Οι 5 άντρες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου

Κάποιους μάλιστα από αυτούς τους φτιάχνει η ιδέα

Οι 5 άντρες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου

Οι άντρες κινούνται συνήθως με διαφορετικούς κανόνες στον έρωτα και αρκετοί από αυτούς θεωρούν "αντισυναδελφικό" να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου. Αλλά σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μπορεί λοιπόν κάποιος να χωθεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και να διεκδικήσει το έτερο ήμισυ του άλλου άντρα, αν δαγκώσει τη λαμαρίνα ή τη δει ανταγωνιστικά ή απλά του αρέσει και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του! Για πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί!

ΚΡΙΟΣ

Και σκασίλα του, αν η άλλη είναι παντρεμένη, αρραβωνιασμένη ή σε σχέση! Αν ερωτευτεί ή το δει εγωιστικά και ανταγωνιστικά, κάλλιστα θα μπορούσε να «φάει» τη γυναίκα του άλλου ή τουλάχιστον να μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Το ζήτημα είναι το "κρυφτούλι", αν η κυρία υποκύψει, θα τον χαλάσει και στο τέλος θα ξενερώσει.

ΛΕΩΝ

Είναι ερωτιάρης αυτός ο άντρας και σε συνδυασμό με το ότι θεωρεί τον εαυτό του THE BEST, δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να κάνει πίσω και να αφήσει μια γυναίκα που του αρέσει ή την ποθεί να του φύγει, μόνο και μόνο επειδή είναι δεσμευμένη. Εδώ είναι επίσης και θέμα ανταγωνισμού και ισχύει ό,τι και στον από κάτω κύριο: Αν θεωρεί ότι ο άντρας της άλλης είναι κατά πολύ κατώτερός του εννοείται ότι θα επιχειρήσει να του τη φάει.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο, πάλι, όλα αυτά περί δεσμεύσεων είναι αναχρονιστικά και συντηρητικά και ισχύει το γνωστό "κανείς δεν είναι κανενός", οπότε, άπαξ και μια γυναίκα τραβήξει την προσοχή του, τη βρει ενδιαφέρουσα ή ιδιαίτερη, σαφώς και θα κάνει κίνηση, ανεξάρτητα, αν εκείνη δεν είναι μόνη. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που δεν τον απασχολεί καθόλου! Αν μάλιστα δεν εκτιμά και τον άντρα της, τότε είναι που θα βαλθεί να της αποδείξει ότι χαραμίζεται μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν έχει ηθικούς φραγμούς, κολλήματα και ταμπού, οπότε δε θα κάτσει να σκεφτεί και πολύ το κατά πόσο είναι σωστό ή όχι να χωθεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Στην τελική, η γυναίκα θα αποφασίσει, αν θέλει να παραμείνει στη σχέση ή όχι. Είναι και βολικός, σαν εραστής, αφού μπορεί να είναι με άνεση το τρίτο πρόσωπο, χωρίς απαιτήσεις ή να χαλιέται που η άλλη μοιράζεται τη ζωή ή το κρεβάτι της με τον άντρα της. Δεν αντιλαμβάνεται τον όρο "αποκλειστικότητα" ή "μοναδικότητα".

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης επίσης δε θα κολλούσε στο γεγονός ότι η άλλη είναι καπαρωμένη ήδη και θα έκανε κίνηση, αν τον έλκυε πολύ ή την είχε ήδη ερωτευτεί. Εδώ όμως δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού ή διεκδίκησης. Έτσι νιώθει, έτσι κάνει. Από την άλλη, υπάρχουν αρκετοί Τοξότες που κυνηγούν τις παντρεμένες ή αυτές που είναι σε σχέση, αφού δεν πρόκειται να τους ζητήσουν να την παντρευτούν, να συζήσουν ή να κάνουν παιδί. Αυτοί είναι ελεύθεροι, απολαμβάνουν τις καλύτερες στιγμές της, καθώς θα είναι πάντα στην τρίχα, χωρίς να την έχουν πάνω από το κεφάλι τους να τους πρήζει τι να κάνουν ή να μην κάνουν.

Διάβασε επίσης: Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού καλύτερα να παραμείνουν... στο παρελθόν σου

Οι 4 πιο ανυποχώρητοι άντρες του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved