Μην ενοχλείς ποτέ αυτά τα ζώδια όταν ξεκουράζονται!

Το μόνο που ήθελες είναι ένας υπνάκος ή ένα χουζούρεμα!

Μην ενοχλείς ποτέ αυτά τα ζώδια όταν ξεκουράζονται!

Όσες φορές είσαι κουρασμένος/η, αυτό που χρειάζεσαι είναι να κοιμηθείς λίγο ή να ξαπλώσεις στον καναπέ σου και να χαλαρώσεις. Θα έχεις παρατηρήσει όμως ότι, εκείνες ακριβώς τις πολύτιμες στιγμές της ξεκούρασης σου, κάποιος/α ή κάποια θα βρεθεί που θα έχει εντελώς άλλη διάθεση, πολύ πιο ζωντανή και κεφάτη από τη δική σου ή ακόμα χειρότερα μπορεί να «έχει λυμένο το ζωνάρι του για καβγά». Κι εσύ το μόνο που ήθελες είναι ένας υπνάκος ή ένα χουζούρεμα! Πώς αντιδράς;

Η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις ενός κουρασμένου ατόμου απέναντι στα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχεται, ποικίλει από ζώδιο σε ζώδιο. Άλλα μπορούν να αντιδράσουν διαλλακτικά ή με ψυχραιμία, ενώ κάποια άλλα με ένταση ή και θυμό.

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι τα ζώδια που «δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους» όταν είναι κουρασμένα, για αυτό μην τολμήσεις να τα ενοχλήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Μη σου κάνει εντύπωση, αν πας να ξυπνήσεις νωρίτερα το Κριάρι, από την ώρα που έχει βάλει το ξυπνητήρι, αν σου πετάξει παπούτσι ή ό,τι άλλο βρει πρόχειρο εκείνη τη στιγμή. Τα ίδια και χειρότερα θα συμβούν, αν είναι κουρασμένο και προσπαθεί να κοιμηθεί για καμιά ώρα για να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Μην ξεχνάς ότι είναι φουλ στην ενέργεια και συχνά ξεπερνά τα όρια της αντοχής του. Εάν θέλεις να σηκωθεί από το κρεβάτι: α) πλησίασέ το ήσυχα και πες του ότι είναι ώρα ή β) άσ' το να ξυπνήσει μόνο του κι ό,τι γίνει.

ΛΕΩΝ

Προφανώς, όλοι γνωρίζουν ότι ένας Λέων έχει ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής, όμως ΔΕΝ μπαίνεις στο δωμάτιό του να τον ενοχλήσεις, όταν ξεκουράζεται και κυρίως δεν τον ξυπνάς απότομα για κανένα λόγο, εκτός αν τρώγεσαι να ακούσεις το βρισίδι του αιώνα. Θέλει αντιμετώπιση βασιλιά. Επίσης, απαγορεύεται να τον γεμίσεις άγχος για το πόσο έχει πάει η ώρα ή αν θα προλάβει να κάνει όσα σχεδιάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να έχει χιούμορ, να είναι cool, αλλά όταν είναι κουρασμένος ή θέλει να κοιμηθεί, καλύτερα να μην τον έχεις δίπλα του γιατί όλα θα του φταίνε και θα ξεσπά με το παραμικρό. Βρες μια πρόφαση λοιπόν και φύγε, αφήνοντάς τον μόνο του είτε να κοιμηθεί είτε να κάτσει στον καναπέ να χαλαρώσει. Κι αν κοιμάται ακόμα κι όταν γυρίσεις, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, μην τον ξυπνήσεις γιατί θα γίνει πραγματικά έξαλλος μαζί σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τη μία πλευρά είναι μια γλυκός και ευαίσθητος, από την άλλη όμως, υπάρχει ένα πράγμα που αποζητά όσο τίποτα: ο ύπνος, καθώς είναι ο δικός του τρόπος για να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Κι όταν τον στερείται, επειδή πρέπει να κάνει διάφορα δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολος. Γίνεται μίζερος και γκρινιάρης ή πετάει μπηχτές και κακίες. Στείλε τον στο κρεβάτι, βάλε τα τηλέφωνα στο αθόρυβο, κλείσε τα παντζούρια και άσ' τον να κοιμηθεί. Μετά θα είναι άλλος άνθρωπος.

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το ταλέντο που κάνει το ζώδιό σου να ξεχωρίζει!

Αυτά είναι τα 3 πιο χειριστικά ζώδια!

Τι δεν μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ να αποδεχτεί το κάθε ζώδιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved