Έχεις αντοχή στον πόνο; Το ζώδιό σου το μαρτυρά!

Με έναν απλό πονοκέφαλο ή πονόδοντο χαλάς τον κόσμο ή σφίγγεις πολύ τα δόντια σου;

Έχεις αντοχή στον πόνο; Το ζώδιό σου το μαρτυρά!

Ξέρεις ανθρώπους, που, παρά τον όποιο πόνο τους, αντέχουν και συνεχίζουν να λειτουργούν και δε γκρινιάζουν, ούτε το συζητούν με τους γύρω τους και κάποιους άλλους που λίγο να πονέσουν "χαλάνε τον κόσμο". Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Το ζώδιό σου το μαρτυρά!

ΚΡΙΟΣ

Υπό κανονικές συνθήκες δεν αντέχουν και πολύ τον πόνο. Αλλά, όταν είναι πραγματικά τσαντισμένοι, κοινώς «τα έχουν πάρει κρανίο», είναι σαν να βρίσκονται σε άλλη διάσταση! Ακόμα κι αν σκάσει χειροβομβίδα και τραυματιστούν π.χ. στο πόδι, θα νομίζουν ότι τους τσίμπησε κουνούπι ή κάτι τέτοιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσα που τους ακουμπάει ο πόνος. Και βέβαια, ακόμα κι αν πονάνε εσύ δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Ως κατεξοχήν κρυψίνοα όντα, θα φορέσουν τη μάσκα της απάθειας και όλοι θα νομίζουν ότι είναι χαλαροί και άνετοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουν αφύσικα μικρή αντοχή στον πόνο. Κλαίνε και φωνάζουν όταν πάνε στο γιατρό, κλαίνε όταν κάνουν τατουάζ ή... χαλάουα. Πιθανότατα κλαίνε ακόμα κι όταν τρυπάνε τ’ αυτιά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ αναστατωμένοι με αυτά που τους συνέβησαν στις 3 Δεκεμβρίου του 2009 στις 12.24, για να νιώσουν οποιονδήποτε σωματικό πόνο.

ΛΕΩΝ

Μπορούν να αντέξουν τον πόνο σε αρκετά μεγάλο βαθμό, όμως δεν θα παραλείψουν να εκφραστούν ενοχλητικά, με κλαψουρίσματα, φωνές, παράπονα και δάκρυα!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσποιούνται ότι έχουν υψηλή αντοχή στον πόνο, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν. Ακόμα κι αν νιώσουν ένα μικρό τσιμπιματάκι στην πατούσα θα πιστέψουν ότι τους δάγκωσε μια δηλητηριώδης αράχνη!

ΖΥΓΟΣ

Έχουν μια κανονική αντοχή στον πόνο, όμως αυτό που φοβούνται θανάσιμα είναι οι σύριγγες. Προτιμούν να τους χτυπήσουν λεωφορείο, παρά να δώσουν αίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην πραγματικότητα έχουν πολύ μικρές αντοχές στον πόνο, αλλά δεν θα σου το δείξουν ποτέ. Μάλλον θα σου πουν κάτι τέτοιο: «Ναι ισχύει. Μόλις έφαγα μια ξεγυρισμένη γροθιά στη μάπα, αλλά ίσα που το κατάλαβα. Χα, χα…»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχουν υψηλά επίπεδα αντοχής. Είναι οι τύποι που, αν κοπούν στο δάχτυλο, θα χτυπήσουν τον εαυτό τους για να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό στον πόνο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντοχή τους στον πόνο κυμαίνεται από πολύ χαμηλά σε πραγματικά υψηλά επίπεδα. Αν π.χ. κοπούν με μια χάρτινη σελίδα Α4, θα αρχίσουν να κραυγάζουν, ενώ ένα χτύπημα στο κεφάλι με… σφυρί δεν θα τους φανεί και τόσο τρομερό. Τι να πει κανείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αρκετές περιπτώσεις το διασκεδάζει κιόλας!

ΙΧΘΥΕΣ

Παραδόξως, έχουν τις μεγαλύτερες αντοχές στον πόνο απ’ όλα τα ζώδια. Είναι τόσο απασχολημένοι με τις φευγάτες ιδέες και τις ιδεοληψίες τους, που ακόμα κι αν τους... μαχαιρώσουν μπορεί να μην το πάρουν είδηση.

Διάβασε επίσης: Οι μάχες αυτών των ζωδιακών ζευγαριών θα μείνουν στην ιστορία

Αυτά τα 2 ζώδια είναι το... κόκκινο πανί σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved