Αυτό είναι το πιο ριψοκίνδυνο χαρακτηριστικό των ζωδίων!

Οι συνέπειες θα είναι τουλάχιστον ανεπιθύμητες!

Αυτό είναι το πιο ριψοκίνδυνο χαρακτηριστικό των ζωδίων!

Όλα τα ζώδια έχουν τουλάχιστον ένα ριψοκίνδυνο στοιχείο στο χαρακτήρα τους, που μπορεί να εκδηλωθεί ανά πάσα στιγμή και να βάλει σε κίνδυνο τόσο τα ίδια όσο και το περιβάλλον τους.

Βέβαια, λόγω της διαφορετικής ποιότητας και ιδιοσυγκρασίας κάθε ζωδίου, ο τρόπος που εκδηλώνεται αυτή η ριψοκίνδυνη πλευρά του, διαφέρει. Άλλα ζώδια εκφράζονται με «αστραπές και βροντές», ενώ άλλα λειτουργούν πιο υπόγεια και ίσως πιο… ύπουλα. Και στις δύο εκδοχές, το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που εκδηλώνεται η επικίνδυνη πλευρά του χαρακτήρα ενός ατόμου, οι συνέπειες θα είναι τουλάχιστον ανεπιθύμητες, τόσο για το ίδιο το άτομο όσο και για τους άλλους.

Διάβασε παρακάτω, ποιο είναι το πιο ριψοκίνδυνο χαρακτηριστικό σου, το οποίο πρέπει να προσέξεις για να προλάβεις τις συνέπειες στη δική σου ζωή αλλά και των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Η τάση του Κριού να ορμάει και... όπου βγει είναι από τα πιο επικίνδυνα χαρακτηριστικά του. Ενεργεί πριν σκεφτεί και σπάνια λαμβάνει υπόψη με ποιον τρόπο επηρεάζουν τους άλλους οι πράξεις του. Δεν έχει ίχνος αυτοσυγκράτησης και συνήθως λέει αυτό που περνάει εκείνη τη στιγμή από το μυαλό του, κάτι που μερικές φορές δείχνει το λιγότερο έλλειψη ευαισθησίας, αν όχι σκληρότητα. Ο Κριός δεν έχει πρόθεση να είναι κακός, αλλά μερικές φορές είναι. Πληγώνει τους ανθρώπους με τα λόγια του και πληγώνει τον εαυτό του όταν ενεργεί χωρίς να σκέφτεται πλήρως τις πράξεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ένας Ταύρος εξοργιστεί ή νιώσει ζήλια, όποιος βρεθεί στο δρόμο του πρέπει να προσέχει, γιατί στο πέρασμά του θα αφήσει οπωσδήποτε ένα ίχνος καταστροφής. Επιπλέον, έχει την… κακή συνήθεια να μην τα παρατάει! Από τη στιγμή που θα του καρφωθεί κάτι στο μυαλό, όπως π.χ. να τιμωρήσει κάποιον, δεν θα σταματήσει, ακόμα και όταν το πρόσωπο που καταλήγει να πληγώνει περισσότερο είναι ο εαυτός του. Δεν θα κάνει πίσω ούτε πόντο σε αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό και μπορεί να χάσει πολύ κοντινά του άτομα, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Πόσο σπουδαίο είναι να ξέρεις ότι είχες δίκιο όταν δεν θα έχει απομείνει κανείς για να σου το αναγνωρίσει;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνηθίζεις να σχολιάζεις και να μιλάς για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους. Δεν είναι ότι δεν θα τους πεις τα αρνητικά τους πρόσωπο με πρόσωπο, απλώς σπάνια θα σε ρωτήσουν! Μιλάς με ακρίβεια και κρατάς ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε δύο πλευρές, όμως αν κάποια στιγμή ασχοληθείς με το λάθος άτομο, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί να μην λες κάτι που δεν είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα λόγια σου δεν έχουν τη δύναμη να πονέσουν τους άλλους. Δίδυμε, κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα στον λόγο. Φρόντισε απλώς, όταν μιλάς, ο λόγος σου να έχει συνοχή και οι προθέσεις σου να είναι έντιμες. Με αυτόν τον τρόπο, θα αισθανθείς καλύτερα τόσο εσύ όσο και οι ακροατές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πιο επιβλαβές χαρακτηριστικό της προσωπικότητας ενός Καρκίνου είναι η αδυναμία του να παίρνει θετικές αποφάσεις με συνέπεια. Αφήνει τα συναισθήματά του να τον κυβερνούν σε σημείο να κάνει βλαβερές πράξεις ακόμα και εναντίον του εαυτού του. Όταν είναι σε φάση που παίρνει λανθασμένες και βλαβερές αποφάσεις, είναι σα να προκαλεί ένα φαινόμενο κυματισμού το οποίο φέρνει ακόμα περισσότερες κακές αποφάσεις και πόνο. Καρκίνε, πρέπει να σκέφτεσαι συνολικά το κάθε τι και όχι μόνο με συναισθηματικές προσλαμβάνουσες. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζεις τις επιπτώσεις των ενεργειών σου. Να ξέρεις ότι δεν επηρεάζεις απλώς τη δική σου ζωή αλλά και τη ζωή των άλλων.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Η περηφάνια του Λιονταριού είναι επικίνδυνη. Όταν το «εγώ» του θιχτεί, θα επιτεθεί για να ανταποδώσει με όποιον τρόπο μπορεί. Είναι πολλοί οι πόλεμοι που διεξήχθηκαν επειδή είχε πληγωθεί το εγώ ενός Λέοντα. Πρόκειται για την πιο σοβαρή παθογένεια, αυτού του κατά τα άλλα χαρισματικού ζωδίου. Οφείλει να κοντρολάρει την περηφάνια του, διαφορετικά θα χρειαστεί να έλθει αντιμέτωπος με βαριές και ανεπανόρθωτες βλάβες, τόσο στον εαυτό του όσο και στις σχέσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος συμπεριφέρεται σαν να έχει μια λίστα με εμπειρίες που τον έχουν τραυματίσει, τις οποίες προσπαθεί να ξεπεράσει ξανά και ξανά, όπως κάποιος που ξύνει συνεχώς μια πληγή και δεν την αφήνει να θεραπευτεί. Αυτή η τάση του να στέκεται κριτικά και εμμονή απέναντι σε σφάλματα του παρελθόντος, τον βλάπτει πολύ περισσότερο από όσο αντιλαμβάνεται. Όλα βέβαια, ξεκινούν από την τελειομανία του, που είναι «εκείνο που τον τρώει κι εκείνο που τον σώζει». Παρθένε, πρέπει επειγόντως να σταματήσεις να κατηγορείς τόσο τον εαυτό σου για τα λάθη που έχεις κάνει, όσο και τους άλλους για τα λάθη που επίσης έχουν κάνει. Αυτή η στάση σου ανοίγει πληγές που δεν κλείνουν και απομακρύνει αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην φαίνεται επικίνδυνο, αλλά η νωχέλειά σου που συνοδεύεται συνήθως από αναβλητικότητα είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό σου. Όταν καθησυχάζεις τον εαυτό σου και προσπαθείς να αποφύγεις τις συγκρούσεις, κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αναπόφευκτα «καθηλώνεσαι» και ουσιαστικά οι αντιδράσεις σου παραλύουν, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου, να σε κάνει δυστυχή και καταθλιπτικό. Ζυγέ, όταν νιώθεις απογοήτευση ή δυσαρέσκεια, τείνεις να κάνεις ανόητες ενέργειες που δεν βοηθούν κανέναν. Φρόντισε να έχεις δημιουργικές ασχολίες και να θέτεις στόχους, διαφορετικά θα εισπράξεις την κακιά εκδοχή των ηλιθίων αυτού του κόσμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, είναι προφανές ποιο είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου. Ο θυμός! Αν κάποιος σε προδώσει, θα τον πληγώσεις και θα τον κάνεις να πληρώσει. Αρνείσαι να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν και να μη δώσεις συνέχεια, ακόμα και αν το άτομο που θα πονέσει είσαι εσύ ο ίδιος/α. Καλό θα είναι να θυμάσαι ότι κάθε λάθος δεν είναι και μια πρόσκληση για εκδίκηση. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, εσύ κάνεις λάθη και μερικές φορές, πρέπει να συγχωρεθούν, όχι μόνο για το δικό τους καλό αλλά και για το δικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό ενός Τοξότη είναι η… καλοκαρδοσύνη του! Είναι τόσο καλοπροαίρετος και ανοιχτός, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για όλους όσους τον περιβάλλουν. Έτσι, κάποιοι θα εκμεταλλευτούν σίγουρα τον αυθορμητισμό και την εμπιστοσύνη του, που τον καθιστούν πολύ εύκολο στόχο. Αυτό που χρειάζεται ο Τοξότης δεν είναι να γίνει κακός ή κυνικός, απλώς να μην πιστεύει «με τη μια» το κάθε τι που του λένε άτομα που δεν ξέρει καλά. Θα πρέπει να σκέφτεται πρώτα λιγάκι, να χρησιμοποιεί την εξυπνάδα του και να ενεργεί ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι επιρρεπής ανά πάσα στιγμή να υιοθετήσει την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και η αρνητικότητά του μοιάζει σαν να καταπίνει όλα τα καλά που υπάρχουν γύρω του. Αυτό οφείλεται στην εγγενή απαισιοδοξία που του προκαλεί ο κυβερνήτης πλανήτης του, ο Κρόνος. Όταν ένας Αιγόκερως στραφεί προς την αρνητικότητα, επηρεάζεται όχι μόνο διανοητικά αλλά και σωματικά. Είναι ικανός να κολλήσει στη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και να πιστέψει ότι δεν θα ξαναβγεί ποτέ το φως. Δεν είναι αρνητικός χαρακτήρας, απλώς είναι πολύ επιρρεπής στις απαισιόδοξες σκέψεις, οι οποίες όμως μπορούν να τον «ρίξουν» ψυχολογικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ είσαι άτομο το οποίο δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα συναισθήματα, κάποιες φορές μπορείς να γίνεις υπερευαίσθητος! Όταν νιώθεις ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, δεν γίνεσαι πιο ευάλωτος όπως συμβαίνει συνήθως στους περισσότερους. Απλώς, υψώνεις μεγαλύτερα τείχη και γίνεσαι ακραία σαρκαστικός, εάν κάποιος προσπαθήσει να σε πλησιάσει ή να επικοινωνήσει μαζί σου. Με αυτόν τον τρόπο όμως μπορεί να αποξενωθείς και να μείνεις εντελώς μόνος, χωρίς ανθρώπους που νοιάζονται για σένα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου!

ΙΧΘΥΕΣ

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό των Ιχθύων είναι ότι μερικές φορές χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα. Μιλάμε για τη γνωστή «αφηρημάδα» των Ιχθύων, η οποία όμως έχει πολλές προεκτάσεις και συχνά δυσάρεστες συνέπειες για αυτούς. Ζώντας στο δικό τους φαντασιακό κόσμο, είναι ευάλωτοι σε ατυχήματα, σε εξαπατήσεις, πλάνες, αποπροσανατολισμό και θολούρα στη λήψη αποφάσεων. Ιχθύ, μερικές φορές, για τη δική σου προστασία, πρέπει να γνωρίζεις πλήρως το περιβάλλον σου. Ίσως να ζεις στο δικό σου κόσμο, για να αποφύγεις τον πόνο και τη σκληρή πραγματικότητα, όμως με το να μην τα βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ή δεν σε επηρεάζουν. Το να βγεις αργά το βράδυ για να περπατήσεις μέσα σε ένα πάρκο δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις ένα ταξίδι στη χώρα της φαντασίας σου.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι μακράν οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού!

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση - Ακολουθούν πάντα το ένστικτό τους!

Τα 5 ζώδια με τη μεγαλύτερη ψυχική δύναμη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved