Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού θα αποκτούσαν παιδί, χωρίς να παντρευτούν

Δε χρειάζονται ντε και σώνει τον πατέρα του στο πλευρό τους

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού θα αποκτούσαν παιδί, χωρίς να παντρευτούν

Το να μεγαλώνει μια γυναίκα μόνης της ένα παιδί σαφώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Οι γυναίκες που θα σου περιγράψουμε παρακάτω είτε γιατί έτυχε είτε γιατί το επιδίωξαν θα μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί, χωρίς απαραίτητα να έχουν και τον πατέρα του στο πλευρό τους και μάλιστα θα κάνουν και "απίστευτη δουλειά". Ποιες είναι;

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι από την φύση της δυναμική και ανεξάρτητη. Δεν θέλει να έχει κανέναν απόλυτη ανάγκη και από μικρή ηλικία φροντίζει να βγάζει τα δικά της χρήματα και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Είτε της τύχει μια απρόσμενη εγκυμοσύνη και ο σύντροφός της δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, για παράδειγμα, είτε δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο σύζυγο, αλλά θέλει να γίνει μάνα, θα το κάνει και θα καταφέρει να μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της. Δεν θα την ακούσεις ποτέ να κλαφτεί ή να μιζεριάσει. Αναλαμβάνει τις ευθύνες της, πατάει γερά στα πόδια της και γίνεται για το σπλάχνο της και μητέρα και πατέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάλογη περίπτωση με την Κριαρίνα είναι και η γυναίκα Τοξότης. Ανεξάρτητη, ελεύθερη, δεν δεσμεύεται εύκολα και δεν έχει και σε μεγάλη εκτίμηση τον θεσμό του γάμου. Όταν και όπως και να έρθει ένα παιδί στην ζωή της, θα το μεγαλώσει, θα το στηρίξει και θα φροντίσει να μην του λείψει τίποτα. Η γυναίκα Τοξότης έχει συνηθίσει να δίνει λογαριασμό μόνο στον εαυτό της και σε κανέναν άλλο. Όποιος προσπάθησε να την «φυλακίσει» έχασε και τον «έστειλε» από εκεί που ήρθε. Δεν μασάει και δεν κολλάει πουθενά.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος είναι αυτό που λέμε η Αμαζόνα του ζωδιακού. Και όσοι γνωρίζουν τι ακριβώς ήταν οι Αμαζόνες στην αρχαιότητα μπορούν πολύ καλά να καταλάβουν ότι στην ουσία είναι φεμινίστρια και θεωρεί συχνά αχρείαστους τους άντρες, οπότε δε νιώθει ότι έχει ανάγκη κάποιον για να σταθεί στο πλευρό της ή να την προστατεύσει. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιδιώξει η ίδια να μείνει έγκυος εκτός σχέσης ή γάμου, αν δει ότι τα χρόνια περνούν και οι ευκαιρίες για να κάνει ένα παιδί λιγοστεύουν ή δε βρίσκει τον κατάλληλο γι' αυτήν σύντροφο. Όταν έρθει, θα το μεγαλώσει με συνέπεια και αφοσίωση, χωρίς να χρειάζεται κανένα είδος… αρσενικής υποστήριξης ή μοντέλου κι αυτό θα το περάσει και στο παιδί της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα κοινό της γυναίκας Υδροχόου με τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω, είναι και το γεγονός ότι δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον γάμο, μάλλον τον θεωρεί σκλαβιά. Είναι χειραφετημένη, μαχήτρια της ισότητας των δύο φύλων και βλέπει το όλο θέμα της μητρότητας και της οικογένειας με πολύ προχωρημένες αντιλήψεις. Κι αυτή μπορεί να επιδιώξει να κάνει παιδί εκτός γάμου και φυσικά σε σχετικά καλή ηλικία, δηλαδή μετά τα 30. Δεν την άγγιζαν ποτέ και δεν την ενδιαφέρουν οι κοινωνικές αντιλήψεις και τα στερεότυπα. Θα είναι μια μητέρα μοντέρνα, ξεχωριστή, που δεν θα την νοιάζει καθόλου για το σκέφτονται ή λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη της παρά μόνο το να είναι εντάξει το παιδί της.

Διάβασε επίσης:

Πόσο «εγκληματίας» μπορείς να γίνεις ανάλογα με το ζώδιό σου;

4 ζώδια που είναι δύσκολο να τα κουμαντάρεις!

5 ζώδια που μπορούν να «διαβάσουν» τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved