4 άντρες του ζωδιακού που δε θα σε αφήσουν να φύγεις, ακόμα κι αν η σχέση σας έχει τελειώσει

Δε δέχονται ότι η κατάσταση δε σώζεται

4 άντρες του ζωδιακού που δε θα σε αφήσουν να φύγεις, ακόμα κι αν η σχέση σας έχει τελειώσει

Δύσκολοι σύντροφοι είναι οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού που ακόμα κι αν η σχέση έχει τελειώσει ή βρίσκεται σε σημείο που δε σώνεται με τίποτα, δεν αφήνουν τη γυναίκα να φύγει. Δεν είναι μόνο ότι δεν παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, αλλά και το ότι επιμένουν ότι αν παραμείνουν μαζί και προσπαθήσουν θα τα καταφέρουν. Βέβαια, παίζει κι ο εγωισμός εδώ και ότι κατά βάθος δε δέχονται την ήττα.

Δες για ποιους 4 μιλάμε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που δεν μπορούν τις αλλαγές. Για εκείνον, η ασφάλεια, το δεδομένο και η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι το παν. Ακόμα και αν η σχέση του έχει βαλτώσει, δεν θα την τελειώσει. Θα προτιμήσει να μείνει σε κάτι που δεν τραβάει προκειμένου να μην «αποσταθεροποιηθεί». Για τον λόγο αυτό, κρατά «όμηρο» και τον/την σύντροφό του, ζητώντας του να βάλει το λιθαράκι του, για να φτιάξει η κατάσταση και να σωθεί η σχέση.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΛΕΩΝ

Ο λόγος που ο Λέων σε κρατά «συναισθηματικά όμηρο» είναι εντελώς διαφορετικός από του Ταύρου. Ο Λέων θέλει να έχει κοινό, fan club, θαυμαστές που θα τον αποθεώνουν και θα του λένε πόσο υπέροχος είναι και πόσο τον αγαπούν. Έτσι και νιώσει για κάποιο λόγο ότι το «κοινό» αυτό μειώνεται ή τον εγκαταλείπει και πάει γι άλλα, πιο ωραία πιο μεγάλα, τότε ξαναρίχνεται στην μάχη της διεκδίκησης προκειμένου να το φέρει πίσω. Και όταν το κάνει, τότε ξεκινά τα ίδια... Ένας φαύλος κύκλος, δηλαδή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Σκορπιό δεν τον αφήνει κανείς. Ακόμα κι αν εσύ θέλεις να φύγεις, αν δεν θέλει αυτός να σε χάσει, δεν έχεις να πας πουθενά. Ο Σκορπιός πρέπει να πάρει ο ίδιος την απόφαση να τελειώσει μια κατάσταση. Αν δεν το διαλύσει μόνος του, τότε να ξέρεις θα κάνει τα πάντα για να σε έχει «συναισθηματικό» όμηρο και να μην σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον θεωρείς γλυκούλη και τρυφερούλη τον Καρκίνο; Πού να δεις την σκοτεινή του πλευρά. Και ναι, αυτή η πλευρά είναι σκοτεινή διότι το να παίζεις με τα συναισθήματα και το μέλλον του άλλου δεν είναι κάτι καλό. Όταν ο Καρκίνος έχει επενδύσει πάνω σου, δεν αποδέχεται εύκολα ότι η σχέση μπορεί να διαλυθεί. Δίνει χρόνο, καθώς θεωρεί ότι τα πράγματα θα ισιώσουν. Και ζητά από εσένα να κάνεις το ίδιο. Στέκεται στο παρελθόν και τις ωραίες στιγμές και δεν αποδέχεται ότι δε θα υπάρξει βελτίωση στην σχέση σας.

Διάβασε επίσης: Η πρώτη αγάπη είναι και η... παντοτινή για αυτά τα 5 ζώδια!

Ο έρωτας θα αργήσει να έρθει για αυτά τα 5 ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved