Αυτά τα ζώδια ανακατεύονται συνεχώς στις ζωές των άλλων

Δεν το κάνουν όμως από κακή πρόθεση...

Αυτά τα ζώδια ανακατεύονται συνεχώς στις ζωές των άλλων

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συνηθίζουν να ανακατεύονται στις ζωές των δικών τους προσώπων, να λένε την άποψή τους, να μοιράζουν συμβουλές και γενικά να προσπαθούν να τα πείσουν για το τι είναι σωστό και τι όχι. Δεν το κάνουν όμως από κακή πρόθεση, αλλά από υπεπροστατευτικότητα και ενδιαφέρον, αυτό όμως δε σημαίνει ότι από ένα σημείο και μετά δεν καταντούν εκνευριστικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για ένα ζώδιο που κρατά τις αποστάσεις του και δεν ανοίγεται εύκολα. Τα προβλήματά του τα αντιμετωπίζει μόνος και δεν θα ζητήσει την βοήθεια ή την γνώμη κανενός. Άλλωστε εκείνος ξέρει καλύτερα. Άσε που δεν θα τον καταλάβει κιόλας κάποιος εύκολα, οπότε θεωρεί ότι το να συζητήσει ένα πρόβλημά του είναι χαμένος χρόνος. Σωστός ή λάθος, αυτός είναι ο τρόπος που αντιδρά. Το ίδιο όμως δεν ισχύει, όταν έχει να κάνει με τους ανθρώπους που αγαπά. Όσο κλειστός είναι για τον εαυτό του, άλλο τόσο ανοιχτός είναι στα θέματα των άλλων. Και θα παρέμβει, και την γνώμη του θα πει, και θα προσπαθήσει να την επιβάλλει για να σώσει μια κατάσταση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Προφανώς και δεν εκπλήσσεσαι που τον βλέπεις στην λίστα. Ο Λέοντας έχει κατηγορηθεί για πολλά, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι για όσους αγαπά και θεωρεί δικούς του ανθρώπους, θα γίνει πραγματικό λιοντάρι που βρυχάται προκειμένου να τους προστατέψει. Θα δώσει συμβουλές, θα επέμβει και πάντα θα έχει έναν λόγο σε ό,τι συμβαίνει. Αυτό σε ό,τι αφορά στους άλλους. Στον εαυτό του, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποιον άλλο να ανακατευτεί στα ζητήματά του ή να του πει τι και πώς να το κάνει. Το απόλυτο αφεντικό είναι εκείνος και κανένας άλλος και όποιος προσπαθήσει να τον αμφισβητήσει «μαύρο φίδι» που τον έφαγε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και ο Υδροχόος, έτσι και ο Αιγόκερως είναι κλειστός τύπος, δεν ανοίγεται, δεν μιλάει και περνάει τον όποιο πόνο μόνος του. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του και αν νιώσει ότι τον χάνει, τότε αρχίζει και φρικάρει… Πιστεύει στον εαυτό του και θεωρεί ότι μόνο εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να το κάνει σωστά. Συμβουλές δεν δέχεται και αν πας να πεις κάτι, θα σε κοιτάξει τόσο ψυχρά που μέχρι και «κρυοπάγημα» θα πάθεις. Από την άλλη, σε ό,τι έχει να κάνει με τους δικούς του ανθρώπους, θα βοηθήσει και θα τους στηρίξει. Θέλει να έχει λόγο στην ζωή τους όχι για να τους ελέγξει, αλλά για να τους προστατέψει και να τους καθοδηγήσει σωστά.

Διάβασε επίσης:

Οι διακοπές αναβάλλονται για αυτά τα ζώδια

3+1 ζώδια που θέλουν να τραβούν τους προβολείς πάνω τους!

Οποιοδήποτε κακό κι αν συμβεί, αυτά τα ζώδια θα το διαισθανθούν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved