Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;

Με ποιον τρόπο καβγαδίζουν με το ταίρι τους τα ζώδια της γης;

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;

Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι σύνηθες και μάλλον… αναπόφευκτο! Είτε μιλάμε για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση είτε σε γάμο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην διαπληκτιστούν με τον άνθρωπό τους, έστω και σπάνια. Και όποιος πει το αντίθετο, λέει σίγουρα ψέματα ή κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα μαλώσεις ποτέ με το ταίρι σου, αλλά πόσο συχνά, πόσο σοβαρά και με πόση ένταση. Υπάρχουν ζώδια που μισούν τους καβγάδες και άλλα που τους λατρεύουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο «ανάβουν τα αίματα». Κάθε ζώδιο βέβαια έχει τον δικό του τρόπο ξεσπάσματος ή αντίδρασης όταν «τα τσουγκρίζει» με τον/την σύντροφό του. Είναι θέμα επιλογής!

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο επιλέγουν να συγκρουστούν με το ταίρι τους τα ζώδια της γης, όταν νιώσουν ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι»:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο γλυκός, ήρεμος και αγαπησιάρης Ταύρος έχει ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό. Είναι πεισματάρης. Έχει τόση σιγουριά για την άποψή του κατά τη διάρκεια ενός καβγά, που θα περιμένει ήσυχα έως ότου το ταίρι του σταματήσει να αραδιάζει τα επιχειρήματά του και δεν θα... βλεφαρίσει ούτε το μάτι του. Απολύτως αμετακίνητος.

Διαθέτει μια εσωτερική κουρτίνα πίσω από την οποία κρύβει όλα τα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει, ζήλεια, θυμό, πόνο, οργή, κι έτσι να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε επιχείρημα με σαφήνεια και ρεαλισμό. Αυτή η ικανότητα του Ταύρου, αυτομάτως, αφήνει εκτεθειμένη την άλλη πλευρά, αφού νιώθει σαν να γελοιοποιείται και, βέβαια, χάνει το πλεονέκτημα στη διαμάχη μαζί του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος δεν αρέσκεται στο να ξεκινάει καβγάδες, αλλά μερικές φορές δεν μπορεί να τους αποφύγει. Έχει έναν πολύ αυστηρό ηθικό κώδικα και εάν ο/η σύντροφός του δεν το έχει αντιληφθεί, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Είναι δύσκολο για αυτό το ζώδιο να συγκρατηθεί και να μη συμμετέχει σε μια διαμάχη που προέκυψε με το ταίρι του.

Κατά βάθος ξέρει ότι, αν υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και τα προβλήματα θάβονται κάτω από το χαλί, η δυσαρέσκεια θα συσσωρευτεί με το χρόνο. Ίσως ο/η σύντροφός του να τον θεωρήσει υπερόπτη ή υπερβολικά κριτικό, αλλά ο Παρθένος δεν το βλέπει έτσι. Από τη στιγμή που είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του/της συντρόφου του, αναμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα υπερβολικά έξυπνο ζώδιο κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Το επίπεδο στο οποίο μπορεί να φτάσει, όταν θα ελαχιστοποιεί το θυμό ή τα επιχειρήματα του συντρόφου του είναι πραγματικά ένα θέαμα που αξίζει να το δείτε. Το ψυχρό του ύφος, η ανωτερότητα, ο ορθολογισμός, η αυστηρή παράθεση επιχειρημάτων είναι... ευκολάκι για έναν Αιγόκερω.

Βέβαια, αν το καλοσκεφτεί, όλα αυτά κατά βάθος είναι τόσο ανώριμα. Στην πραγματικότητα, έχει την ικανότητα να συμμετέχει σε μια συζήτηση ενηλίκων. Χρησιμοποιώντας με ήπιο τρόπο τόσο τη λογική όσο και την εξυπνάδα του, θα καταφέρει να τα βάλει σε σειρά και να εξηγήσει στην άλλη πλευρά ότι θυμώνει άδικα ή ότι δεν αξίζει να τραβάνε το σκοινί σε διαμάχες χωρίς νόημα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις σχέσεις εξ αποστάσεως

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή, αν δεν είναι ερωτευμένα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved