Αυτά είναι τα ζώδια που τάζουν πολλά, αλλά σπάνια τα πραγματοποιούν

Βάλε ένα ερωτηματικό σε ό,τι σου υποσχεθούν

Αυτά είναι τα ζώδια που τάζουν πολλά, αλλά σπάνια τα πραγματοποιούν

Κάποιοι δίνουν υποσχέσεις με το σταγονόμετρο, γιατί δεν είναι σίγουροι ότι μπορούν να τις πραγματοποιήσουν κι όσο κι αν μας δυσαρεστεί αυτό, δεν γίνεται να μην τους το αναγνωρίσουμε. Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που με ευκολία θα σου τάξουν πολλά, αλλά στην πορεία, ελάχιστα θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν είναι ψεύτες (τουλάχιστον όχι όλοι). Ίσως το κάνουν πάνω στον ενθουσιασμός τους, να χαροποιήσουν ή για να κάνουν κάποιον/α να νιώσει καλύτερα. Ωστόσο είναι κι αυτοί που υπόσχονται πολλά για να πετύχουν έναν σκοπό τους. Ποια ζώδια τάζουν και... ξετάζουν;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι υπόσχονται πολλά, από λόγια θα σε χορτάσουν, από έργα όμως... Είναι γοητευτικοί τύποι, γενναιόδωροι, αλλά συχνά τάζουν λαγούς με πετραχήλια και δεν είναι συνεπείς. Κάποιες φορές δεν μπορούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και κάποιες άλλες πολύ απλά… δεν θέλουν. Όπως και να έχει τους λες αναξιόπιστους σε αρκετούς τομείς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει την φήμη του καλού διαμεσολαβητή ή διπλωμάτη επειδή θέλει να τους ικανοποιεί όλους. Χαίρεται να προσφέρει ευχαρίστηση και γενικότερα να κάνει όλες τις καταστάσεις «a win win situation» λένε και στο χωριό μας. Γι' αυτό, θα τάξει πολλά και θα ωραιοποιήσει καταστάσεις προκειμένου να σε ηρεμήσει για μια στιγμή, ενώ την επόμενη δεν θα μπορεί να σου δώσει ό,τι σου υποσχέθηκε. Και έτσι βγαίνει αρκετά συχνά εκτεθειμένος.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι αξιόπιστος και δίκαιος. Ωστόσο, πολλές φορές δεν δεσμεύεται και είναι απρόβλεπτος. Για εκείνον, το αν θα κρατήσει μια υπόσχεση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόση δουλειά και κούραση χρειάζεται, αλλά και το πόση… δέσμευση. Έτσι μπορεί πολύ εύκολα να σου πει στην αρχή «ναι» και να σου τάξει διάφορα, αλλά στο τέλος να σε ακυρώσει διότι όλο αυτό του φαίνεται πολύ και δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς, προκειμένου να μη σου πει όχι, να σε κάνει να νιώσεις όμορφα ή να μη σε κακοκαρδίσει, θα σου τάξει πραγματικά τον ουρανό με τα άστρα, θα σου χτίζει στην άμμο παλάτια και με στόμφο θα σε πείσει για το πόσο μπορείς να βασιστείς πάνω του. Είναι όμως ο άνθρωπος που ενώ υπόσχεται, υπόσχεται και υπόσχεται, στο τέλος δεν πραγματοποιεί τίποτα, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να σε κρεμάσει την τελευταία στιγμή, να ψάχνεις να τον βρεις και να είναι εξαφανισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι μοιάζουν με τους Ιχθύς. Θέλουν να τους ικανοποιούν όλους και να τους κάνουν όλους ευτυχισμένους. Αυτό όμως δεν γίνεται. Παρ' όλα αυτά θα σου πούνε αυτά που θέλεις να ακούσεις και θα σου τάξουν. Πολλές φορές χρησιμοποιούν και το στιλ το μαμαδίστικο, τύπου "αν πάρεις 18, σου υπόσχομαι ότι θα σου αγοράσω ποδήλατο". Όταν έρθει όμως η στιγμή να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους και δεν μπορούν, τότε βρίσκουν μια καλή δικαιολογία για να ξεγλιστρήσουν.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που μόνιμα αποφεύγουν να αναλάβουν ευθύνες

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν καμία φιλοδοξία

Τα 3 ζώδια που το να ανταγωνίζονται και να προκαλούν είναι η δεύτερη φύση τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved