Ο έρωτας θα αργήσει να έρθει για αυτά τα 5 ζώδια

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα είναι εξ ίσου συναρπαστικός

Ο έρωτας θα αργήσει να έρθει για αυτά τα 5 ζώδια

Ο έρωτας θα αργήσει να έρθει για τα 5 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, όμως θα κάνει την εμφάνισή του, όταν είναι σε μια ηλικία στην οποία θα μπορούν πραγματικά να τον αναγνωρίσουν, να τον εκτιμήσουν και να τον ζήσουν με όλο τους το είναι! Όταν είσαι πιο μικρός/η είσαι παράλληλα και άπειρος/η, ενώ και τα μυαλά είναι λίγο στα κάγκελα, οπότε κάνεις λάθη που μετά τα πληρώνεις ακριβά. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που θα βρουν τον άνθρωπό τους σε μεγαλύτερη ηλικία;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ είσαι ρεαλιστής/στρια και επιζητάς στην ζωή σου ώριμες σχέσεις. Είσαι ο τύπος του ανθρώπου που θέλει να ξεπερνά πρώτα τις όποιες δυσκολίες έχει, να έχει λύσει τα θέματά του, πριν αποφασίσει να μπει σε έναν δεσμό. Δεν θέλεις να στερήσεις από τον καλό ή την καλή σου την αγάπη σου. Θέλεις να του/της δώσεις ένα σπίτι, μια σταθερότητα και ασφάλεια. Θέλεις να μπορείς να παρέχεις ανέσεις και ό,τι άλλο επιθυμεί.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ από την πλευρά σου παλεύεις πολύ με το να αναλύεις πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Ακριβώς για τον λόγο αυτό δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις έναν άνθρωπο που θα είναι το άλλο σου μισό και με τον οποίο πραγματικά θα ταιριάζεις. Δεν δένεσαι εύκολα με κάποιον σε συναισθηματικό επίπεδο. Όταν βρεις το ταίρι σου προσπάθησε να μην το χάσεις με την κριτική σου και με την επιμονή σου να βάζεις τον πήχη στον… Θεό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κύριος λόγος που σε έκανε να περιμένεις τόσο πολύ για να βρεις το άλλο σου μισό, είναι η μεγάλη σου ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία. Η ιδέα της δέσμευσης σου φαίνεται «τρέλα» μέχρι να.. ωριμάσει λίγο το μυαλό σου. Έχεις μάλιστα και κάποια θέματα εμπιστοσύνης στην αρχή και φοβάσαι ότι ίσως χάσεις τον/την «special one». Κάποια στιγμή, όταν έρθει στην ζωή σου το άτομο αυτό, φρόντισε να μην το χάσεις από τον φόβο της δέσμευσης.

ΛΕΩΝ

Ο κύριος λόγος για τον οποίο θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό λίγο αργότερα στη ζωή σου, είναι επειδή θέλεις να ξέρεις πού πας να μπλέξεις όταν συναντάς έναν σύντροφο, πριν καν ακόμα τον γνωρίσεις. Σου παίρνει χρόνο να γνωρίζεις διάφορους ανθρώπους και κάθε φορά να προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις. Στο τέλος θα συναντήσεις κάποιον/α που άξιζε τον κόπο και την αναμονή και θα είναι το άλλο σου μισό.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι εξωστρεφής, αξιαγάπητος/η και πάντα κυνηγάς τα όνειρά σου. Έχεις και την περιπέτεια στο αίμα σου και θέλεις να περνάς καλά και να εξερευνάς την ζωή και τον κόσμο. Έτσι θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να αποφασίσεις να σοβαρευτείς και να πας την όποια σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Θα το καταλάβεις το πότε έχεις ωριμάσει και το πότε θα θελήσεις να… δέσεις σε ένα λιμάνι, όταν γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο. Αυτό δεν θα γίνει σε μικρή ηλικία γιατί ακόμα και να γνώριζες το άλλο σου μισό στα… νιάτα σου, δεν θα μπορούσες να σοβαρευτείς και να δεσμευτείς.

Διάβασε επίσης: Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού είναι εύστροφοι και με χιούμορ

Το ζώδιό σου δείχνει, αν είσαι το αντικείμενο του πόθου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved