Τα 3 πιο ειλικρινή και τα 3 πιο ψεύτικα ζώδια

Σε ποια κατηγορία ανήκει το δικό σου;

Τα 3 πιο ειλικρινή και τα 3 πιο ψεύτικα ζώδια

Μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνουμε το αληθινό από το ψεύτικο, ακριβώς γιατί ο καθένας, για δικούς του λόγους, κρύβεται πίσω από ένα προσωπείο. Ωστόσο, ένας καλός τρόπος να διαπιστώσεις πόσο ειλικρινές ή όχι είναι ένα ζώδιο, αρκεί να… ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω λίστα, για να ξέρεις και τι να περιμένεις.

Τα 3 πιο ειλικρινή ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια. Εκφράζει τη δική του αλήθεια, ακόμη κι αν θεωρεί πως ο «παραλήπτης» υπάρχει περίπτωση να προσβληθεί από τα λεγόμενά του. Δεν μπορεί να προσποιηθεί για κανένα λόγο, πόσω μάλλον για να γίνει αρεστός και αυτή είναι η αιτία που θεωρείται έως ένα σημείο έντονος, αλλά εξαιρετικά αξιόπιστος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι ειλικρίνειά του καμιά φορά φτάνει στα όρια της αγένειας ή της... καφρίλας, ωστόσο, έχει τα «κότσια» να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε και να του εκφράσουν τη γνώμη ή τη δυσαρέσκειά του και δεν τον νοιάζει αν θα σχηματίσει ο άλλος καλή ή κακή εντύπωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο τελευταίος στη λίστα με τα πιο ειλικρική ζώδια, εκ πεποιθήσεως. Τι εννοούμε; Δε λέει ψέματα για τον απλούστατο λόγο ότι η αλήθεια γι' αυτόν είναι συν ώνυμη της ελευθερίας. Δεν του αρέσει να φοβάται ή να εξαρτάται από τον οποιοδήποτε και αυθόρμητα λέει αυτό που πιστεύει. Απλά, καμιά φορά προτιμά να κρατήσει το στόμα του κλειστό παρά να πει ψέματα γι' αυτό και είναι τελευταίος στη λίστα.

Τα 3 πιο ψεύτικα ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι πως οι Ιχθύες είναι πονηρούληδες και χρησιμοποιούν το ψέμα για να αποφεύγουν στριμώγματα και καταστάσεις που τους φέρνουν σε άβολη θέση. Μάλιστα, δε διστάζουν να κοιτάξουν τον άλλον στα μάτια για να γίνουν πιο πειστικοί και να πουν οποιαδήποτε δικαιολογία.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί δυσκολεύονται πολύ να πάρουν μία σταθερή απόφαση κι επειδή συχνά φάσκουν και αντιφάσκουν, αλλάζοντας κάθε φορά τα λεγόμενά τους έχουν τη φήμη ενός ανθρώπου διπρόσωπου. Επίσης, συνηθίζουν να λένε ψέματα γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι αρκετά πονηροί, επιδιώκοντας διαρκώς να φαίνονται καλοί στα μάτια των άλλων. Αυτό είναι που τους αναγκάζει να αλλάζουν τα λεγόμενά τους ανάλογα με τη συνθήκη στην οποία βρίσκονται και να γίνονται ανειλικρινείς. Επίσης, αν στριμωχτούν, έχουν τη δικαιολογία και το ψέμα στο τσεπάκι τους, δικαιώνοντας όσους τους κατηγορούν ως τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν την επιτυχία των άλλων

Αυτά είναι τα 5 πιο μελαγχολικά ζώδια

Τα 4 ζώδια που τους αρέσει η μοναξιά τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved