Μην εμπιστεύεσαι τις αγνές προθέσεις αυτών των ζωδίων

Τα ζώδια αυτά δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν…

Μην εμπιστεύεσαι τις αγνές προθέσεις αυτών των ζωδίων

Μπορεί να έρχονται κοντά σου κρατώντας… λευκή σημαία ή έχοντας ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Τα άτομα όμως που ανήκουν στα ζώδια, που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, τις περισσότερες φορές έχουν άλλα στο μυαλό τους. Δηλαδή, με άλλες προθέσεις σου δείχνουν ότι σε πλησιάζουν, ενώ οι πραγματικές τους προθέσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και τι πρέπει να προσέχεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο λύκος μεταμορφωμένος σε πρόβατο! Σοκαρίστηκες; Κακώς… Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος εκείνος που έχει πάντα ένα χαμόγελο στο στόμα και προσπαθεί να δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα στους γύρω του. Εύκολα προσποιείται, σου λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις και να ξέρεις ότι μπορεί να σε χειριστεί. Προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, θα κάνει όσες παραχωρήσεις χρειαστεί και στο τέλος θα σε τουμπάρει. Μιλάμε για έναν άνθρωπο επικοινωνιακό που ξέρει πώς να σε φέρει με τα νερά του και πώς να πάρει από εσένα αυτό που είχε αρχικά ως σκοπό.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον έχεις σίγουρα για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, γλουκούλη, ρομαντικό και ευαίσθητο. Να ξέρεις όμως ότι ο Ιχθύς είναι ύπουλος. Είναι το ζώδιο εκείνο που το παίζει θύμα, ενώ ουσιαστικά είναι ο θύτης σε κάθε υπόθεση. Λέει ψέματα… Πολλά ψέματα και μπερδεύει πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να βγαίνει πάντα εκείνος «λάδι» και να ξεφορτώνεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Μεγάλο του ταλέντο είναι η χειραγώγηση των ανθρώπων. Κάνει συνεχόμενα επίκληση στο συναίσθημά σου, σε κάνει να τον λυπάσαι, να τον θεωρείς αδικημένο και ταλαιπωρημένο και στο τέλος στην φέρνει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο, το οποίο ξεγελά τον κόσμο, όσο τα άλλα δυο που σου αναφέραμε. Ο Καρκίνος ακριβώς επειδή έχει έναν χαρακτήρα πιο ήπιο, είναι πιο μαζεμένος, χαμηλών τόνων και λιγομίλητος, σε μπερδεύει και δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα μπορούσε να σου την... "φέρει". Ωστόσο, δεν είναι καθόλου αθώος και φυσικά δεν είναι αγαθός και αδαής. Θα κάνει αυτό που θέλει και θα περάσει το δικό του με πλάγιο τρόπο και χωρίς εσύ καν να το καταλάβεις. Όπως και οι άλλοι δυο που αναφέραμε πιο πάνω, είναι μεθοδικός και χρησιμοποιεί την πραότητά του για να σε αποπροσανατολίσει. Φυσικά και οι προθέσεις του δεν είναι πάντα αγνές και ενώ στην αρχή θα σου δείχνει ένα πρόσωπο αγγελικό, στην πορεία μπορείς να δεις έναν "σατανά" και να μην το πιστεύεις.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που υπολογίζουν κάθε τους κίνηση!

4 ζώδια που δε συμβαδίζουν με τους κανόνες και 2 που δεν ξεφεύγουν ούτε πόντο

Τι θα ήσουν σε ένα παραμύθι σύμφωνα με το ζώδιό σου; Νεράιδα, πριγκίπισσα ή ο κακός δράκος;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved