Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου το σπίτι που θα ήθελες να είχες

Μοντέρνο, κλασικό, ρετιρέ ή μεζονέτα;

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου το σπίτι που θα ήθελες να είχες

Το ζώδιό σου γνωρίζει ακριβώς σε τι είδους σπίτι θα ήθελες να ζήσεις ή ποιο στιλ ταιριάζει στον ιδιαίτερο τρόπο ζωής σου. Διαβάστε παρακάτω για να μάθεις ποιο είναι το ιδανικό, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία!

Κριός

Το τέλειο σπίτι για σένα θα ήταν ένα μοντέρνο ρετιρέ στην καρδιά της πόλης, όπου θα έχεις απεριόριστη θέα και θα είσαι στο κέντρο της δράσης. Επίσης, θα πηγαίνεις όπου θέλεις, για ψώνια ή για διασκέδαση σε χρόνο μηδέν.

Ταύρος

Το να έχεις «ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου» και να βάλεις τις βάσεις σου είναι πολύ σημαντικό για σένα. Θα ήθελες ένα κλασικό σπίτι που θα σου παρέχει την άνεση του χώρου, αλλά δεν ψάχνεις ούτε το μοντέρνο, ούτε σε νοιάζει ο όροφος. Αν και θα προτιμούσες να μένεις κάπου στα περίχωρα για να μην έχεις τη βαβούρα και το θόρυβο.

Δίδυμοι

Εσένα δε σε νοιάζουν καν τα τετραγωνικά, αφού δεν είσαι άνθρωπος του σπιτιού, αυτό όμως που σε νοιάζει είναι να μην είναι απόκεντρο και να είναι ανακαινισμένο ή σύγχρονο, ώστε να περιλαμβάνει ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές συνδέσεις ή γραμμές για internet.

Καρκίνος

Δε νοείται Καρκίνος που να μην θέλει ένα όμορφο, ζεστό και φιλόξενο σπίτι και αρκετά μεγάλο, ιδίως στην κουζίνα του, ώστε να χωράει άνετα όλα τα αγαπημένα πρόσωπα και κυρίως δικό του για να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος. Θα ήταν ευχής έργο, αν έμενες στο πατρικό σου. Επίσης, το ιδανικό σου θα ήταν ένα κλασικό σπίτι με κήπο ή αυλή ή και τα δύο.

Πώς να φτιάξεις το καθιστικό ανάλογα με το ζώδιο σου;

Λέων

Για σένα, μόνο ένα... παλάτι είναι ιδανικό για να στεγάσει τη μεγαλοπρέπειά σου κι αν είχες τα χρήματα, ενδεχομένως να αγόραζες ένα παλιό αρχοντικό, με πολλά δωμάτια, μεγάλες πόρτες και παράθυρα και τεράστια σάλα, πλήρως ανακαινισμένο ή μια μεγάλη, χλιδάτη βίλα με πισίνα.

Παρθένος

Εσένα δε σου αρέσουν τα μεγάλα, αχανή σπίτια, σου αρκεί ένα νορμάλ τριών –άντε τεσσάρων- δωματίων, όχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί δε θα χρειάζεται να ξοδέψεις πάρα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου για να το έχεις καθαρό και τακτοποιημένο, που αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ζυγός

Το σπίτι σου είναι ο καθρέφτης σου. Θέλεις να είναι όμορφο, μοντέρνο, κομψό και άνετο. Το ιδανικό σου είναι ένα σύγχρονο διαμέρισμα και λόγω κοινωνικότητας προτιμάς να βρίσκεται σε μια καλή περιοχή, όχι όμως μακριά από το κέντρο, με μεγάλο καθιστικό και μπαλκόνι για να μαζεύεις τους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός

Το ιδανικό σπίτι για σένα είναι μάλλον ένα σπίτι που έχει πίσω του και μια ιστορία, όχι απαραίτητα μυστηρίου, αλλά σε ιντριγκάρει να μένεις κάπου όπου πριν, έμεναν κάποιοι άλλοι και είχαν μια ενδιαφέρουσα ζωή. Επίσης, δε σου αρέσουν οι πολύ μεγάλοι χώροι, ενώ θα ήθελες να έχει σοφίτα ή υπόγειο, κάτι που παραπέμπει σε πιο παλιό σπίτι.

Πώς να φτιάξεις την κρεβατοκάμαρα ανάλογα με το ζώδιο σου;

Τοξότης

Στο σπίτι και εσύ δεν βρίσκεσαι πολλές ώρες, οπότε δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πόσα τετραγωνικά συνολικά είναι, αρκεί να έχεις έναν πολύ μεγάλο χώρο, το καθιστικό σου κυρίως και να είναι σύγχρονο... Αλλιώς, το ιδανικό σου θα ήταν ένα τροχόσπιτο κι όπου μέρα σου και νύχτα σου.

Αιγόκερως

Προτιμάς είτε τα μεγάλα minimal διαμερίσματα, λιτά, αλλά λειτουργικά είτε ένα κλασικό σπίτι λίγο απομονωμένο, σαν ησυχαστήριο, όπου θα χαλαρώνεις μετά το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα. Επίσης, θα σου άρεσε να είχες τζάκι σε έναν χώρο που θα το έκανες το γραφείο σου.

Υδροχόος

Θέλεις ένα μεγάλο, σύγχρονο, μοντέρνας αρχιτεκτονικής, σχεδόν φουτουριστικής, διαμέρισμα, με πολλά παράθυρα ώστε να σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας. Αυτό που, επίσης, θα προτιμούσες είναι να έχει κουφώματα αλουμινίου και φωτοβολταϊκά, ηλιακό θερμοσίφωνα ή να είναι συνδεδεμένο με οποιοδήποτε είδος εναλλακτικής ενέργειας, όχι μόνο για εξοικονόμηση, αλλά και για το καλό του περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Ένα σπίτι με θέα τη θάλασσα θα ήταν το ιδανικό σου κι από εκεί και πέρα δε σε νοιάζει, αν είναι μεγάλο ή μικρό, αλλά να σου δίνει τη δυνατότητα να χαζεύεις έξω από το παράθυρο ή στο μπαλκόνι ή να έχεις εύκολη πρόσβαση στο... υγρό στοιχείο που σε ηρεμεί, σε εμπνέει και σε φορτίζει θετικά.

Διάβασε επίσης:Τα 4 ζώδια που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σε κρεμάσουν

Είσαι γοργόνα, δράκος, ξωτικό ή μήπως... βρικόλακας; Το ζώδιό σου το μαρτυρά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved