Τα 4 ζώδια που θέλουν να παραμυθιάζονται

Προτιμούν το όμορφο ψέμα από την άσχημη αλήθεια

Τα 4 ζώδια που θέλουν να παραμυθιάζονται

Αρκετοί άνθρωποι δε μπορούν να διαχειριστούν την πραγματικότητα ή δε θέλουν να ακούσουν την αλήθεια, όχι γιατί δεν την ξέρουν, αλλά γιατί προτιμούν να παραμένουν στην άγνοια και τον δικό τους κόσμο ή να παραμυθιάζονται, ευχόμενοι κατά βάθος το παραμύθι τους να έχει αίσιο τέλος.

Όσον αφορά στα ζώδια, ποια είναι αυτά που προτιμούν το όμορφο ψέμα από την άσχημη αλήθεια;

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς ζει το παραμύθι του. Η καθημερινότητά του προτιμά να είναι μια ψευδαίσθηση και εκείνος να είναι χαρούμενος, που βρίσκεται «στο ροζ συννεφάκι» του. Αποφεύγει τη μουντή πραγματικότητα και θέλει να του ωραιοποιείς τις καταστάσεις, παρά να πας και να του πεις μια σκληρή αλήθεια, που θα τον σοκάρει και θα τον αποπροσανατολίσει. Προσοχή όμως! Και αυτό ισχύει και για τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω. Ξέρει ότι του λες ψέματα. Το νιώθει, το «μυρίζεται», το αισθάνεται… Απλώς το προτιμά και γι' αυτό δεν μιλά, απλά το δέχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει πολλές ευαισθησίες και πληγώνεται εύκολα. Όταν χρειαστεί, βέβαια, μπορεί να γίνει και… ατσάλι, αλλά αυτό δεν τον σώζει από το ευάλωτο κομμάτι του. Ξέρει ότι τον κοροϊδεύεις, όμως του είναι πιο βολικό να ακούσει το ψέμα σου, παρά την αλήθεια σου. Νιώθει καλύτερα μέσα του κι ας ξέρει ότι του πουλάς παραμύθι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θέλει να βλέπει πάντα την ωραία πλευρά των πραγμάτων. Θέλει να νιώθει ήρεμος, ήσυχος και να μην αναστατώνεται. Βολεύεται με το να ζει σε έναν αρμονικό κόσμο, όπου όλα είναι όμοργα, γλυκά και καλά. Έτσι και του το χαλάσεις όλο αυτό με μια σκληρή αλήθεια, τον απορρυθμίζεις, τον «βραχυκυκλώνεις». Ξέρει πολύ καλά πώς έχουν τα πράγματα και δεν τον κοροϊδεύει κανείς, ωστόσο προτιμά να ακούει ψέματα και να ηρεμεί η ψυχούλα του, παρά να ακούει αλήθειες και να στρεσάρεται.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας έχει επίγνωση του ποιος είναι. Θέλει να τον κολακεύεις, να τον καλοπιάνεις και να του φέρεσαι βασιλικά. Δεν μπορεί να δεχτεί μια σκληρή αλήθεια από κανέναν. Προτιμά να του λένε ψέματα στη μούρη του και να τον «ανεβάζουν» ψυχολογικά, παρά το τι πραγματικά σκέφτονται ή πιστεύουν. Για παράδειγμα προτιμά να του πεις πόσο ωραίο κορμί έχει κι ας έχει πάρει 15 κιλά σε ένα μήνα και έχει γίνει «βαρελάκι». Ξέρει ότι πάχυνε, αλλά θα χαρεί να ακούσει την κολακεία. Έτσι και του πεις «πώς πάχυνες έτσι…», έγινες αυτόματα εχθρός του.

Διάβασε επίσης: Ξέρουμε τι σε κάνει να βγάζεις την κακή πλευρά του εαυτού σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Τι θα ήσουν σε ένα παραμύθι σύμφωνα με το ζώδιό σου; Νεράιδα, πριγκίπισσα ή ο κακός δράκος;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved