Οι 3 άντρες του ζωδιακού που δεν τους ξεφεύγει καμία γυναίκα

Τι γίνεται όμως, άπαξ και την κατακτήσουν;

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που δεν τους ξεφεύγει καμία γυναίκα

Αυτοί οι 3 άντρες του ζωδιακού, αν μια γυναίκα τους αρέσει, δε θα διστάσουν να της την πέσουν και φυσικά δε θα σταματήσουν το κυνήγι, μέχρι να την κάνουν δική τους... Ε, για το τι θα γίνει μετά, θα πρέπει να ανησυχήσει τη γυναίκα, καθώς και οι 3 τους χάνουν σταδιακά το ενδιαφέρον τους άπαξ και πιάσουν... το θήραμά τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό, όταν μιλάμε για διεκδίκηση και… «πέσιμο». Είναι γεννημένος κυνηγός. «Μυρίζεται» κάθε θηλυκή ύπαρξη στον χώρο και αν του αρέσει εμφανισιακά, θα την προσεγγίσει. Δεν θα δειλιάσει. Θα της μιλήσει και θα ρισκάρει ακόμα και την απόρριψη. Άλλωστε… τι είχε, τι έχασε; Την κίνησή του ως αρσενικό την έκανε. Ο Κριός έχει έναν απίστευτο τρόπο να προσεγγίζει τις γυναίκες. Έχει ένα χάρισμα και αυτό προέρχεται από τον δυναμικό χαρακτήρα του και την άμεση προσέγγισή του. Ακόμα και μέσω social media, όταν φλερτάρει ένας Κριός, θα ζητήσει άμεσα ραντεβού για να βρεθεί σε... ακτίνα βολής από το θήραμά του. Δεν αρκείται στο… μπλα μπλα για μέρες.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους άντρες «κυνηγούς» ανήκει και ο Τοξότης. Το δηλώνει άλλωστε και το σύμβολό του, ο Κένταυρος. Στοχεύει με το τόξο του και «καίει» καρδιές. Είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιάσει μια γυναίκα με την συμπεριφορά του, την αμεσότητά του, το χιούμορ του και την ιδιαίτερη προσέγγισή του. Το γεγονός ότι δεν δεσμεύεται εύκολα, τον κάνει ακόμα πιο… ποθητό γιατί είναι ο δύσκολος στόχος και παράλληλα αφήνει να εννοείται πως είναι και… κελεπούρι. Ο Τοξότης δε δειλιάζει και φλερτάρει με άνεση. Είναι και αυτός της λογικής του Κριού. «Τι είχα, τι έχασα; Και αν μου κάτσει;». Παίρνει ανάσες ζωής μέσω του φλερτ κι όσον αφορά στην ελληνική πραγματικότητα, θα μπορούσες εύκολα να τον πεις και… Greek lover, μιας και οι τουρίστριες ειδικά τα καλοκαίρια, είναι βούτυρο στο ψωμί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια με τις περισσότερες επιτυχίες στο γυναικείο φύλο. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Έχει τρόπους, ευγένεια, είναι έξυπνος και κυρίως δε δείχνει τάσεις ψώνιου και ωραιοπάθειας. Ξεχωρίζει γιατί έχει γνώσεις και μπορεί να ιντριγκάρει το μυαλό μιας γυναίκας. Ξέρει πώς να συμπεριφερθεί όταν περιστοιχίζεται από ωραίες κοπέλες, δεν χάνει τα λόγια του, δεν «μασάει» και όταν κάποια του αρέσει κάνει άμεσα την κίνησή του. Πρωταρχικός στόχος του Υδροχόου, είναι να παίξει με το μυαλό της γυναίκας, να την «ρίξει» πνευματικά και μετά φυσικά στοχεύει και στην σεξουαλική επαφή. Όμως το σεξ για εκείνον περνά πρώτα από το μυαλό.

Διάβασε επίσης: 3 + 1 άντρες του ζωδιακού απολύτως αφοσιωμένοι στην γυναίκα που διάλεξαν

Τα 3 ζώδια που φοβούνται μήπως ερωτευτούν

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved