αυτός είναι ο κύριος λόγος που θα σε απατήσουν!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο θα απατήσεις το ταίρι σου!

Το ζώδιο κάθε ατόμου μπορεί να μας πει πολλά για τις πιθανότητες που υπάρχουν να παραμείνει πιστό στον/στην σύντροφό του. Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό η απιστία μπορεί να οφείλεται και στο ζώδιο που βρίσκονται οι υπόλοιποι προσωπικοί πλανήτες, δηλαδή η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης, καθώς και στις όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες μέσα σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο.

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις τις ζωδιακές θέσεις των προσωπικών σου πλανητών, πάτησε εδώ.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι, ανεξάρτητα από το ζώδιό σου, η απάτη δεν είναι πάντα δικαιολογημένη, ούτε η αστρολογία αποτελεί ένα ισχυρό επιχείρημα για να προδώσεις την εμπιστοσύνη κάποιου.

Παρακάτω, θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που μπορεί να ωθήσει τα ζώδια του νερού να παραβούν τους όρκους πίστης και αφοσίωσης που έχουν δώσει στο ταίρι τους:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματική σύνδεση

Οι Καρκίνοι είναι περισσότερο γνωστοί για την ευαισθησία τους και την ικανότητά τους να αναπτύσσουν συναισθηματικές συνδέσεις και, συνήθως, είναι ευτυχείς με το να παραμένουν αφοσιωμένοι όταν βρίσκονται σε σχέση.

Αυτό που μπορεί να αναστατώσει έναν Καρκίνο είναι η απλή σκέψη και μόνο μιας συναισθηματικής σύνδεσης που σιγοκαίει. Όσο περισσότερη συναισθηματική τροφή προσφέρει το πιθανό ειδύλλιο, τόσο περισσότερο θέλει να το ζήσει. Ένας σέξι, αινιγματικός και επίμονος πολιορκητής είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να γκρεμίσει τα τείχη του Καρκίνου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστήριο

Οι Σκορπιοί είναι υπερβολικά σέξι και σαγηνευτικά άτομα – και το ξέρουν. Είναι αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ασκούν μια υπνωτική και κάπως εκφοβιστική επιρροή στους άλλους ανθρώπους.

Ένας Σκορπιός είναι γνωστός για την μέχρις εσχάτων αφοσίωσή του, αλλά επίσης τείνει να γίνεται εμμονικός όταν τον διεγείρει ένα άτομο. Αυτή η ακόρεστη επιθυμία του μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο να ελεγχθεί. Επομένως, για τον Σκορπιό, καιροφυλακτεί ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος να υποκύψει σε έναν «μυστηριώδη και σεξουαλικά δελεαστικό» τύπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Επαναστατικότητα

Οι Υδροχόοι είναι ιδιόρρυθμοι και αντισυμβατικοί όσον αφορά την ελευθερία τους. Τους διεγείρει η σκέψη και μόνον ότι επαναστατούν ή πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα. Παράλληλα, απολαμβάνουν πάρα πολύ το να τους λατρεύουν και να τους επαινούν.

Ένας Υδροχόος μπορεί να αποδειχτεί πολύ ευάλωτος στο φλερτ ενός αντισυμβατικού ή ασυνήθιστου ατόμου. Έλκεται επίσης από άτομα που είναι εκπληκτικά, μοναδικά στο είδος τους και/ή διάσημα. Οπότε, αν τύχει να τον φλερτάρει ένας ή μια… ροκ σταρ, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραστρατήσει!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

Τα 4 ζώδια που δεν θα σου δείξουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

Τα 3 ζώδια που θα σε έχουν μέσα στα χάδια και τα φιλιά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved