Για αυτά τα 3 ζώδια η ελευθερία είναι απαραίτητη για την ύπαρξή τους

Και την διεκδικούν με όλες τους τις δυνάμεις

Για αυτά τα 3 ζώδια η ελευθερία είναι απαραίτητη για την ύπαρξή τους

Ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό τρόπο να διεκδικεί την ελευθερία του κι αυτό είναι που τον κάνει ιδιαίτερο. Μερικοί τείνουν να δίνουν προτεραιότητα στις ζωές των άλλων ανθρώπων περισσότερο απ’ ό,τι στη δική τους, βάζουν τα θέλω τους στην άκρη και εγκλωβίζονται σε καταστάσεις που δεν τους αρέσουν.

Τα παρακάτω 3 ζώδια σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Όχι δεν είναι εγωιστικά, απλά ξέρουν ότι είναι επιτακτική ανάγκη για την ύπαρξή τους του να μην περιορίζονται και να παραμένουν ελεύθερα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι φυσικός ηγέτης. Ως το ζώδιο που σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης, καθώς και την αρχή του ζωδιακού κύκλου, διατηρεί μονίμως έναν ενθουσιασμό που τον κρατάει σε διαρκή εγρήγορση. Τόσο πολύ, που τείνει να αφήνει τους άλλους πίσω του. Παρασυρόμενος δηλ. από τον ενθουσιασμό του, ορμάει μπροστά και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Η επιθυμία του να ολοκληρώσει γρήγορα τα το κάθε τι τροφοδοτεί την ανεξάρτητη φύση του. Η συνήθης στάση του Κριού είναι το «θα το κάνω μόνος μου». Αυτό το ζώδιο χρειάζεται την ανεξαρτησία, προκειμένου να είναι σε θέση να αφήσει τα πάντα πίσω και να αλλάξει τα σχέδιά του, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει για να εξετάσει άλλες επιλογές. Ο Κριός συχνά αποκτά κακή φήμη εξαιτίας της παρορμητικής φύσης του, ωστόσο, σκέψου ότι οι παρορμήσεις μπορεί να είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται η ευαισθησία ή η διαίσθησή του. Τελικά, η ελευθερία του Κριού να κάνει πράγματα μόνος του είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το ανοιχτόμυαλο, αισιόδοξο ζώδιο δίνει προτεραιότητα στην ελευθερία και τη διαρκή επέκταση, πέρα και πάνω από το κάθε τι. Ο Τοξότης βλέπει τη ζωή σαν ένα συνεχόμενο ταξίδι, και δεν είναι πρόθυμος να αφήσει αυτό το ταξίδι στην άκρη για κανέναν ή καμία. Είτε θα πας μαζί του ή θα μείνεις πίσω. Απαιτεί πολύ χώρο για να αναπτυχθεί και να ανθίσει, και η στασιμότητα δεν αποτελεί ποτέ επιλογή του. Αντίθετα η συχνή αλλαγή του ρυθμού ή του τοπίου είναι κάτι που θα καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες. Αυτό το μεταβλητό ζώδιο προσαρμόζεται στις αλλαγές της ζωής πολύ εύκολα. Στην πραγματικότητα, προτιμά να αλλάζουν και να εξελίσσονται τα πράγματα, ώστε να μην προλάβει να βαρεθεί! Ο Τοξότης δεν αντέχει με τίποτα να είναι περιορισμένος ή να τον βάλουν σε κουτάκια οποιουδήποτε είδους. Έχει πολύ μεγάλα σχέδια και όνειρα που δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Προκειμένου να συνεχίσει να βελτιώνει τις γνώσεις του, έχει την ανάγκη να δίνει προτεραιότητα στις δικές του ανεξάρτητες πεποιθήσεις και όχι τόσο στις συλλογικές. Και πράγματι αυτό κάνει, πηγαίνοντας παντού. Όπου τον πάει ο άνεμος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο του αέρα, το οποίο δίνει μεγάλη έμφαση στην εξέγερση ενάντια στους ξεπερασμένους κοινωνικούς κανόνες ή στους περιορισμούς. Οι Υδροχόοι παίρνουν πολύ σοβαρά την ελευθερία, αλλά όχι μόνο για τους ίδιους. Για τον καθένα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη! Γνωστοί ως οι ανθρωπιστές του ζωδιακού, δίνουν προτεραιότητα στις ανεξάρτητες σκέψεις και ιδέες τους, ακόμα κι αν δεν είναι και τόσο δημοφιλείς ή ενοχλούν κάποια αφτιά! Ένας Υδροχόος απολαμβάνει την ακραία ή εκκεντρική οπτική και πρακτική, επειδή του επιτρέπει να τιμάει τις μοναδικές σκέψεις και ιδέες του, χωρίς να πρέπει να συμμορφωθεί για κανένα λόγο. Δεν πρόκειται ποτέ να συμβαδίσει ή να συμφωνήσει με κάτι που δεν πιστεύει ακράδαντα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνει μόνος του. Είναι ένα ζώδιο από το οποίο μπορείς να διδαχθείς πολλά, επειδή πραγματικά δεν ενοχλείται αν τον κρίνουν ή τον χαρακτηρίσουν αρνητικά ούτε θα νιώσει άβολα επειδή ακολουθεί έναν ασυνήθιστο δρόμο. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η συμπεριφορά που τον απελευθερώνει απολύτως!

Διάβασε επίσης:

3 ζώδια που αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους με σθένος και 3 που κρύβονται

Τα 4 ζώδια που φρικάρουν με θέματα υγείας

Αυτά είναι τα 4 πιο αδύναμα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved