Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτό είναι το μυστικό χαρακτηριστικό σου!

Ποιο είναι το αφανές χαρακτηριστικό των ζωδίων του νερού;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτό είναι το μυστικό χαρακτηριστικό σου!

Σε κάθε ζώδιο υπάρχουν στοιχεία που θα τα βρούμε σε όλους τους εκπρόσωπους αυτού του ζωδίου. Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εμφανή, ενώ υπάρχουν άλλα που δεν τα αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι κάθε ζώδιο κρατάει καλά κρυμμένες μερικές πτυχές του χαρακτήρα του. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το στοιχείο το οποίο κάθε ζώδια του νερού προτιμάει να κρατάει κρυφό από όσους το περιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είσαι ένα εξαιρετικά συμπονετικό άτομο, ωστόσο αυτή σου η ιδιότητα μπορεί, σε καθημερινή βάση, να σε κάνει να νιώθεις εντελώς εξαντλημένος. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν εσωτερικεύεις μόνον τα δικά σου συναισθήματα αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Πρόκειται για έναν μεγάλο συναισθηματικό φόρτο, που μόνον εσύ καταλαβαίνεις πόσο βαρύς είναι.

Το ζητούμενο είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να διαχειριστεί σωστά τον συναισθηματικό σου κόσμο, φροντίζοντας να απελευθερωθείς από όλα τα τοξικά συναισθήματα που μπορεί να σε φρενάρουν και να σε κρατάνε πολύ πίσω εξελικτικά.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως Σκορπιός, είσαι πάντα σε επιφυλακή για να ανακαλύψεις την αλήθεια που κρύβεται πίσω (και κάτω) από το κάθε τι, πράγμα που σε κάνει πολύ ικανό στο να αναγνωρίζεις αμέσως τους ψεύτες.

Γενικά, είσαι ένα πολύ παθιασμένο άτομο, ωστόσο, αυτό το πάθος μερικές φορές επικεντρώνεται σε αρνητικά συναισθήματα, όπως η ζήλεια και οι συνεχείς εμμονές. Αυτά είναι τα δύο βασικά σημεία πάνω στα οποία καλείσαι διαρκώς να δουλεύεις, επειδή συχνά σε αποπροσανατολίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ, Ιχθύ, είσαι μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα. Σου αρέσει να τραγουδάς, να χορεύεις, να ζωγραφίζεις, να παίζεις και γενικά έχεις έφεση σε κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα. Εν ολίγοις είσαι ένα χαρισματικό άτομο!

Το ιδιαίτερο και μαγικό χαρακτηριστικό σου είναι ότι παρασύρεσαι από τη φαντασία σου, συχνά για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αν, κάποιος μπορούσε να μπει μέσα στο κεφάλι σου, πιθανότατα θα βρισκόταν σε ένα πολύ ωραίο μέρος!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που, μόλις τα βρουν μπαστούνια, παραιτούνται από κάθε προσπάθεια

Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν τα πιο πολλά λεφτά!

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved