Αυτά τα ζώδια βάζουν τα όριά τους από την αρχή της σχέσης τους

Και μάλιστα είναι απαραβίαστα...

Αυτά τα ζώδια βάζουν τα όριά τους από την αρχή της σχέσης τους

Για μια υγιή σχέση, το να ξέρει ο καθένας τα όριά του είναι απαραίτητο.Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, όχι μόνο τα ξέρουν, αλλά γενικά στη ζωή τους συνηθίζουν να μην ξεφεύγουν από αυτά.

Σε μια νέα σχέση το να τα κάνουν σαφή και στην άλλη πλευρά είναι φυσικό κι επόμενο γιατί ξέρουν ότι ούτε τα ίδια θα είναι ευχαριστημένα, ούτε πρόκειται να παραμείνουν με το άλλο πρόσωπο, αν συνέχεια τα παραβιάζει. Στο κάτω-κάτω, αν από την αρχή ξέρει ο καθένας μέχρι πού μπορεί να φτάσει, τότε οι πιθανότητες να παραμείνει μαζί ένα ζευγάρι είναι πολύ περισσότερες! Ας πάμε να τα δούμε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος έχει κερδίσει τη φήμη ότι αρέσκεται (λιγουλάκι) στην κριτική, αλλά αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ένα σύμπτωμα της ισχυρής του πεποίθησης ότι τα όρια χρειάζονται και στις σχέσεις. Ξέρει καλά τι χρειάζεται από μια σχέση, επειδή έχει ξοδέψει πολύ χρόνο για να το σκεφτεί. Μάλιστα, χάρη στον κυβερνήτη του Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, δεν έχει πρόβλημα να εκφράσει αυτές τις προσδοκίες του. Από τη μια πλευρά, μπορεί να σου φανεί κάπως δύσκολο να ακούς με άμεσο τρόπο τι περιμένει ο Παρθένος σε μια σχέση, από την άλλη, όμως, μπορείς πάντα να νιώθεις ότι ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι όταν αποφασίσεις να σταθείς δίπλα σε αυτό το ζώδιο.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω που κυβερνάται από τον Κρόνο, η οργάνωση είναι το παν. Έτσι, αυτό το ζώδιο, με την ικανότητα προσήλωσης που διαθέτει, μπορεί να επιτύχει τους υψηλούς στόχους που επιδιώκει. Έχει μεγάλη ανάγκη να βάλει τα στεγανά του και να δώσει προτεραιότητες, πράγμα που απαιτεί μια συντεταγμένη προσέγγιση εκ μέρους του. Αυτά συμβαίνουν στην κοινωνική και επαγγελματική του ζωή, αλλά δεν εκπλήσσει κανέναν το ότι προσπαθεί να το πράξει και στις αισθηματικές του υποθέσεις. Για αυτόν τον λόγο ο Αιγόκερως δεν διακρίνεται για την ταχύτητα ή την ευκολία του να πηγαίνει από τη μια σχέση στην άλλη. Πρέπει να γνωρίζει ότι ο άνθρωπος που είναι μαζί του θα σέβεται την ανάγκη του για χώρο και ανεξαρτησία στις κινήσεις του. Από τη στιγμή που θα νιώσει αυτή τη σιγουριά, μόνο τότε θα ανοίξει εντελώς την καρδιά του στο ταίρι του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λέξη «όρια» είναι μια αναπάντεχη αντίφαση για έναν Υδροχόο. Ο κυβερνήτης πλανήτης του, ο Ουρανός, συνδέεται με τα επαναστατικά οράματα, οπότε όταν πρόκειται για ιδέες και τη στάση του απέναντι στη ζωή, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα όρια. Καθοδηγείται από τα πάθη, τα ενδιαφέροντα και τη φαντασία του. Επίσης, δεν ασχολείται με το να μπει σε ένα καλούπι ή να περιοριστεί σε κανόνες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει. Ωστόσο, ακριβώς επειδή είναι τόσο ανεξάρτητος και δεν βιάζεται να κατασταλάξει και να «αράξει» σε μια σχέση, σπάνια είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί όσον αφορά στα προσωπικά του όρια. Κατά συνέπεια, χρειάζεται και το σωστό άτομο, το οποίο να τον καταλαβαίνει και να αγκαλιάζει τις ιδέες και τις παραξενιές του, για να κερδίσει τελικά την καρδιά του.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που κρατούν ανοιχτές τις επιλογές τους και 2 που μπαίνουν κατευθείαν σε σχέση

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού μπλέκουν συνήθως με τις λάθος γυναίκες

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού είναι καλοί φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved