Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό έρωτα, φέτος το καλοκαίρι!

Τα άστρα είναι ευνοϊκά απέναντί τους

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό έρωτα, φέτος το καλοκαίρι!

Δεν είναι περίεργο που ο Καρκίνος, ο Λέων και η Παρθένος είναι τα ζώδια του καλοκαιριού. Στην αστρολογία, αυτά τα ζώδια έχουν να κάνουν με τις πολύ προσωπικές σχέσεις, τους εραστές και τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα άστρα ήδη έχουν αρχίσει να δουλεύουν για χάρη 4 ζωδίων για να ζήσουν ένα δυνατό έρωτα:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγνωρίζεις τον εσωτερικό σου εαυτό και το ίδιο συμβαίνει στους άλλους

Καρκίνε είναι η σειρά σου να επιδοθείς στα πάθη σου. Εκτός από το να φορέσεις το αγαπημένο σου ρούχο και να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου, η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και του έρωτα, της ευχαρίστησης, των απολαύσεων και των σχέσεων, θα εισέλθει επισήμως στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 και 2ο οίκο σου, ενώ έχεις και μια Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 24 Ιουλίου να γίνεται στον ηδονικό 8ο οίκο σου, που σχετίζεται με τις στενές σχέσεις, το σεξ και τις δεσμεύσεις. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ζήσεις την ανία, φέτος το καλοκαίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζωογονείσαι με έναν μυστικό έρωτα

Παρθένε, δεν είναι κακό να διασκεδάζεις που και που. Εξάλλου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να εμποδίσεις τις ρομαντικές καταστάσεις που προσελκύεις αυτό το διάστημα. Είτε πρόκειται για έναν σέξι άτομο που σε έχει κατακτήσει είτε για μια νέα προοπτική που έτυχε να μπει ξαφνικά στη ζωή σου, τα chakras της αγάπης σου είναι ανοιχτά αυτό το καλοκαίρι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον Δία στον οίκο των σχέσεών σου, αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης αφ' ενός στο ζώδιό σου στις 22/7 και αφ' ετέρου στον 2ο οίκο σου στις 16/8.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποδέχεσαι το πάθος που σιγοκαίει μέσα σου!

Αιγόκερε, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον ρομαντισμό και την τοξικότητα. Αν και τα άστρα ευθυγραμμίζονται για το χατίρι σου στον τομέα του έρωτα αυτό το καλοκαίρι, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου. Πρώτον, δώσε προσοχή στο πως σε κάνει να νιώθεις το πρόσωπο που αγαπάς. Δεύτερον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς ότι η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί. Ευτυχώς για σένα, θα αναγνωρίσεις τα αρνητικά του παρελθόντος γρήγορα, οπότε κράτα τα μάτια σου ανοιχτά. Με το που θα μπει η Αφροδίτη στον Λέοντα στον 8ο οίκο σου του σεξ, δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής. Κι η Πανσέληνος στον Υδροχόο που ακολουθεί (24/7) είναι Ο έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά και θα σε πάει πολύ πιο πέρα από έναν απλό ενθουσιασμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Λάμπεις και προκαλείς όσο ποτέ!

Ιχθύ, αισθάνεσαι όμορφα, όταν είσαι το κέντρο της προσοχής. Συνήθως ανθίζεις ερωτικά το καλοκαίρι, ιδιαίτερα κατά τον μήνα του Καρκίνου, αφού γνωρίζεις κάποια πράγματα για το πώς συμπεριφέρεται το στοιχείο του νερού. Ωστόσο, εκτός από τη μαγική άμπωτη και την παλίρροια του αδελφού ζωδίου σου, του Καρκίνου, που βάζει φωτιά στον εκφραστικό 5ο οίκο του πάθους και του ρομαντισμού, η Αφροδίτη θα συμμετάσχει στο ερωτικό πάρτι από τις 22/7 (απέναντί σου) και μετά στον 8ο οίκο σου (16/8), οπότε προετοιμάσου να αξιοποιήσεις το παιχνιδιάρικο πλάσμα που κρύβεις μέσα σου. Λάβε επίσης υπόψη ότι θα έχεις περισσότερα από ένα αντικείμενα ερωτικού ενδιαφέροντος, οπότε βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει με σύνεση το υποψήφιο αντικείμενο του πόθου σου.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/06 έως 22/07: Μία ζέστη, μία κρύο!

Ιούλιος 2021: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved