Οι 3 άντρες του ζωδιακού που είναι πολύ συνεσταλμένοι

Θέλουν τον χρόνο τους για να ανοιχτούν συναισθηματικά

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που είναι πολύ συνεσταλμένοι

Λόγω της συστολής τους, οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να «ανοιχτούν» συναισθηματικά μαζί σου, αλλά από τη στιγμή που θα το κάνουν, τους έχεις κερδίσει για μια ζωή. Πρόσεξε όμως: Μην μπερδέψεις τη συντηρητική τους φύση με την αδυναμία. Είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένοι και τα έχουν καλά με τον εαυτό τους – με ή χωρίς σύντροφο.

Διάβασε σε ποιους αναφερόμαστε και τους λόγους για τους οποίους είναι οι πιο συνεσταλμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη στιγμή που ο Ταύρος θα βρεθεί με «καλή παρέα», πέρα από τις καλές στιγμές, του αρέσει να υπάρχει διασφαλισμένο ένα όμορφο δείπνο ή ένα ζεστό αφρόλουτρο που θα ολοκληρώσει την απόλαυσή του. Από τα ζώδια της Γης, είναι το μόνο σταθερό, για αυτό πολλές από τις επιθυμίες του έχουν τις ρίζες τους στην ασφάλεια. Σπάνια θα συναντήσεις έναν Ταύρο να εμπλέκεται σε καταστάσεις που είναι υπερβολικά αυθόρμητες. Το να δεσμευτεί σε ένα σχέδιο ή έναν στόχο είναι ο μόνος τρόπος να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ η συνέπειά του τον κάνει εξαιρετικά αξιόπιστο σύντροφο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθυμία του Καρκίνου να νιώθει ασφαλής μπορεί μερικές φορές να τον οδηγήσει στο να αποτραβιέται από τους άλλους, ενώ σπάνια θα τον δεις σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο. Αντί αυτού, του αρέσει να φιλοξενεί κόσμο στο σπίτι του για χαλαρή κουβεντούλα, όπου ταυτόχρονα, μπορεί να επιβλέπει και τα στενά αγαπημένα του πρόσωπα. Παράλληλα, θα νιώσεις την σπιτική θαλπωρή του οικογενειακού του «κάστρου» και, βέβαια, θα σου προσφέρει φιλοξενία και φαγητό καλής ποιότητας. Για τον Καρκίνο, το να έχει ένα σπίτι που μοιάζει με ασφαλές καταφύγιο είναι εντελώς απαραίτητο και θα προσκαλέσει μόνο άτομα που τα αισθάνεται σαν οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεδομένου ότι αποτελεί πρόκληση για τον Σκορπιό το να «ανοιχτεί» συμπεριφορικά, συνήθως έχει μια επιφυλακτική προσέγγιση, ώστε να διατηρεί την επιθυμία του για ιδιωτικότητα. Επειδή όμως αναζητά και σχέσεις με συναισθηματικό βάθος, θα διατηρήσει τις στενές, διαπροσωπικές του σχέσεις για όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Γενικά, ως σταθερό ζώδιο, αγαπάει τη συνέπεια, ενώ το συνεχές μυστήριο γύρω από το άτομό του είναι σχεδόν… κανόνας.

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα τα ρίσκαραν όλα για έναν έρωτα

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού μπλέκουν συνήθως με τις λάθος γυναίκες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved