Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια του νερού όταν τα νευριάσεις;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Αν και το συναίσθημα του θυμού είναι κάτι μάλλον απωθητικό, είναι αναπόφευκτο να το νιώσεις αρκετές φορές στη ζωή σου. Μπορεί να είσαι ο τύπος που θα προσπαθήσεις να τον κρύψεις, ουρλιάζοντας πάνω σε ένα μαξιλάρι ή σπάζοντας πράγματα, αλλά ο θυμός ξαναβγαίνει πάντοτε στην επιφάνεια, εκτός αν λύσεις το θέμα δραστικά.

Ο καθένας από εμάς έχει ζήσει μια κατάσταση με φωνές και νεύρα από κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Αν αναλογιστείς εκ των υστέρων μερικούς από αυτούς τους καυγάδες στους οποίους πιθανόν να έχεις εμπλακεί, θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά για τον τρόπο που τα ζώδια ενεργούν όταν έχουν θυμώσει μαζί σου.

Από τη στιγμή λοιπόν που το ζώδιο του καθενός δείχνει τόσα πολλά για το συναισθηματικό του φάσμα και γενικά για τον χαρακτήρα του, είναι επίσης ένας δείκτης για το πώς ο καθένας διαχειρίζεται τον θυμό του. Δυστυχώς κανένα από τα ζώδια δεν χειρίζεται καλά αυτό το συναίσθημα. Απλώς διαφέρουν μεταξύ τους στις αποχρώσεις μιας άσχημης αντιμετώπισης.

Διάβασε παρακάτω, πώς θα αντιδράσουν τα ζώδια του νερού όταν πραγματικά τα έχεις τσαντίσει πολύ:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν θυμώσεις έναν Καρκίνο, αναπόφευκτα έχεις πληγώσει και τα συναισθήματά του. Αρχικα, θα το καταλάβεις παρατηρώντας ότι η διάθεσή του μεταβάλλεται συχνότερα και η συμπεριφορά του είναι πιο ασταθής. Αν τον πιέσεις αρκετά, δεν θα αντέξει και θα αποκαλύψει τη δυσαρέσκειά του απέναντί σου, ενώ σίγουρα θα προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του (αν δεν κλαίει ήδη).

Στην περίπτωση που αντιληφθεί ότι εξακολουθείς να μην νιώθεις πόσο πληγωμένος είναι, θα επιδοθεί σε ένα ακόμα ξέσπασμα, έως ότου πάρεις το μήνυμα. Επίσης, σου ευχόμαστε καλή τύχη, όταν θα προσπαθήσεις να τα βγάλεις πέρα μαζί του. Ο Καρκίνος είναι σίγουρα το ζώδιο που θα «το κρατήσει μανιάτικο», αφού η συναισθηματική του μνήμη είναι πολύ ισχυρή και δεν τον αφήνει να ξεχάσει!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι αρκετά ανόητος/η για να εξοργίσεις έναν Σκορπιό, καλή τύχη να έχεις, γιατί θα σου χρειαστεί! Ένας θυμωμένος Σκορπιός θα σε κάνει να ευχηθείς να μην είχες γεννηθεί ποτέ, αφού είναι ο τύπος του ψυχρού εκτελεστή που έχει την ικανότητα να εντοπίζει τις βαθύτερες ανασφάλειές σου και να τις χρησιμοποιεί εναντίον σου.

Ξέρεις κατά βάθος πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, ανεξάρτητα από το αν αποφασίσει να σε συγχωρήσει. Το ξέσπασμα του θυμού του θα σου προξενήσει τόσο έντονο πόνο, που θα κάνεις τα πάντα για να τον σταματήσεις ή απλώς θα παρακαλάς να συμβεί κάτι για να σταματήσεις να πονάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ψυχισμός ενός Ιχθύ κατακλύζεται μόνιμα από μια καταιγίδα συναισθημάτων και, όταν αυτό το ζώδιο είναι θυμωμένο, μπορεί να λειτουργήσει αρκετά αυτοκαταστροφικά. Ο θυμός του είναι πιο πιθανό να εκφραστεί προς όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, προκαλώντας τους ανησυχία και αναστατώνοντας τις ζωές τους. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή, αντί να εκφράσει το θυμό του απευθείας απέναντί σου, θα τον αφήσει να εμποτίσει ολόκληρη την ύπαρξή του.

Γενικά, οι Ιχθύες δεν είναι και τόσο σπουδαίοι στην επίλυση συγκρούσεων. Το συνηθέστερο είναι να αφήνουν τη σύγκρουση να ξεφύγει από τα όρια, μέχρι που να κάνεις εσύ κάτι για αυτό.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 5 ζώδια πάντα θα σου δημιουργούν ερωτηματικά για το ποιόν τους

Τα ζώδια που κοιτάνε πρώτα το συμφέρον τους

Αυτοί είναι οι φραγκοφονιάδες του ζωδιακού

Αυτά είναι τα ζώδια που θα ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved