Αυτά τα ζώδια αντιλαμβάνονται αμέσως τον καημό σου

Το ένα από αυτά θα σε εκπλήξει

Αυτά τα ζώδια αντιλαμβάνονται αμέσως τον καημό σου

Ζώντας σε αυτόν τον «αναίσθητο» κόσμο, η ευαισθησία μπορεί να είναι… κατάρα, αφού πληγώνεσαι εύκολα και γίνεσαι συναισθηματικός/η, με ένα δυσάρεστο γεγονός ή ένα απλό πρόβλημα.

Αντίθετα, όμως, με την άποψη που επικρατεί, η ευαισθησία δεν σημαίνει αυτομάτως και αδυναμία. Απλώς δηλώνει ότι το άτομο έχει καλή επαφή με τα συναισθήματά του και δεν φοβάται να τα εκδηλώσει. Αυτό που πρέπει, επίσης, να ξέρεις είναι ότι ένα ευαίσθητο άτομο ανησυχεί διαρκώς για το κάθε τι που συμβαίνει γύρω του, ενώ παράλληλα διαθέτει ευσυνειδησία και ενσυναίσθηση. Αντιλαμβάνεται τον καημό ή το τι περνάει κάποιος άλλος κι έχει την τάση να βοηθήσει και να προσφέρει διαρκώς χαρά και ευχαρίστηση.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 4 υπερευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και με ποιον τρόπο εκδηλώνονται, όταν κάτι ή κάποιος αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές τους:

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι το πιο δοτικό ζώδιο, αλλά, από το πολύ συναίσθημα, χάνεται στο δρόμο!

Οι Ιχθύες είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο, καθώς νοιάζεται πολύ για τους άλλους ανθρώπους, αλλά και για κάθε πλάσμα πάνω στη Γη. Διαθέτει περίσσια διαίσθηση και συμπόνια, αλάνθαστη διαίσθηση, ενσυναίσθηση, συναισθηματική νοημοσύνη και ευγενική στάση ζωής. Είναι το ζώδιο που θα αφήσει τον εαυτό του και τις υποχρεώσεις του, προκειμένου να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσουν καλά οι συνάνθρωποί του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν έχει στενοχώρια, θέλει οπωσδήποτε μια θερμή αγκαλιά!

Ο Καρκίνος εισπράττει το κάθε τι, βαθιά και με ένταση. Στενοχωριέται και αγχώνεται πολύ εύκολα, ακόμα και για τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα. Αυτό έχει ως συνέπεια να νιώθει τεράστια ανησυχία και να επιβαρύνεται πολύ από τα συναισθήματά του που συχνά τον καταπλακώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν «κολλήσει» στη λεπτομέρεια, χρειάζεται επειγόντως χαλάρωση!

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο προσηλωμένο στη λεπτομέρεια και έχει την τάση να υπερβάλει με την παρατήρηση των πραγμάτων, των καταστάσεων και βέβαια, των ανθρώπων που το περιβάλλουν. Είναι πάντα συγκεντρωμένος/η σε αυτά που ασχολείται και μπορεί να σκέφτεται υπερβολικά πολύ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι λειτουργεί έτσι, όταν κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Αντιλαμβάνεται αμέσως ότι κάτι τον απασχολεί, καθότι υπερβολικά παρατηρητική και προσπαθεί να βρει τρόπο, ώστε να βοηθήσει πρακτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άφησε το επάνω του. Ξέρει τον τρόπο «να σε ανεβάσει»!

Οι Δίδυμοι σκέφτονται υπερβολικά πολύ και τείνουν να επηρεάζονται εύκολα από το περιβάλλον τους. Αν κάποιος τον οποίο γνωρίζουν έχει τις μαύρες του, οι Δίδυμοι καταλαμβάνονται αμέσως από ανησυχία και νευρικότητα. Θα θεωρήσουν καθήκον τους να «ανεβάσουν» τη διάθεση αυτού του ατόμου και να το κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Διάβασε επίσης: Τα 3 πιο ξιπασμένα ζώδια του ζωδιακού

Αυτά είναι τα 5 αγύριστα κεφάλια του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved