3 ζώδια που αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους με σθένος και 3 που κρύβονται

Άλλοι βγαίνουν μπροστά και άλλοι... δειλιάζουν!

3 ζώδια που αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους με σθένος και 3 που κρύβονται

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα είναι κομμάτι του χαρακτήρα μας και κατ’ επέκταση του ζωδίου μας. Άλλο ζώδιο θα τα αντιμετωπίσει στη ρίζα τους, με κάθε κόστος κι άλλο κρύβεται και προσπαθεί να τα αποφύγει. Διάβασε παρακάτω ποια 3 ζώδια δείχνουν σθένος και ποια 3 δειλιάζουν και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κατάματα μια αναποδιά.

ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι μαχητής και άμεσος και σίγουρα δε θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τα προβλήματά του, να τα μεταθέσει αλλού ή να ζητήσει βοήθεια. Αν δει ότι κάτι πάει στραβά, θα παρέμβει χωρίς καθυστέρηση. Το κακό είναι ότι δεν έχει μεσοβέζικους τρόπους επίλυσης, είναι της λογικής «πονάει κεφάλι, κόψε κεφάλι» και τέλος!

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων είναι σίγουρος και δεν φοβάται να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση, επειδή -κατά βάθος- το θεωρεί σαν μια ευκαιρία για να αποδείξει τις ικανότητές του. Έχοντας ένα δύσκολο πρόβλημα μπροστά του, όχι μόνο δε θα αποθαρρυνθεί, αλλά θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να το λύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως και προβλήματα πάνε χέρι-χέρι. Ό,τι για κάποιον άλλον είναι βόλτα στην εξοχή, για αυτόν είναι πάλη και κόπος, αφού από νωρίς στη ζωή του παιδεύεται για τα αυτονόητα και προσπαθεί συνεχώς. Άρα, έχει αποκτήσει εμπειρία και... ανοσία στα προβλήματα. Ρεαλιστής και ψύχραιμος από τη φύση του, θα σηκώσει τα μανίκια και θα θα βρει τη λύση για το κάθε τι, μάλιστα δε θα ησυχάσει, αν δεν τα καταφέρει.

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος είναι συνήθως αναβλητικός και δεν κάθεται να λύσει επιτόπου το πρόβλημα. Συχνά, το βάζει στην άκρη, προσποιούμενος ότι δεν υπάρχει ή δεν... προλαβαίνει "τώρα" να ασχοληθεί μαζί του. Τσάτρα πάτρα θα βρει μια πρόχειρη λύση για να το ξεφορτωθεί, με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να επανεμφανίζεται μεγαλύτερο και να τον αναγκάζει πλέον να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του για να το αντιμετωπίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ένας Τοξότης, μόλις έρθει αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα, είναι να το πει στους πάντες γύρω του, όχι μόνο για να ζητήσει τη γνώμη ή τη βοήθειά τους, αλλά για να ελαφρύνει από το συναισθηματικό βάρος. Πες-πες, στο τέλος θα φύγει η αρχική του φόρτιση και θα το ξεχάσει, μέχρι να επανεμφανιστεί μεγαλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ζει στον δικό του μικρόκοσμο, γι’ αυτό εκπλήσσεται δυσάρεστα και αιφνιδιάζεται εύκολα με ένα πρόβλημα. Φορτίζεται συναισθηματικά, τον παίρνει από κάτω, παθαίνει σύγχυση και είτε κρύβεται από αυτό, αρνούμενος να το αντιμετωπίσει, είτε «πνίγεται» και θέλει επειγόντως βοήθεια ή καθοδήγηση για να βρει τη σωστή λύση, αλλιώς θα τα κάνει «θάλασσα».

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που φρικάρουν με θέματα υγείας

Αυτά είναι τα 4 πιο αδύναμα ζώδια

Αυτά είναι τα πιο τίμια ζώδια που θα συναντήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved