Οι διακοπές αναβάλλονται για αυτά τα ζώδια

Και μόνο που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν ένα σωρό τεστ για να ταξιδέψουν, τους είναι αρκετό να μην πάνε πουθενά!

Οι διακοπές αναβάλλονται για αυτά τα ζώδια

Ήλιος, θάλασσα, ξεχνοιασιά, ηλιοθεραπεία, ύπνος μέχρι αργά, ξενύχτι, έρωτας, διασκέδαση, όλα αυτά συνθέτουν τις διακοπές μας, ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι τα πράγματα είναι αλλιώς!

Κάποιοι έχουν προνόμια, άλλοι πρέπει να περάσουν πρώτα από διάφορα test μοριακά, Rapid κλπ για να καταφέρουν να πάνε σε ένα νησί ή σε ένα άλλο μέρος εκτός του νομού, που μένουν.

Τέσσερα ζώδια όμως είναι διατεθειμένα να μην πάνε πουθενά, αν δεν μπορούν να ταξιδέψουν οδικώς, με το αυτοκίνητό τους και να αναβάλλουν τις διακοπές τους, για να μην μπουν καν σε αυτή την κοπιαστική διαδικασία.

Ποια είναι αυτά;

ΤΑΥΡΟΣ

Όχι αγάπη μου! Δεν είναι από εκείνους που θα σταθεί στην ουρά για να πάει να κάνει ένα τεστ, να πληρώσει 20 ή 60 ευρώ τη φορά, να το δηλώσει 48 ή 72 ώρες πριν αναχωρήσει, μόνο και μόνο για να πάει 5-10 μέρες κάπου να αράξει το πετσί του και να χαλαρώσει. Μια χαρά μένει και στο σπίτι του, με τα ωραία τα φαγητά του, τα δροσιστικά ποτά του, το air condition στο τέρμα και του χρόνου να είμαστε καλά! Άσε που δεν κινδυνεύει να κολλήσει και τίποτα... Θα... θυσιάσει το φετινό καλοκαίρι, για να απολαύσει το επόμενο!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλος ένας που θα αρνηθεί κατηγορηματικά να μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία, αν δεν μπορεί να επισκεφτεί το χωριό του ή το πατρικό του! Βρε υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σου; Home sweet home και για τον Καρκίνο, που θα φροντίσει όμως να το φτιάξει σαν να είναι σε διακοπές. Ομπρελίτσες, ξαπλώστες, άραγμα, το μόνο που δε θα κάνει είναι να παραγγέλνει απέξω. Στην τελική, ποτέ δε χορταίνει τον χώρο του, την ησυχία και την άνεση που του προσφέρει.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός δεν γουστάρει τις απαγορεύσεις. Απλά, λιτά κι απέριττα. Ποιος είσαι εσύ που του απαγορεύεις να πάει όπου θέλει διακοπές και να κάνει ό,τι του αρέσει, αν δεν τεσταριστεί; Σοβαρά τώρα; Όχι και πάλι όχι! Δεν έφτασε τόσο χρονών για να του λέει ο καθένας τι μπορεί και τι δεν μπορεί. Αν είναι να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί όλες αυτές τις απαγορεύσεις προκειμένου να πάει κάπου, προτιμά να κάτσει εκεί που κάθεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίδραση θα μιλήσει και στον Υδροχόο. Μάλιστα, παίζει και να έχει κάνει το εμβόλιο, αλλά και μόνο που του λένε ότι για να πάει διακοπές πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένες οδηγίες, να μπει σε ένα "γκρουπ" που διαχωρίζεται από ένα άλλο και να εφαρμόσει πιστά μια σειρά από μέτρα, γυρνάει την πλάτη και... ανακαλύπτει τις ομορφιές της πόλης του, που το πιο πιθανό είναι να αδειάσει. Δεν βαριέσαι! Λίγοι και καλοί! Οι υπόλοιποι ας πάνε να στριμωχτούν όπου θέλουν. Αφού λειτουργούν και τα delivery κανένα πρόβλημα.

Διάβασε επίσης:

3+1 ζώδια που θέλουν να τραβούν τους προβολείς πάνω τους!

Οποιοδήποτε κακό κι αν συμβεί, αυτά τα ζώδια θα το διαισθανθούν

Αυτά τα 2 ζώδια είναι το... κόκκινο πανί σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved